Razvod

mravojedi:
Kako je najbolje zeni saopstiti da se razvodite:

Iznajmiti stan i nista joj ne reci?
Pokupiti njene stvari i reci joj da svrati do svojih na par dana jel imate nameru kreciti stan?

I da li ona ima pravo na stan koji je moj, a bili smo par godina u braku u kom ona nije nista stvorila jer je imala malu platu?

Ako se na sudu dokaze da me prevarila, a to se zna da li imam pravo na novcanu odstetu kao izuzetno povredjen?

Немаш шансе....
Док си таслачио ''без уношења осећања'', она се осећајно таслачила са општинаром...сад има везу, има да те избаце из стана, нећеш стићи ни четкицу за зубе да понесеш! :twisted:

Hellen:
Немаш шансе....
Док си таслачио ''без уношења осећања'', она се осећајно таслачила са општинаром...сад има везу, има да те избаце из стана, нећеш стићи ни четкицу за зубе да понесеш! :twisted:

Hahahaha, vala bas...narocito, ako je on u tvojoj Opstini...oprosti se od stana i monumentalno idi u podstanare...znam sta pricam...evo, moj komsija isto... :lol:

Topi, evo resenja za stan: Udaj se za nekog ko ima stan na lokaciji koja ti se dopada. Nagovori komsinicu da zavede malo tog tvog muza. Onda ga za kaznu prevari sa ljigavcem iz opstine. Ljigavcu obecaj sex ako otme stan tvom muzu i da ga tebi.Kad to obavi ,preti mu da ces mu potkopati politicku karijeru ako se ne iseli odmah. I eto, stan je tvoj! Voila!

Pipi Langstrumpf:
Topi, evo resenja za stan: Udaj se za nekog ko ima stan na lokaciji koja ti se dopada. Nagovori komsinicu da zavede malo tog tvog muza. Onda ga za kaznu prevari sa ljigavcem iz opstine. Ljigavcu obecaj sex ako otme stan tvom muzu i da ga tebi.Kad to obavi ,preti mu da ces mu potkopati politicku karijeru ako se ne iseli odmah. I eto, stan je tvoj! Voila!

Dobicu stan i bez toga od Arkana.

Pipi Langstrumpf:

Ne znam, znam samo da dobijam polako sve redom po dogovoru od pre 18 godina, ne znam da li je on kao sto se prica ostavio Cecu pa otisao u Hrvatsku a ona je napravila sahranu zbog sebe, to ne znam, znam samo da je 18 godina dovoljno da znam da ce i dalje da ide sve po planu, ne znam da li je nekome prepustio da to sve radi za mene jos od onda ali svejedno, to je od njega.

Pipi Langstrumpf:

hahahaha...joooj, majko moja... :lol: :lol: :lol:

Nego, Pipi zar nisi cula da ni nasi Beogradjani nisu vise naivni? :wink:

Evo, dva moja drugara, u poslednjih godinu dana, poceli da placaju alimentacije, al' se nisu dali prevariti... :lol:

p.s. placaju iz humanih razloga, dok se ne zavrsi DNK analiza :wink:

mravojedi:
Kako je najbolje zeni saopstiti da se razvodite:

Iznajmiti stan i nista joj ne reci?
Pokupiti njene stvari i reci joj da svrati do svojih na par dana jel imate nameru kreciti stan?

I da li ona ima pravo na stan koji je moj, a bili smo par godina u braku u kom ona nije nista stvorila jer je imala malu platu?

Ako se na sudu dokaze da me prevarila, a to se zna da li imam pravo na novcanu odstetu kao izuzetno povredjen?
Nikakav si kavaljer.

A od Duska dobijam sve po dogovoru od pre 5 godina, da se sad ribe ne obraduju "Jupi, pa ona to ne dobija sve od Duska nego od Arkana, Dusku nije stalo, samo joj je obecao a nista nije dobila od njega"

Trazila sam od Duska Volela bih ako moze, ali to sigurno ne moze, da se stave tacno moje reci, i tvoje, kao tekstovi u novokomponovane pesme, kad bi se sve snimalo sa prisluskivacima, ali ne znam da li to moze i stvarno ne znam kako ali to moze, ja se uopste ne zezam kad navodim pesme kao citat mojih reci jer to stvarno i jesu moji citati, i njegovi.

Volela bih da smrsam ali to je moguce samo ako ne budem imala nikakve obaveze i ako budem kod kuce u Uzicu dovoljno vremena a da nemam nista drugo da radim osim da vodim racuna o tome I to sam mu rekla!

Back