Razularena banda brutalno pretukla Jagodinca u Crnoj Gori

gost 361356

Veoma poznat
Poruka
10.647
BORI SE ZA ŽIVOT Razularena banda brutalno pretukla Jagodinca u Crnoj Gori

Brutalno pretučeni Jagodinac Mirosav Jovanović (43) bori se za život u šok sobi bolnice u Kotoru, a posle teških operacija lekari ne žele ništa da prognoziraju u naredna 72 sata. Policija traga već 48 sati za NN napadačima, dok tužilac još uvek nije kvalifikovao ovo teško krivičnog dela.

- Lekar Ivan Ilić je operisao mog brata Miroslava i za sada su mu životne funkcije stabilne. On je na intenzivnoj nezi, njegovo stanje se prati, ali lekari ne mogu ništa da kažu pre nego što prođe 72 sata do operacije. Njemu je izvađena slezina, ima tešku povredu pluća i polomljena su mu dva rebra, priča njegov brat blizanac Dragiša.

Jovanovića i njegovog poznanika u sredu oko 3 sata napala je grupa od pet ili šest crnogorskih državljana u kafiću u Budvi. Poznanik iz Budve uspeo nekako da umakne razularenoj grupi, dok je Miroslav sa teškim povredama i u nesvesnom stanju prebačen u kotorsku bolnicu.

- Pozanik mog brata je odmah je ujutru dao izjavu policiju, ali kada su priveli osumnjičene, on ih nije prepoznao. Budva nije veliki grad i svi se poznaju, mislim da se on uplašio ili je dobio pretnje, ili jednostavno neće da se zamera sa njima da mu se ne bi svetili. Reč je o pokušaju ubistva, međutim, tužilac se još nije izjasnio i kvalifikovao delo. Istraga još traje. Meni je sve to sumnjivo, liči mi na zataškavanje slučaja, odnosno da postoji namera da se dobije na vremenu - kaže Dragiša.

Miroslavljeva i Dragišina sestra koja živi u Budvi je u šoku i van sebe, veoma je uplašena. Kod nje je Mirosav boravio već dve nedelje i čekao posao kod privatnika.

- Neka grupa svirala je gitaru u kafiću u Budvi i moj brat je sa poznanikom iz Budve slušao muziku. Prilikom izlaska iz kafića poznanik se verbalno zakačio sa grupom od pet, šest ljudi od 35 do 40 godina starosti iz Crne Gore. Prvo su maltretirali poznanika, a zatim se moj brat umešao da ih razdvoji i tada je počela brutalna tuča. Poznanika su davili u moru, ali je nekako uspeo da im pobegne, dok je moj brat dobio je udarac u glavu i pao u nesvest. Zatim ga oni gazili i skakali po njemu, iživljavali kao životinje se sve dok se nije pojavila policija - prepričava Dragiša šokantne detalje iz Budve.

On se sprema da otputuje za Kotor kada Miroslav izađe iz šok sobe. Miroslav je otac dvojice dečaka od sedam i deset godina.

Šta reći sem patološka mržnja.

Ne mozemo znati da li je ovaj incident ima veze sa nacionalnom mrznjom.

- - - - - - - - - -

Poznanik koji je napadnut je iz Budve, zar ne?

- - - - - - - - - -

A i ovaj Miroslav ispao malo debil. Ovaj njegov poznanik koga je stitio je pobegao i ostavio njega da se ovi mentoli izivljavaju na njemu.:roll:

Tako ti je to kad imas idiote prijatelje i kad se mesas u tudje probleme i tuce.:roll:

Ja godinama nisam bio u toj jadnoj zemlji kao turista, niti nameravam.Ne što nisam mogao, nego nisam hteo.Čovek je u Turskoj bezbedniji nego kod bivše braće.

- - - - - - - - - -

Ne mozemo znati da li je ovaj incident ima veze sa nacionalnom mrznjom.

- - - - - - - - - -

Poznanik koji je napadnut je iz Budve, zar ne?

- - - - - - - - - -

A i ovaj Miroslav ispao malo debil. Ovaj njegov poznanik koga je stitio je pobegao i ostavio njega da se ovi mentoli izivljavaju na njemu.:roll:

Tako ti je to kad imas idiote prijatelje i kad se mesas u tudje probleme i tuce.:roll:

Imam komšiju koji je i sam iz te sorte pa čovek kaže, samo čekaju u toj čamotonji i dosadi da odvale nekog.Kad mi čovek poreklom iz tih krajeva kaže tako nešto verovatno govori istinu a i sam se plaši za sebe jer je iz BG-a, makar rodom iz tih krajeva, hvala lepo.Uvek su bili takvi, sećam se pre X godina, neki momak došao iz Srbje, ne vidim ga više dana na plaži, pitam šta je, isprebijali ga lokalci.
Dal da odem u Grčku gde me vaćare na sve načine ili u CG gde me biju , hvala lepo od manjka love neću izgubiti zdravlje, slezinu i druge organe.

