Razočarao me je kao čovek!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Alo/I.G.
Ceca je ranije rekla da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto
570049_screenshot-9_f.webp

https://www.alo.rs/data/images/2021-10-28/570049_screenshot-9_f.webp

Poslednja izmena od moderatora:
Ceca Ražnatović kaže da se razočarala u svog nekadašnjeg saradnika Aleksandra Milića Milija, sa kojim je sada u žiriju "Zvezda Granda".

- Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta - rekla je Ceca i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da bi pesma bila hit.

- Kada neko napravi melodiju, dušu joj daju tekst i sam izvođač. Ne može samo jedna strana da bude bitna, sve tri su bitne - istakla je Ceca.
Podsetimo, Ceca je ranije u "Zvezdama Granda" rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto.

Jao, Mili im svima služi kao neka vreća za udaranje... Iskreno, žao mi ga je bilo u nekoliko emisija-prosto je to kvarno, nisko i odvratno, šala je šala, ali ipak je on neko ime i brend.
Verovatno se zato setio da kaže kako je Anu Nikolić od nule izgradio i to sve...
Kompleksi i strah od toga šta eksponiranost sa dve strane oštrice donosi.

Kako se kasnije saznalo, pevačica je presavila tabak, jer se Mili upisao kao vlasnik svih albuma koje je radio sa njom, što znači da samo on dobija novac od emitovanja tih pesama preko svih digitalnih platformi. Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u „Zvezdama Granda", pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

- Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus! On se branio da je imao karijeru i pre nje i da je napisao hitove i mnogim drugim pevačima - rekla je ona.

Jao, Mili im svima služi kao neka vreća za udaranje... Iskreno, žao mi ga je bilo u nekoliko emisija-prosto je to kvarno, nisko i odvratno, šala je šala, ali ipak je on neko ime i brend.
Verovatno se zato setio da kaže kako je Anu Nikolić od nule izgradio i to sve...
Kompleksi i strah od toga šta eksponiranost sa dve strane oštrice donosi.
Slazem se,ali medju tom populacijom vlada misljenje da sto su vise nekulturni,to se o njima vise pise a samim tim postaju ili ostaju na daskama popularnosti sveta koji ih prati i cak uzima za uzore...

Zato ja u muzici ponajviše cenim kantautore.
One odista vrsne umetnike koji sami pišu tekst, muziku, pevaju...

A ovo kada pevač istripuje da on stvorio muziku i još one koji su muziku stvorili za njih je kompleks...

Da nije bilo Marine najviše a eto i Milija, Ceca bi pevala kao prava srpska majka srpske etno pesme u sve narodnoj nošnji kao Danica Crnogorčević. Ne bi imala onakve hitove krojene za nju
A Mili bi sigurno radio muziku i bez Cece, jer bi pevača i pevačica uvek bilo.

Back