RAZOCARENJE

Razocaram se,..jako sam oprezna kod sledece ljubavi i ne mogu da predjem na drugu ljubav sve dok totalno ne prebolim ovu pethodnu,...ne volim neke ostatke iz proslosti da unosim u novu vezu..
Mada iskreno mislim da ne postoji ljubav i da ne postoji postovanje vise kao nekada mislim da se i to sve pokvarilo i mogla bih do sutra da filozofiram ali me stvarno mrzi.

Uglavnom ogorcena sam na sve ovo!

Razocaram se,..jako sam oprezna kod sledece ljubavi i ne mogu da predjem na drugu ljubav sve dok totalno ne prebolim ovu pethodnu,...ne volim neke ostatke iz proslosti da unosim u novu vezu..
Mada iskreno mislim da ne postoji ljubav i da ne postoji postovanje vise kao nekada mislim da se i to sve pokvarilo i mogla bih do sutra da filozofiram ali me stvarno mrzi.

Uglavnom ogorcena sam na sve ovo!

kiss samantice! :heart:

ne budi ogorcena, sve su to faze..lose, pa dobre, pa u krug.
secas kako sam ja kukala ovde..pa me proslo

hmm ne razocharavam se u ljubav, niti u ososbu s kojom sam delila to osetjanje, vishe me zaboli chinjenica da ljubav nije dovoljna da dvoje ostanu zajedno... Prelazak preko toga je da se okrenem ostalim aspektima zhivota, a i da ne branim sebi da se dobro provedem sa osobama koje mozhda ne volim ali su mi drage, zanimljive i sl. Poshto me ne razochara ljubav kao takva, naravno da se ne bojim nove osobe sa kojom bih to delila, samo kao shto reche zmajeva, trudim se da primenim naucheno iz prethodnih iskustava...

Bogami obecavas:ok:

znam
ali to nije isto
jedno je kakav si prema nekome da i on bude prema tebi
ali
ne moze chovek da bira u koga tje da se zaljubi i da ga voli to onda nije ljubav nego udruzivanje zbog interesa
al sam nasarala dererov post xixixixi... sto mislis da nije isto?
dakle - ne verujes da tvoja ljubav (ali stvarna ljubav, ne zaljubljenost, ne zelja da budes voljen, nego bas tvoja ljubav) moze da proizvede ljubav u onome koga volis?
imas ti jos puno da ucis...

@tema - nisam se nikada razocarala u ljubav... samo u ukupne kapacitete nekih ljudi...

Poslednja izmena:

Back