Razvedena

• Začetnik teme Začetnik teme Mimma
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
teardrop:
VANJA 011:
Tu si u pravu!
Udala se razvela se i opet oce???
Pa mače pusti i druge malo.....

Naravno, dušo, "trpanje" prepuštam tebi.

˝Trpanje˝, kao što ti kažeš, a verovatno ne znaš ni šta to znači, je reč koja u mom vokabularu ne postoji. Zaista nisam navikal da polemišem sa ciničnim i licemernim ljudima niti me njihovi (čitaj tvoji) kompleksi zanimaju.

Sve najbolje od mene.

Eto, upropastise mi temu, mangupi. Ali svasta nesto provejava kroz vasa "prijateljska" prepucavanja, neverovatno je koliko su ljudi sujetni.
Elem, ja sam, cini mi se, shvatila. Necu da se udajem. Necu zato sto nam je (meni i mom sinu) super, zato sto imamo organizovan i ispunjen zivot. Zato sto necu da se vise razocaravam, necu da napustam nesto sto je dobro, zato sto sam nezavisna i zadovoljna zivotom, statusom, slobodom. Zato sto necu opet svoj zivot da cupam iz korena. Necu.
A vama koje se jos niste ni jednom udale nemam sta da kazem. Nisam neko ko bi trebalo da deli savete. Ali vam ipak zelim da nadjete to sto trazite. Pa sretno!

Mimma:
Eto, upropastise mi temu, mangupi.
Ma sramota ! Videh ja da tema ide u majčinu, ali mislio sam, ljudi smo, prestaće to. Ne vredi ... Dok ne lupim, bre, šakom o sto i dok ne podviknem, nema reda na ovom forumu. A posle kukaju, Milo 'vakav, Milo onakav.

Ubuduće ću sve svađalačke postove na nekoj normalnoj temi momentalno da brišem. A teme koje nisu normalne, biće takođe obrisane. I neka se svađalice posle žale upravi vodovoda.

A ti Mima, ako 'oćeš otvori neku novu sličnu temu i ništa se ne brini. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back