SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Pijanduro...allice:Ma nije mi nidochega...odoh u kafanu da se napijem...orahovacha, shljivovica da mi zaleche rak ranu na dushi bar na kratko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijanduro...allice:Ma nije mi nidochega...odoh u kafanu da se napijem...orahovacha, shljivovica da mi zaleche rak ranu na dushi bar na kratko
Ja se nisam pronasla ovde.mario80:Na pogreshnom si mestu postavio pitanje![]()
Ovde su sve devojke ruzne kao lopovi pa ih nece ni za dz...
Muskarci grbavi i coravi koji kuckaju od sutra do jutra...
Sve najcrnji ubogi skart, vrh dna se ovde skupio i jauche u ovom polusvetu mraka i uzasa 8-)
Izvini Gossco ali moram da te pitam koga žulja i šta ga žulja ništa te ne razumem?gossca:...a to te zulja...udajom sam nastavila da zivim, kad je rec o lovi, onako kako sam zivela i kao devojka kod mojih, znaci prosek, malo jaci...
gossca:...ovo je toliko nebitno...da ne treba da se zamaras...
...on misli da se devojke udaju zbog love...devojke se zabavljaju s nekim zbog love...a ja sam pokusala da mu kazem da to nije bas tako i da postoje i one devojke koje cene licnost muskarca, pa imao on il nemao para...
E daj sad ti meni reci koliko imaš godina kada si već stigao da se razočaraš u žene, stvarno mi nije jasno to 92 u niku?dale92:pa mislim da su zene vise emotivne od muskaraca ali muskarci nekad stvarno ispadnu ono p.icke i i bas udare tamo gde je najbolnije..pa nisam toliko razocaran u devojke(na zene vala jesam i to bas)