razočarenje

Pa ne dajem ništa... ranije jesam, a jedino što sam očekivala jeste da mi namerno ne rade o glavi... pa ni to nisam mogla da dobijem...
Ne kažem ja da su svi ljudi smradovi, samo stavi sto ljudi u prostoriju i beži od onoga sa kojim se ja sprijateljim.

ti imas problem
pa sta i ako su ljudi losi, svako se snalazi i misli samo na sebe
retki su oni koji misle i na druge, a da zaista ali zaista misle
neka su losi, pa zar ljudi nemaju savest
svako nosi sam svoj krst

ti imas problem
pa sta i ako su ljudi losi, svako se snalazi i misli samo na sebe
retki su oni koji misle i na druge, a da zaista ali zaista misle
neka su losi, pa zar ljudi nemaju savest
svako nosi sam svoj krst
Nemam ja ništa protiv toga što su oni loši, ali ako ta njihova lošost da se tako izrazim utiče na moj život treba dobro da se preispitam...
I da, tu jedino ja imam problem.

Da kad previshe ochekujem...moja deca me razocharashe par puta,nisu oni krivi nego ja jer sam ocharana njima:heart: a za ostale nemam prevelika ochekivanja, tako ako se desi ja sam spremna:manikir:

retko. jako retko.
mozda zato sto vise nista ni od kog ne ocekujem.
pa iduci tom logikom onaj kome kazem da me razocarao, trebao biti pocastvovan..:)))))))
ali to je retko. jako retko..:)

uf, mnogo puta, mnogi ljudi, situacija zilion... verovatno sam i ja mnoge razocarala
dobro je kad te razocarenje nauci necemu, kad izvuces pouku
lose je kad ostanes ogorcen i ostrascen... kad ne svaris to

ja uopšte ne znam kako da definišem razočaranje, kakva je to emocija, šta proizvodi? samožaljenje, depresiju, koliko to treba da traje
očekivanja su glavna... razočaram se kad ne ispunim svoja očekivanja ali ni to ne shvatam kao razočaranje, nemam pojma
razočaranje mi vuče na šund, kao svet je okrutan, jao patnja, jao nesreća

Razocharenje nije prosto osecanje, bash naprotiv, i ume da drzi dugo...i svakako je povezano sa nerealnom procenom...ipak, ochekujesh neshto mozda s pravom a mozda i ne, to bi bila mozda druga tema...a vrati ti se potpuno neochekivano kao udarac u stomak...i sad ko je krivac....ja...jer ochekujem to, i to...ili osoba koja te uveri da ce sve biti ok?

Nemam ja ništa protiv toga što su oni loši, ali ako ta njihova lošost da se tako izrazim utiče na moj život treba dobro da se preispitam...
I da, tu jedino ja imam problem.

apsolutno
ali...
treba da razlikujes glupost od loseg, loseg ne po tebe, vec loseg coveka
ja tako kapiram stvari

- - - - - - - - - -

razocarani smo samo onda kada neko nije ispunio nasa ocekivanje

apsolutno
ali...
treba da razlikujes glupost od loseg, loseg ne po tebe, vec loseg coveka
ja tako kapiram stvari

- - - - - - - - - -

razocarani smo samo onda kada neko nije ispunio nasa ocekivanje
Znam da razlikujem... mnogi su mi napravili zlo iz gluposti... i ja isto tako mnogima...
Ali srela sam par njih.. kontam da ih je Bog šutnuo iz raja zajedno sa Luciferom... da sam vernik, držala bih se te teorije...:lol:

- - - - - - - - - -

Razocharenje nije prosto osecanje, bash naprotiv, i ume da drzi dugo...i svakako je povezano sa nerealnom procenom...ipak, ochekujesh neshto mozda s pravom a mozda i ne, to bi bila mozda druga tema...a vrati ti se potpuno neochekivano kao udarac u stomak...i sad ko je krivac....ja...jer ochekujem to, i to...ili osoba koja te uveri da ce sve biti ok?

Pa ako ti je dala za pravo da očekuješ, ta osoba... ako si sebi dao za pravo, hbga... sam si kriv.

Niko ne može da me razočara kao što mogu ja sama sebe.
Ali je to sve ređe. Čeličim se da ne poludim. U ovoj državi je nemoguće drugačije.
Svi drugi mogu da greše, ali ja moram da budem na nivou, što bi rek'o Žika Pavlović. :D

mogu da me razocaraju samo osobe koje su mi drage... oni koji mi nista ne znace u zivotu nikada ne mogu da me razocaraju, jer o njima ne razmisljam niti od njih ista ocekujem... mislim da me nikad niko ne moze razocarati kao moje rodjeno dete... nije se bas desavalo, ali strahujem...

Back