DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
u koga, u šta ?
kako, zašto ?
kako, zašto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u koga, u šta ?
kako, zašto ?
Uglavnom sam ja ta koja razočara, a ne koju razočaravaju... na kraju krajeva ni ne očekujem nešto previše od drugih. A i realno koga briga... nije da ih to mnogo potrese.
nije
jer sto vise dajes vise i ocekujes al life is bitch
Pa ne dajem ništa... ranije jesam, a jedino što sam očekivala jeste da mi namerno ne rade o glavi... pa ni to nisam mogla da dobijem...
Ne kažem ja da su svi ljudi smradovi, samo stavi sto ljudi u prostoriju i beži od onoga sa kojim se ja sprijateljim.
Nemam ja ništa protiv toga što su oni loši, ali ako ta njihova lošost da se tako izrazim utiče na moj život treba dobro da se preispitam...ti imas problem
pa sta i ako su ljudi losi, svako se snalazi i misli samo na sebe
retki su oni koji misle i na druge, a da zaista ali zaista misle
neka su losi, pa zar ljudi nemaju savest
svako nosi sam svoj krst
Nemam ja ništa protiv toga što su oni loši, ali ako ta njihova lošost da se tako izrazim utiče na moj život treba dobro da se preispitam...
I da, tu jedino ja imam problem.
Znam da razlikujem... mnogi su mi napravili zlo iz gluposti... i ja isto tako mnogima...apsolutno
ali...
treba da razlikujes glupost od loseg, loseg ne po tebe, vec loseg coveka
ja tako kapiram stvari
- - - - - - - - - -
razocarani smo samo onda kada neko nije ispunio nasa ocekivanje
Razocharenje nije prosto osecanje, bash naprotiv, i ume da drzi dugo...i svakako je povezano sa nerealnom procenom...ipak, ochekujesh neshto mozda s pravom a mozda i ne, to bi bila mozda druga tema...a vrati ti se potpuno neochekivano kao udarac u stomak...i sad ko je krivac....ja...jer ochekujem to, i to...ili osoba koja te uveri da ce sve biti ok?