razveden muškarac da ili ne?

AntunTun:
zanimljivo kako ljudi komotno ostavljaju ovakve teme...kao "dal da se parim il ne"...a pri tom sasvim ozbiljni...

udaj se...i dont give a f...

Zanimljivo,opet si glup i opet sam ja tu da te podsetim na tu surovu realnost.:twisted:
Jesi li možda primetio negde da se tebi neko obratio i da je tražio tvoje mišljenje?!?
Naravno,nije se ni meni niko obratio pa opet pišem,ali opet,tvoja glupost,zloba...meni predstavljaju pravu poslasticu.:twisted:
Rekao bi neko zlonameran da si ljubomoran i zavidan,ja nisam zlonameran pa ću samo konstatovati da si jadan.:-P
Btw. da te podsetim,kad ti ponestane reči a ti opet upotrebi ignore listu.:twisted:

AntunTun:
zanimljivo kako ljudi komotno ostavljaju ovakve teme...kao "dal da se parim il ne"...a pri tom sasvim ozbiljni...

udaj se...i dont give a f...

zanimljivo kako ljudi komotno sebi daju za pravo da budu nepristojni, bahati, primitivni a i priglupi..... :!:
ako te tema ne zanima zaobiđi! valjda umeš toliko?
mada, čitajući šta si pisao, naročito tvoje bajne analize i ekstra korisne savete, začinjene otužnim pokušajima da budeš duhovit, i nisam sigurna........... ;-)

Najbitnije je naci srecu(koju naravno svi gledamo iz drugog ugla)..sad da li je neko razveden ili ne nije tako bitno.....Drago mi je da si sada srecna i ispunjena i neka si ostavila tog tipa ...kad vec nije bio sposoban da te brani od svoje proslosti...deca naravno da, uvek na prvom mestu, ali preterivanja bivse porodice ne tolerisem...mislim nikada nisam imala slicnu situaciju ,ali eto pozeleh da kazem svoje misljenje.Veliki pozdrav i Srecno :)

Ma mislim da ne treba da se nerviras toliko.Ako se ti on volite,lepo slazete,ove probleme mozete da resite.Reci ti njemu da on porazgovara sa svojom decom,znaci ako nista drugo da ih nauci da budu kulturni pred tobom.A neka razgovara i sa svojom bivsom zenom.Prvo,ti ne smes da budes rob njegove dece.......zauzmi svoj stav,budi fina i dobronamerna prema njima,ali neka znaju da ne mogu prema tebi da se ponasaju kako im dune.Nisu ni oni toliko mali.Nemoj da si tako tuzna,pa nije to neki veliki problem...da se resiti,ima mnogo gorih bivsih zena veruj mi!

merlinka:
E, pa da obavestim sve da sam ja posle svih nedaća i preispitivanja
odlaskom iz ove situacije napravila pravi potez :!:
I meni da se desi neki happy end ;-) : našla osobu svog života, i to zamislite uz pomoć ovog foruma!
pa poruka za sve izgubljene: NIKAD NE ZNATE GDE VAS ČEKA SREĆA :!: NAJVEROVATNIJE TAMO GDE NIKAD NE BISTE OČEKIVALI........
bila mi je draga ova tema....ključni saveznik u pravom trenutku.....
hvala svima.......

ma nema frke..mi sve resimo dok si reko keks

samo da se javim i kažem da sam dobro. pozitivna i spremna za dalje. osećam se oslobođeno. neki novi frajer će super proći sa mnom jer sam spremna da dam ljubav i razumevanje. nisam osvetnica nikad bila. samo ubuduće treba malo više da čuvam sebe! hvala svima na podršci, zaista mi je značilo. ;)
U istoj smo situaciji 😍😍 Mislim ti si daleko od toga hvala bogu a meni se tek dešava.

U vezi sam već duže vreme sa razvedenim tipom i trebalo bi se venčati. Nisam sigurna...Njegova deca me nisu prihvatila ( 15 i 11 god. ) bez obzira što sam se trudila ko luda. Ali, njihova majka se nije pomirila sa razvodom te sam ja sve ono najgore. Inače, oni su se razveli nekoliko god. pre mene tako da ja nisam razlog. Bez obzira što su razvedeni ona bi da upravlja njegovim životom i novcem, nasledstvom idr. Decu instruira pa ga naravno iskorištavaju materijalno najgore a on je dobrica i radi njih pristaje na sve njene gluposti i ucene, a bilo ih je...Prema meni je nežan i super jer je inače ok čovek ali se bojim kako bi takva situacija uticala na pr. na naše dete. Možda ne bi bilo prihvaćeno, a možda bi bilo i sukoba, haosa. Kakvo je vaše mišljenje? Treba li rizikovati ili ne?
Ja se zato necu ni zeniti ni imati neke repove,detetu ne bih trazio drugu majku a pogotovo ne bih trpeo neke svadje i netrpeljivosti

U vezi sam već duže vreme sa razvedenim tipom i trebalo bi se venčati. Nisam sigurna...Njegova deca me nisu prihvatila ( 15 i 11 god. ) bez obzira što sam se trudila ko luda. Ali, njihova majka se nije pomirila sa razvodom te sam ja sve ono najgore. Inače, oni su se razveli nekoliko god. pre mene tako da ja nisam razlog. Bez obzira što su razvedeni ona bi da upravlja njegovim životom i novcem, nasledstvom idr. Decu instruira pa ga naravno iskorištavaju materijalno najgore a on je dobrica i radi njih pristaje na sve njene gluposti i ucene, a bilo ih je...Prema meni je nežan i super jer je inače ok čovek ali se bojim kako bi takva situacija uticala na pr. na naše dete. Možda ne bi bilo prihvaćeno, a možda bi bilo i sukoba, haosa. Kakvo je vaše mišljenje? Treba li rizikovati ili ne?
U svakom slucaju te volim... to je tvoja odbrana naspram svih negativnih stvari koje se urotile protiv tebe..deca, bivsa zena i ako se nevaram pomenula si nasledstvo i njegovu majku.. a ti si sama jer ne verujem da on moze naci izlaza iz takve situacije..Njegova zena se nikako nece otkazati imovine koju je stvarala s njim..i ako cemo istinu sudski joj pripada,drugo ..deca jedno je vec tinejdzer i nece te prihvatiti da budes zamena za njenu majku jer je sad u najosetljivijem dobu i treba joj majka..i ima ..je jos i ako tu postoji svekrva onda si u debelom deficitu..ne bi voleo ni da sam u njegovoj kozi jer mi muskarci se lako okrenemo zenama s kojim imamo dece..Dete s njim je ili resenje ili totalni promasaj..jer bi svi bili protiv osim vas dvoje..ako mene pitas..razmisli dobro i budi spremna na to da si pogresila i osmisli izlazna resenja ako brak ne uspije..

Back