Razočarenje

Uvek mi je na umu da ima ljudi kojima je u životu oduzeto mnogo više neo što drugi misle da im nije dato, pa opet žive taj život znajući da im je dar po sebi...

A ovako akutno ako me uhvati neka minus faza, okupiram se nekim hobijem, muzikom, zatrpam se poslom preko glave i slično...
Ma iskreno stalno razmisljam o poslu...sikiracije na vrh glave... da je se necim drugim zaokupirat... mada ne mislim na vezu

Kaži nešto normalno
Vidiš da je tužan
Pa sta da mu kazem. Zivot je takav jbga. Pichi dalje, glavu gore, ima jos riba u akvarijumu. Obicno se ljudi razocaraju zqto sto ocekuju previse i odmah. To tako bude. Imas posla s ljudima. Ako se previse nadas to je zagarantovan pad. Zato je bolje takve stvari nonsalatno shvatati. A sto se pusengije tice, ne brini, bice ih jos, koliko hoces. Bitno je da se dobro provodis. A to, upznas je, pa zamislis ceo zivot s njom. Brrr brrr brrr alarm.
Zato je bitno lagano. Moj car parti, super car parti.

Ako zelis biti srecan ,uzivaj u onome sto imas.Ako zelis biti nesrecan, cezni za onim sta nemas;
To je pravilo i za bogate i za siromasne, te tako cesto bogati bivaju nesrecni a siromasni srecni.

Lakse je kamili kroz iglene usi negoli bogatome u Carstvo Nebesko...
Pohlepa im ne da da budu srecni.

Dakle nisi srecan koliko si bogat ,nego koliko ti ne nedostaje.

Ko se lako miri sa tim,da nema ono sto mu ne pripada, taj je srecan covek.I obrnuto.

Poslednja izmena:

Back