neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Narafski
Al pazi da ne bude dedica odma![]()

p.s. evo vam prednosti razvoda...sarolik sexualni zivot i pod stare dane.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narafski
Al pazi da ne bude dedica odma![]()
ma onda cu da se bachim na mladje....
p.s. evo vam prednosti razvoda...sarolik sexualni zivot i pod stare dane.....![]()
jao dloa,što ovako teške teme od ranog jutra?
Razvod je uvek traumatichan.
Retko se dvoje razidju a da su iza sebe "pospremali"
Mislim da je za sporazuman razvod potrebno mnogo samokontrole suzbijanja afektivnih stanja.
Kada imaju decu, mushkarac je obichno uskrachen za veliki deo roditeljstva, to mi se ne dopada
Ne odgovara svakom da bude vikend-tataJako je teshko tu napraviti korektne odnose...
Ja sam nakon razvoda sebi rekla da iako smo se mi razveli
dete se nije razvelo od njega, kad god su pozzeleli da se vide ja sam ne samo "dozvoljavala" vech i pomagala, sednem dete u kola i dovedem...
A chesto smo i zajedno ishli na razna mesta nas troje i posle razvoda....detetu je znachilo, a mi smo mogli da se iskuliramo za toliko
Svesna sam da to nije uvek moguche.
Razvod je uvek traumatichan.
Retko se dvoje razidju a da su iza sebe "pospremali"
Mislim da je za sporazuman razvod potrebno mnogo samokontrole suzbijanja afektivnih stanja.
Kada imaju decu, mushkarac je obichno uskrachen za veliki deo roditeljstva, to mi se ne dopada
Ne odgovara svakom da bude vikend-tataJako je teshko tu napraviti korektne odnose...
Ja sam nakon razvoda sebi rekla da iako smo se mi razveli
dete se nije razvelo od njega, kad god su pozzeleli da se vide ja sam ne samo "dozvoljavala" vech i pomagala, sednem dete u kola i dovedem...
A chesto smo i zajedno ishli na razna mesta nas troje i posle razvoda....detetu je znachilo, a mi smo mogli da se iskuliramo za toliko
Svesna sam da to nije uvek moguche.
Razveli smo se kada je trebalo. Chim smo videli da pravimo jedno drugom nesklad u zzivotu i nezdravo okruzzenje za dete. Bolje zzrtvovati brak, nego dete i prijateljstvo- rachunica je bila jednostavna.
Razveli smo se kada je trebalo. Chim smo videli da pravimo jedno drugom nesklad u zzivotu i nezdravo okruzzenje za dete. Bolje zzrtvovati brak, nego dete i prijateljstvo- rachunica je bila jednostavna.
Ja sam se- zajedno s njim potrudila da ponovo uspostavimo prijateljstvo. Ipak smo se voleli, i on je dobar chovek. To shto nismo mogli pod isti krov ne mora bash sve da srushi. I danas mu idem na slavu.
Ali to je nash sluchaj. Ima gde ne mozze.
kako si pogodio...brak mi je katastrofa, planiram da se razvedem, pa sam ovde resio da potrazim pomoc forumasa za pocetak, pre nego sto odem u bracno savetovaliste...![]()
Kopirano sa Vikipedije...
Razvod braka je posledica dugotrajne bračne nesloge i konflikata partnera. Prema psihološkim i istraživanjima u socijalnom radu jedan je od najstresnijih životnih događaja. Do razvoda dolazi kada međusobni odnos ne zadovoljava jednog ili oba bračna partnera pa ih ometa u toj meri da nisu spremni da nastave takvu bračnu zajednicu. Može biti sporazuman, ili uz odgovarajuću sudsku proceduru kada službe socijalne zaštite imaju veoma važnu ulogu. Ovo se posebno odnosi na poveravanje deteta ili dece jednom roditelju na dalju brigu i staranje kao i zaštitu interesa dece u budućnosti. Poslednjih godina u razrešavanju problema odnosa partnera sve više se uključuju bračna savetovališta čime se nastoji postići razrešavanje problema sa manje rizika od produžetka sukoba i nakon razvoda. Savetovanje se obavlja kroz formu medijacije ili klasičnog savetovanja, a uspešnije je ako počne u toku bračne krize, pre nego što se pokrene brakorazvodna parnica.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Развод_брака
Ako ima neko nesto da doda...
Edit...>da, pretpostavljam da je vec postavljano...
onda je bolje da ste se razveli kada vam je dete napunilo 15 godina...bilo bi manje cimannja
i to je mišljenje velike većine
ne znam šta na ovu temu ima da se polemiše.
sto? mislis da detetu sa 15 godina ne treba otac?
![]()