Poslednja izmena:
Ja godinama nisam bio u toj jadnoj zemlji kao turista, niti nameravam.Ne što nisam mogao, nego nisam hteo.Čovek je u Turskoj bezbedniji nego kod bivše braće.

Imam komšiju koji je i sam iz te sorte pa čovek kaže, samo čekaju u toj čamotonji i dosadi da odvale nekog.Kad mi čovek poreklom iz tih krajeva kaže tako nešto verovatno govori istinu a i sam se plaši za sebe jer je iz BG-a, makar rodom iz tih krajeva, hvala lepo.Uvek su bili takvi, sećam se pre X godina, neki momak došao iz Srbje, ne vidim ga više dana na plaži, pitam šta je, isprebijali ga lokalci.
Dal da odem u Grčku gde me vaćare na sve načine ili u CG gde me biju , hvala lepo od manjka love neću izgubiti zdravlje, slezinu i druge organe.

Moguce ali to opet nema veze sa nacionalnom mrznjom vec pre sa huliganstvom. Tamane se i izmedju sebe.

No ne sumnjam da ima te nacionalno-verske mrznje u CG prema Srbima, SPC i onima koji su poreklom iz CG, a izjasnjavaju se kao Srbi.

- - - - - - - - - -

Nije isti tretman za strane turiste i za Srbe.Strancima ližu guzicu, dok nad nama pokušavaju da budu mangupi, njih 10 na jednog,Crnogorsko "čojstvo" i "junaštvo".

Ma ja kad bih isao u CG ili Hrvatsku govorio bih engleski i who cares.

Жалосно што се то десило.
Али, како видимо:
- човјек је пребијен не својом кривицом
- "пријатељ" му је започо кавгу, па побјега и њега оставио!
- ови што су га пребили ниђе не вели да су "Црногорци", можда су и Срби?

- - - - - - - - - -

Ma ja kad bih isao u CG govorio bih engleski i who cares.

Тако ја кад идем у Србију.
Проговорим ли српски, одма ме гледају испод ока. И то намјено нагласим ЂЕ и ОЂЕ..
Енглески, сви се утркују ко ће бити финији.

Nemojte ljudi,tako bezocno,kuditi crnogorce.Pa svi mi,svi poticemo iz Crne gore.Neka familija je dosla u srbiju pre,neka kasnije.Ali,pra postojbina SVIH SRBA je
naravno,Crna gora.Pa i sam Karadjordje,dosao je iz Crne gore.Pored toga,sto su crnogorci,jedan izuzetno fin i posten narod,ja moram reci nesto o crnogorkama.
Nigde,to odgovorno tvrdim,ni u jednom narodu,devojke ne cuvaju svoj himen(svoju cast),pre udaje,kao sto to cine crnogorske devojke.da muskaracobecava svasta, da bude ne znam kako fin,devojka mu nece dati svoj devicnjak,dok brak ne zasnuju.

Eto,iz tih razloga,ja ne dozvoljavam,rec ruzna,da se izrekne,protiv nase starije brace crnogoraca.!

Poslednja izmena:
Да ли је који од вас легитимисао ове што су се тукли и да му у исправама баш пише "нацијоналност-Црногорац"?

Није то сад толико битно, ја причам о једној појави у данашњој Црној Гори а то је неоусташтво. Дух Секуле Дрљевића и Штедимлије прети да освоји Српску Спарту. А то нимало није добро.

- - - - - - - - - -

Nemojte ljudi,tako bezocno,kuditi crnogorce.Pa svi mi,svi poticemo iz Crne gore.Neka familija je dosla u srbiju pre,neka kasnije.Ali,pra postojbina SVIH SRBA je
naravno,Crna gora.Pa i sam Karadjordje,dosao je iz Crne gore.Pored toga,sto su crnogorci,jedan izuzetno fin i posten narod,ja moram reci nesto o crnogorkama.
Nigde,to odgovorno tvrdim,ni u jednom narodu,devojke ne cuvaju svoj himen(svoju cast),pre udaje,kao sto to cine crnogorske devojke.da muskaracobecava svasta, da bude ne znam kako fin,devojka mu nece dati svoj devicnjak,dok brak ne zasnuju.

