Razvod , dede i bake

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Od razvoda je proslo vremena imaju se i novi partneri i nova djeca .

Mene zanima zasto je nekima teshko da odrzhavaju Kontakt sa bivsom svekrvom i svekrom ? To odrzhavanje kontakta znachi zashto brane djetetu odlazak kod dede i bake ?

Ja se takvom ponasanju nikako nemogu nachuditi i smatram da je to nasilje nad djetetom

:D moja bivsa svekrva me je nazvala da li moze da vidi dete i ja pristanem ali da joj ja ne idem na noge nego da ona dodje i kao slozila se, javice se, usput je pokusala da mi ogovara bivseg muza jer nisu u dobrim odnosima i ja na to nisam pristala...opet se javila za godinu dana sa tekstom kako ona voli moje dete a za tih godinu dana sam je vidjala 10-tak kako seta sa drugaricama 20 metara od naseg stana i naravno, od silne ljubavi nije imala vremena da svrati....i tako, kulturno sam joj se zahvalila na saradnji i rekla da vise ne zove.....

:D moja bivsa svekrva me je nazvala da li moze da vidi dete i ja pristanem ali da joj ja ne idem na noge nego da ona dodje i kao slozila se, javice se, usput je pokusala da mi ogovara bivseg muza jer nisu u dobrim odnosima i ja na to nisam pristala...opet se javila za godinu dana sa tekstom kako ona voli moje dete a za tih godinu dana sam je vidjala 10-tak kako seta sa drugaricama 20 metara od naseg stana i naravno, od silne ljubavi nije imala vremena da svrati....i tako, kulturno sam joj se zahvalila na saradnji i rekla da vise ne zove.....

alal ti vera

To je iz tvoje perspektive mozhda bi bivsha svekrva To drugacije isprichala .

Kad padnemo i slomijemo ruku svakodnevnicu moramo drugacije organizovati . kad nam pukne brak i TU treba volje za reorganizaciju ....

To je iz tvoje perspektive mozhda bi bivsha svekrva To drugacije isprichala .

Kad padnemo i slomijemo ruku svakodnevnicu moramo drugacije organizovati . kad nam pukne brak i TU treba volje za reorganizaciju ....

nema tu sta drukcije da se isprica, ja sam nju postovala dok sam bila u braku sa njenim sinom, nisam ni posle prekidala odnose, svi koji vole moje dete dobro su dosli u nas zivot, ja sam se razvela bez ljutnje i repova proslosti, radeci ono sto je dobro i za dete i za mene....a ona je prestala da zove i da se interesuje za unuce, pa necu da je vucem za rukav , uostalom nikada i nije htela da pricuva unuce, nisu oni ni bili bliski.....

Shta ti svirash ? Nema svekrva pravo al ima snajkina majka?

Sad mi se navlachi pitanje zashto pre pravljenja djece niste snimili situaciju ? U vas sve Bake ljudozhderke .....mislim da sami sebe ruzhite zbog losheg odabira penisa

:rumenko: e to si upravu, sve sam znala u pocetku i opet sam ga htela....jer, ljudi se ne menjaju i ne sazrevaju i sve znas cim ga upoynas, nema tu nikakvih iznenadjenja kako odnos napreduje....

Back