razocarenje....

sve sam ja to lepo pisala
jeste ali ponavljam, poslednja recenica
vazi samo za one istoklasne! dakle, sire gledno bili su bastardi krvolochni
tu se ti i ja jelte "koljemo" o pravicnosti je rec kod mene.
svesna sam sasvim u kom vremenu je prica
uostalom nismo ni jedno bili tamo, ovo je ono sto kao znamo jer smo nesto chitali.
ali lepo je svakako.
ja o tome
ti o samom pojmu
ali meni vakoj je bitna sustina, ne ogranichenje
lepo smo se ispricali
u pravu si edvard crni princ,moja greska
koji je bio vitez

lepo smo gospo moja :lol:
Je suis très honoré de vous rencontrer ;)
au revoir

diablo.gif

. pa su malu mariju sklonili u manastir, bukvalno ima elemente price o trnovoj ruzici, nocu, sasvim tajno, koji se nalazio u sred jezera na ostrvcetu okruzenog gustom sumom
Izvini, Strujo, ponela me suhoparna istoriografija, a nisam sagledao stvari tvojim očima i još sam malo promašio romantiku u temi, pa sad samo još da te još pitam : koja je to princeza poljubila žabu ( a TI, možeš da odgovoriš i van striktnog istoriskog konteksta ! ), pa time dovela Anrija IV na presto ?!? :lol:

Izvini, Strujo, ponela me suhoparna istoriografija, a nisam sagledao stvari tvojim očima i još sam malo promašio romantiku u temi, pa sad samo još da te još pitam : koja je to princeza poljubila žabu ( a TI, možeš da odgovoriš i van striktnog istoriskog konteksta ! ), pa time dovela Anrija IV na presto ?!? :lol:

jeboteja :lol: kako se vadis sada! sa istorijsko geografske greske, prelazis na romantiku

ti si mariju stjuart kraljicu skotske-po rodjenju, engleske po pravu rodbinskih veza(nikada ozvanicenu) i francuske-po pravu udaje za dofena pomenutog, udenuo u englesku! da nisi mozda kovao planove sa istom protiv velichanstvene i jedinstvene Glorijane? oh mon Dieu!
evo ovako cemo
ti i ja idemo na pivo
pa ti struki chita priche :)

Poslednja izmena:
jeboteja :lol: kako se vadis sada! sa istorijsko geografske greske, prelazis na romantiku

ti si mariju stjuart kraljicu skotske-po rodjenju, engleske po pravu rodbinskih veza(nikada ozvanicenu) i francuske-po pravu udaje za dofena pomenutog, udenuo u englesku! da nisi mozda kovao planove sa istom protiv velichanstvene i jedinstvene Glorijane? oh mon Dieu!
evo ovako cemo
ti i ja idemo na pivo
pa ti struki chita priche :)
Nisam siguran, Strujo, da je to dobra ideja, bar za daljnju edukaciju ona 2 - 3 preostala čitaoca ove naše male rasprave !!!
Naime, ja sam jako, jako velik čovek, a ti deluješ baš hmmm ... pa, ... privlačno ridža, oboje smo skloni romantici i pivu, a to i nije neki pomak u pravcu istorijskog polemisanja !!! :D
P.S. osvrni se malo i na Brantoma, a ne samo na Cvajga !!! :lol:

Da li ste bili u situaciji da o nekom sa kim ste bliski i koga postujete saznate da ima jednu vrlo-vrlo losu osobinu....i da li je to uticalo da potpuno promenite misljenje o toj osobi i da prekinete bliskost ili ste uspeli da je prihvatite takvu kakva jeste, jer ta osobina nije uticala na vas odnos.....:roll:

Da.Vrlo vrlo bliska osoba je napravila grešku koja mi je otkrila tu lošu osobinu.
Naš se odnos nije promijenio, prihvatila sam to kao činjenicu.