Eto,iz tih razloga,ja ne dozvoljavam,rec ruzna,da se izrekne,protiv nase starije brace crnogoraca.!

Нико не напада Црну Гору, већ идеологију неоусташтва ,,црвене Хрватске" која се данас шири Црном Гором.

Није то сад толико битно, ја причам о једној појави у данашњој Црној Гори а то је неоусташтво. Дух Секуле Дрљевића и Штедимлије прети да освоји Српску Спарту. А то нимало није добро.

Ко да тога у Србији мањка (напада на и понижавања свега Српског)?
Расрбљавање Црне Горе није се десило преко ноћи. Само што Србедне касно пале....
Ако ћемо право, нека и пропане оно што не ваља, и није нека штета.
Ко сам против себе ради.

Тај појам "неоустсаштво" је бесмислен. Као и "староусташтво". Тиме се придаје значај који тај појам нема. То је била само једна епозода у низу 150-годишње хрватске националне шизофреније.

Poslednja izmena:
Istukli su neki dripci u Budvi pretprošle godine isto tako jednog svog Crnogorca pa nikom ništa. Nema ovde reči o "nacionalizmu" , isti k**** drugo pakovanje, nego jednostavno o tome da stoka može da se iživljava nad kim hoće. Ono što jeste zabrinjavajuće je to što su to odrasli ljudi od 35-40 godina, dakle samo apsolutno psihički nestabilne ličnosti su u stanju da počine tako nešto u tim godinama.

Ко да тога у Србији мањка (напада на и понижавања свега Српског)?
Расрбљавање Црне Горе није се десило преко ноћи. Само што Србедне касно пале....
Ако ћемо право, нека и пропане оно што не ваља, и није нека штета.
Ко сам против себе ради.

Тај појам "неоустсаштво" је бесмислен. Као и "староусташтво". Тиме се придаје значај који тај појам нема. То је била само једна епозода у низу 150-годишње хрватске националне шизофреније.

Ма не мањка ни у Србији, пријатељу, нисам то ни рекао...

Тачно, није расрбљавање Црне Горе почело јуче...али сада узима маха највише, никад пре у Црној Гори није било србомрзаца ко данас. Факт.

За ово ,,неоусташтво",се слажем са тобом...

И у Србији имаш србомрзаца колко оћеш.

Аман, нисам то ни спорио. Шта си запео на Србију? У толиким нападима на Србију надам се да ниси заборавио на оне србомрзце из твог краја: Будака, Старчевића, разне 6. личке које су убијале Србе по Србији, да не помињем ове модерне рецимо Чанка, Костреша, итд.

Па јел то разлог да нападам стално и пљујем по Личанима и српској Лици? Није, јер схватам да они не представљају цео тај народ. А ти запенио Србија, па Србија...

И да, тема је Црна Гора, а не Србија...не спамуј молим те...

Аман, нисам то ни спорио. Шта си запео на Србију? У толиким нападима на Србију надам се да ниси заборавио на оне србомрзце из твог краја: Будака, Старчевића, разне 6. личке које су убијале Србе по Србији, да не помињем ове модерне рецимо Чанка, Костреша, итд.

Па јел то разлог да нападам стално и пљујем по Личанима и српској Лици? Није, јер схватам да они не представљају цео тај народ. А ти запенио Србија, па Србија...

И да, тема је Црна Гора, а не Србија...не спамуј молим те...

Не лупетај.
Тема је о томе да је човјек замало убијен, јер му је "пријатељ" започо кавгу па побјегао.
НИЂЕ нема података о томе да је неко легитимисао нападаче и да су се ови изјаснили као Црногорци. Можда су и Срби? Шта ће бити ако се утврди да су нападачи били Срби?

Будак и Старчевић су твоји а не моји.

Не лупетај.
Тема је о томе да је човјек замало убијен, јер му је "пријатељ" започо кавгу па побјегао.
НИЂЕ нема података о томе да је неко легитимисао нападаче и да су се ови изјаснили као Црногорци. Можда су и Срби? Шта ће бити ако се утврди да су нападачи били Срби?

Будак и Старчевић су твоји а не моји.

То се десило у Црној Гори. А ти запенио Србија, па Србија...

И објасни ми како су то Будак и Старчевић ,,моји", о чему ти причаш? Јел су они били родом из Лике? Молим лепо. Али ја не нападам и не пљујем Лику сваки дан, ко што ти Србију олајаваш нон-стоп.

Но, да чујем твоје објашњење како су ови пасји синови моји? Нигде нисам рекао ни да су твоји, али ти кажеш да су они ,,моји". Како, питам те? Да није и Чанак ,,мој", ај кажи ми нешто што и сам не знам?

Back