- Poruka
- 547
ustvari si u pravu.
da nije postojala ljubav, emocija, razocaranja ne bi ni bilo.
mili Kupidon nas pravi slepim i ludim u ljubavi..eh, i to je zivot

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ustvari si u pravu.
da nije postojala ljubav, emocija, razocaranja ne bi ni bilo.
Razocaram se,..jako sam oprezna kod sledece ljubavi i ne mogu da predjem na drugu ljubav sve dok totalno ne prebolim ovu pethodnu,...ne volim neke ostatke iz proslosti da unosim u novu vezu..
Mada iskreno mislim da ne postoji ljubav i da ne postoji postovanje vise kao nekada mislim da se i to sve pokvarilo i mogla bih do sutra da filozofiram ali me stvarno mrzi.
Uglavnom ogorcena sam na sve ovo!
Kad se jako razocarate u ljubav kako prevazilazite sve to
Da li se plasite nove ljubavi![]()
hmm ne razocharavam se u ljubav, niti u ososbu s kojom sam delila to osetjanje, vishe me zaboli chinjenica da ljubav nije dovoljna da dvoje ostanu zajedno... Prelazak preko toga je da se okrenem ostalim aspektima zhivota, a i da ne branim sebi da se dobro provedem sa osobama koje mozhda ne volim ali su mi drage, zanimljive i sl. Poshto me ne razochara ljubav kao takva, naravno da se ne bojim nove osobe sa kojom bih to delila, samo kao shto reche zmajeva, trudim se da primenim naucheno iz prethodnih iskustava...
bolje da dobijes sedmicu na lotou, nego da se zaljubis
al sam nasarala dererov post xixixixi... sto mislis da nije isto?znam
ali to nije isto
jedno je kakav si prema nekome da i on bude prema tebi
ali
ne moze chovek da bira u koga tje da se zaljubi i da ga voli to onda nije ljubav nego udruzivanje zbog interesa