gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Šta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi zadovoljan sa onim sta imas .Šta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?
TugujemŠta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?
Blago tebi kad mozes takoNišta, jer mi niko ne duguje vezu (ili bilo šta) kakvu želim osim mene same, a ponajmanje neki život sa velikim Ž, pa da tu sad nešto besnim u uosobljeni etar
Šta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?
Ne znam samo kazem, super da si tako siguran, samopouzdan i da necije odbijanje ti ne pada teskoBlago tebi kad mozes tako![]()
Drkam i psujem sve po spisku dok ne poplavi a onda zaspim.Šta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?
To si u pravu.Uvek mi je na umu da ima ljudi kojima je u životu oduzeto mnogo više neo što drugi misle da im nije dato, pa opet žive taj život znajući da im je dar po sebi...
A ovako akutno ako me uhvati neka minus faza, okupiram se nekim hobijem, muzikom, zatrpam se poslom preko glave i slično...
Kaži nešto normalnoDrkam i psujem sve po spisku dok ne poplavi a onda zaspim.
Ma super je rekao.Kaži nešto normalno
Vidiš da je tužan
Ma iskreno stalno razmisljam o poslu...sikiracije na vrh glave... da je se necim drugim zaokupirat... mada ne mislim na vezuUvek mi je na umu da ima ljudi kojima je u životu oduzeto mnogo više neo što drugi misle da im nije dato, pa opet žive taj život znajući da im je dar po sebi...
A ovako akutno ako me uhvati neka minus faza, okupiram se nekim hobijem, muzikom, zatrpam se poslom preko glave i slično...
Pa sta da mu kazem. Zivot je takav jbga. Pichi dalje, glavu gore, ima jos riba u akvarijumu. Obicno se ljudi razocaraju zqto sto ocekuju previse i odmah. To tako bude. Imas posla s ljudima. Ako se previse nadas to je zagarantovan pad. Zato je bolje takve stvari nonsalatno shvatati. A sto se pusengije tice, ne brini, bice ih jos, koliko hoces. Bitno je da se dobro provodis. A to, upznas je, pa zamislis ceo zivot s njom. Brrr brrr brrr alarm.Kaži nešto normalno
Vidiš da je tužan
Pa sta da mu kazem. Zivot je takav jbga. Pichi dalje, glavu gore, ima jos riba u akvarijumu. Obicno se ljudi razocaraju zqto sto ocekuju previse i odmah. To tako bude. Imas posla s ljudima. Ako se previse nadas to je zagarantovan pad. Zato je bolje takve stvari nonsalatno shvatati.
Vratis posiljaocu ili donosiocu i narucis kod drugog, samo bolje opises sta zelis, da ne pogrese opet.Šta radite kada ste ljuti, besni i razočarani u život i ne možete da imate ljubavnu vezu kakvu želite?