zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
eldarion:Ti si onaj sto trpa bez emocija...
E, 'ebi ga, u dubokim si *******, a ?
On ne trpa, on taslači.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eldarion:Ti si onaj sto trpa bez emocija...
E, 'ebi ga, u dubokim si *******, a ?
al' ako joj muž sazna šta je radila neće još dugo...zelenooka:...ali komšinica je udata...
mravojedi:Kako je najbolje zeni saopstiti da se razvodite:
Iznajmiti stan i nista joj ne reci?
Pokupiti njene stvari i reci joj da svrati do svojih na par dana jel imate nameru kreciti stan?
I da li ona ima pravo na stan koji je moj, a bili smo par godina u braku u kom ona nije nista stvorila jer je imala malu platu?
Ako se na sudu dokaze da me prevarila, a to se zna da li imam pravo na novcanu odstetu kao izuzetno povredjen?
Ivo Afrikanac:E, bas. Slazem se....
BanovanKorisnik:al' ako joj muž sazna šta je radila neće još dugo...
e, a onda će komšiničin muž da ode kod svoje švalerke... 8)
Hellen:Немаш шансе....
Док си таслачио ''без уношења осећања'', она се осећајно таслачила са општинаром...сад има везу, има да те избаце из стана, нећеш стићи ни четкицу за зубе да понесеш!![]()
A kad bih ja kao tvoja nova devojka videla da ti je stalo da se razvlacis po sudu sa tom starom, odmah bih te sutnula.mravojedi:Ako se na sudu dokaze da me prevarila, a to se zna da li imam pravo na novcanu odstetu kao izuzetno povredjen?
Pipi Langstrumpf:Topi, evo resenja za stan: Udaj se za nekog ko ima stan na lokaciji koja ti se dopada. Nagovori komsinicu da zavede malo tog tvog muza. Onda ga za kaznu prevari sa ljigavcem iz opstine. Ljigavcu obecaj sex ako otme stan tvom muzu i da ga tebi.Kad to obavi ,preti mu da ces mu potkopati politicku karijeru ako se ne iseli odmah. I eto, stan je tvoj! Voila!
Pipi Langstrumpf:Posthumno?
Pipi Langstrumpf:Posthumno?
Nikakav si kavaljer.mravojedi:Kako je najbolje zeni saopstiti da se razvodite:
Iznajmiti stan i nista joj ne reci?
Pokupiti njene stvari i reci joj da svrati do svojih na par dana jel imate nameru kreciti stan?
I da li ona ima pravo na stan koji je moj, a bili smo par godina u braku u kom ona nije nista stvorila jer je imala malu platu?
Ako se na sudu dokaze da me prevarila, a to se zna da li imam pravo na novcanu odstetu kao izuzetno povredjen?