Razvod!

• Začetnik teme Začetnik teme fokka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И опет понављам:
То није моја изјава па не могу да дајем нека објашњења али је очигледно да сте превидели да је он у својој изјави упоређивао децу која су остала без једног родитеља у првом случају разводом а у другом случају смрћу.
Ово што сам нашао на интернету није баш најбоље за оправдање става али ипак говори довољно за ону децу која су остала без једног родитеља разводом. Може се таквих текстова наћи доста који су и меродавнији али нисам имао времена за то. Кога занима може и сам да истражује.

Онај други случај деце која остају без једног родитеља смрћу једног од њих нисам успео да нађем. Можда зато што таква деца немају те проблеме. :mrgreen: :)
Ако неко нађе нешто на ту тему молио бих га да постави овде.

Znači, sve se svodi na ono što je moja imenjakinja rekla: ako želiš da ti dete ne pokupi neki psihički poremećaj onda je bolje da ubiješ svog bračnog druga nego da se od njega razvedeš !!!:hahaha:

Salu na stranu-brak je isto kao i razvod ozbiljna stvar,mislim da treba pretresti sve opcije pre nego se neko ipak odluci na razvod,ali naravno da nema potrebe pretresati opcije ako neko lezi pretucen na patosu...

...ja sam se razvodio i dovešcu se jedanput valjda do svoje Svojstvenosti i Obojstvenosti. Razvod je isto kao i vjenčanje pozitivan dio dvojnog zivota jer time se izbjegne blamiranje ljubavi i sramota...

Ljubav,- ako je zbog nekog ili nekih ( djeca), to nije ljubav to je mucenje svih...
Blam,- nema te odrednice usljed koje ljubav kad prestane mora da ispari jer ostaje izgorjela zdjela i postajemo ljusture sto doprinosi progresiji dekadencije ljubavi ...djeca gube povjerenje i u sjaj ljubavi tesko vjeruju usljed roditeljske hipoteke...bolje je da djeca ostaju kao spomenici zivi, da ljubav još,- zivi , samo je naci ali mora se duboko zaći...

И опет понављам:

Ово што сам нашао на интернету није баш најбоље за оправдање става али ипак говори довољно за ону децу која су остала без једног родитеља разводом. Може се таквих текстова наћи доста који су и меродавнији али нисам имао времена за то. Кога занима може и сам да истражује.

Онај други случај деце која остају без једног родитеља смрћу једног од њих нисам успео да нађем. Можда зато што таква деца немају те проблеме. :mrgreen: :)
Ако неко нађе нешто на ту тему молио бих га да постави овде.
Дете разводом не губи ниједног родитеља.
Осим ако родитељ сам не напусти дете.
За тако нешто, развод није ни потребан.

Један дечији психијатар ми је рекао:
Деца чији се родитељи разведу обавезно после тога добијају неки психолошки поремећај(заборавио сам који израз је тачно рекао поремећај или болест).

taj psihijatar nema pojma.razvela sam se kad mi je sin imao 4g.sada ima 25 i Bogu hvala nema nikakav psiho poremecaj.trudila sam se bas puno,nisam jurila sojke niti izigravala pacenicu.Znam jos dece iz razvedenih brakova,i deca su super.

:dash::dash::dash::dash::dash::dash: Dodje mi da se ubijem kad neko kaze da ostaje u braku zbog dece.:dash: Jadna ta deca u takvom okruzenju.

kazu da je to jedna od najcesce izgovorenih lazi.onaj koji to kaze ostaje u braku iskljucivo i samo zbog sebe.
mislim da je zlocin prema deci ostati u losem braku.

Šta mislite zašto se muškarci i žene toliko razvode,a deca ako ih imaju ispaštaju?Moje mišljenje je da inat i ponos su glavni razlozi za razvod i manjka tolerancije!

Pre ce bii novac i roditelji..a bolje samo deca nego i deca i oni..al ni deca ne moraju..nece im nista faliti ako nema jednog roditelja

Back