Mada, nekad pomislim da sam licemjer, jer nikad iskreno toj osobi nisam rekla da je moralno pala u mojim očima.Nikad direktno, a indirektno jesam kao "Ja neke stvari nikad ne bih mogla..."Međutim, OSOBU volim,pa volim, i prihvatam u paketu.

prvo, sto da se smaram sa nekim ko mi odgovara napola, kad ima drugih, koji mi odgovaraju vise?
drugo, sto njega da smaram sobom, i mojim tripovima i zamerkama, kad verovatno ima ljudi kojima on bas takav bas odgovara?
nesto sto je je meni bas, bas bljak, nekom je ok, ili nebitno.
.

Mada, nekad pomislim da sam licemjer, jer nikad iskreno toj osobi nisam rekla da je moralno pala u mojim očima.Nikad direktno, a indirektno jesam kao "Ja neke stvari nikad ne bih mogla..."Međutim, OSOBU volim,pa volim, i prihvatam u paketu.

evo oko kojih stvari se jos lomim....ali, :roll: kao sto rekoh, ucim se da gledam svoja posla....mene ovo jos ne dotice, a ta njegova iskljucivost ce me mozda dotaknuti....:dash:...cu postaviti onda novu temu da vam se zalim.....:lol:

Da li ste bili u situaciji da o nekom sa kim ste bliski i koga postujete saznate da ima jednu vrlo-vrlo losu osobinu....i da li je to uticalo da potpuno promenite misljenje o toj osobi i da prekinete bliskost ili ste uspeli da je prihvatite takvu kakva jeste, jer ta osobina nije uticala na vas odnos.....:roll:

Не може да ме изненади ништа код неког са ким сам блиска.
А дешавало ми се то са колегама.
Коригујем мишљење и трудим се да разумем и прихватим.
Успевало ми је до сада, мада, морам признати да то и нису биле неке страшне ствари.

juce sam se razocarao u jednu bivsu ljubav skroooooooooooz
nisam verovao da neko takav moze biti, jedan jako ruzan postupak
ali i to cu zaboraviti za par dana, kao i sve ostalo
i izgleda ne mogu promeniti misljenje
tako je to kad si nekoga voleo za stvarno

............poshto se druzim sa ljudima koje znam iz detinjstva preshao sam tu starosnu granicu da bi se naljutio na njih ,sad i ako mi neshto ne shtima gledam to iz drugog ugla ,veci su ulozi ,osnovali su mnogi porodice tako da neke stvari nisu iste kao pre ,tako da se sad eventualno naljutim nekad na sebe a i to me brzo prodje ,nemam takav luksuz vishe da gubim prijatelje zbog nekih stvari ..................:ok:

............poshto se druzim sa ljudima koje znam iz detinjstva preshao sam tu starosnu granicu da bi se naljutio na njih ,sad i ako mi neshto ne shtima gledam to iz drugog ugla ,veci su ulozi ,osnovali su mnogi porodice tako da neke stvari nisu iste kao pre ,tako da se sad eventualno naljutim nekad na sebe a i to me brzo prodje ,nemam takav luksuz vishe da gubim prijatelje zbog nekih stvari ..................:ok:

sto smo stariji, sve teze dopustamo da nam pojedinci ulaze u intimu, i sve smo vise tolerantni po potanju njihovih losih osobina...samo pitam se dokle?????....pocecemo tako da gubimo kriterijume.....:dash:

sto smo stariji, sve teze dopustamo da nam pojedinci ulaze u intimu, i sve smo vise tolerantni po potanju njihovih losih osobina...samo pitam se dokle?????....pocecemo tako da gubimo kriterijume.....:dash:

.............ne vec kad nekog upoznash od detinjstva i znash sve njegove dobre i loshe strane ne dozvoljavash u nekim kasnijim godinama da spoljni uticaji (zena,deca,posao,stres) utichu na odnos kakav ste imali ,tj. lakshe precutim neke gluposti koje u mladosti ne bi.................:ok:

Back