Razocarenje - prepustanje

...a to te zulja...udajom sam nastavila da zivim, kad je rec o lovi, onako kako sam zivela i kao devojka kod mojih, znaci prosek, malo jaci...mozda sam stvarno trebala da kazem mom muzu da necu da se udam za njega zato sto nije siromasan...smesan si mi...

...da smislim bolju foru? Kakvu? Da te bolje uvredim? To nisam uradila nijednom na ovoj temi...cak se uopste ne osecam dobro kad nekog uvredim nisko...a da umem - umem...

...kazes teletabis...e...pa, lepo bas ti fala...sto rece Balasevic...al sam jedno ipak uspela da shvatim...pare nisu toliki problem...koliki problem su zli ljudi...

mario80:
Na pogreshnom si mestu postavio pitanje ;)

Ovde su sve devojke ruzne kao lopovi pa ih nece ni za dz...
Muskarci grbavi i coravi koji kuckaju od sutra do jutra...
Sve najcrnji ubogi skart, vrh dna se ovde skupio i jauche u ovom polusvetu mraka i uzasa 8-)
Ja se nisam pronasla ovde.

Inace, mislim de zene uvek teze ljubavi i misle da ih negde tamo ipak ceka pravi.
A muskarci se uglavnom razocaraju i onda su im sve zene qrve i onda lupaju recke dok ih posle ne znam koliko godina ponovo nesto ne strefi i onda se zene :-D

gossca:
...a to te zulja...udajom sam nastavila da zivim, kad je rec o lovi, onako kako sam zivela i kao devojka kod mojih, znaci prosek, malo jaci...
Izvini Gossco ali moram da te pitam koga žulja i šta ga žulja ništa te ne razumem?
16.gif

...ovo je toliko nebitno...da ne treba da se zamaras...
...on misli da se devojke udaju zbog love...devojke se zabavljaju s nekim zbog love...a ja sam pokusala da mu kazem da to nije bas tako i da postoje i one devojke koje cene licnost muskarca, pa imao on il nemao para...

gossca:
...ovo je toliko nebitno...da ne treba da se zamaras...
...on misli da se devojke udaju zbog love...devojke se zabavljaju s nekim zbog love...a ja sam pokusala da mu kazem da to nije bas tako i da postoje i one devojke koje cene licnost muskarca, pa imao on il nemao para...

Nego sta.... :-? naravno, da postoje.... :D ima lepih i pametnih i na forumu... :D :p

pa mislim da su zene vise emotivne od muskaraca ali muskarci nekad stvarno ispadnu ono p.icke i i bas udare tamo gde je najbolnije..pa nisam toliko razocaran u devojke(na zene vala jesam i to bas) koliko sam u muskarce kad je u pitanju ljubav i sex jeste znali su devojke da me povrede ali koliko sam se toga nagledao kako su muskarci povredjivali devojke e to je stvarno ono..ali jbg ima nas raznih..pa necu se opiti garant ako mi se tako slicno desi ali jbg osecao bih se jadno i ono kao iskrostine i bas bas povredjeno..ali bih svakako preboleo ali za to treba timeing..

Nemate vi pojma kako zene obozavaju novac i brze automobile, dobre gajbe, vile na moru... Onda se predaju takvom RAZVRATU jer moraju da zadovolje, valjda imaju potrebu da vrate ;)
Posle mene joj nema povratka :lol:
Zene veruju u bajke a ne u rl... A kada se zaljube onda nishta ne vide oko sebe ;)
Jedna jako gloopa i predvidljiva sorta 8-)

Posle oce da spaljuje kada joj isklizne sve :lol:

Back