Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Moja tetka se razvela pre nekoliko godina posle skoro 20 godina braka. Imaju dvoje odrasle dece.
Delovalo je da imaju stabilan brak, iako se dešavalo da se sporečkaju i pred drugima.
Radili su oboje, jaki novčano, dobar društveni status, društveni, kuća, kola,..
Sećam se da sam pre 15 godina prisustvovala sceni kada je njega neka ženska osoba zvala na kućni broj.
To je tada prošlo...
Nekoliko godina posle tog događaja, kreću ozbiljne i neprijatne svađe. Toliko jake da policija često dolazi.
To traje neko vreme. On odlazi od kuće, oni se razvode. Deca polako prelaze kod njega (novac je čudo
).
Skoro svi je ostavljaju, nikakvu komunikaciju ne žele sa njom, prijavljuju je Centru za Socijalni rad i insistiraju da se kuća proda i razdeli imovina.
Tetka (ne kažem da je svetica, ima mnooogo mana) skoro puca psihički.
Cela familija je u šoku i upoznata je sa svim.
Od tada je prošlo 6 godina.
Više manje su odnosi kao i tada. Imovina se nije podelila. Nisu u kontaktu.
Oni su sa ocem, ona sama. Ali sa njima je i ona ženska osoba s početka priče...
Nemaju svoju decu.
Danas uđem sasvim slučajno u raspravu sa sestrom od druge tetke o toj situaciji.
Ona smatra da TA nije rasturila njihov brak, ja smatram da JESTE!
TA njegova je perfidno svu našu familiju pridobila (osim moje porodice) i sada je svi bukvalno obožavaju i pričaju kako je ona "tako fina i dobra".
Volela bih da mi neko ko je bio u sličnoj situaciji (kao moja tetka) kaže da li ja ispravno gledam na sve to ili grešim.
Naravno da bih celu situaciju gledala drugačije da su se oni upoznali posle njihovog razvoda, ali pre...
Ne smatram da uništavanjem i otimanjem tuđeg života, neko može sagraditi svoj.
Delovalo je da imaju stabilan brak, iako se dešavalo da se sporečkaju i pred drugima.
Radili su oboje, jaki novčano, dobar društveni status, društveni, kuća, kola,..
Sećam se da sam pre 15 godina prisustvovala sceni kada je njega neka ženska osoba zvala na kućni broj.
To je tada prošlo...
Nekoliko godina posle tog događaja, kreću ozbiljne i neprijatne svađe. Toliko jake da policija često dolazi.
To traje neko vreme. On odlazi od kuće, oni se razvode. Deca polako prelaze kod njega (novac je čudo

Skoro svi je ostavljaju, nikakvu komunikaciju ne žele sa njom, prijavljuju je Centru za Socijalni rad i insistiraju da se kuća proda i razdeli imovina.
Tetka (ne kažem da je svetica, ima mnooogo mana) skoro puca psihički.
Cela familija je u šoku i upoznata je sa svim.

Od tada je prošlo 6 godina.
Više manje su odnosi kao i tada. Imovina se nije podelila. Nisu u kontaktu.
Oni su sa ocem, ona sama. Ali sa njima je i ona ženska osoba s početka priče...
Nemaju svoju decu.
Danas uđem sasvim slučajno u raspravu sa sestrom od druge tetke o toj situaciji.
Ona smatra da TA nije rasturila njihov brak, ja smatram da JESTE!
TA njegova je perfidno svu našu familiju pridobila (osim moje porodice) i sada je svi bukvalno obožavaju i pričaju kako je ona "tako fina i dobra".

Volela bih da mi neko ko je bio u sličnoj situaciji (kao moja tetka) kaže da li ja ispravno gledam na sve to ili grešim.
Naravno da bih celu situaciju gledala drugačije da su se oni upoznali posle njihovog razvoda, ali pre...

Ne smatram da uništavanjem i otimanjem tuđeg života, neko može sagraditi svoj.

Poslednja izmena: