looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
Svakom ljudskom bicu se deshava da se zbog neceg ili nekog razocara....Shta vas najvishe razocara ? Da li su to postupci neke vama drage osobe ,prijatelja ili zivotne situacije na koje ne mozete da uticete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakom ljudskom bicu se deshava da se zbog neceg ili nekog razocara....Shta vas najvishe razocara ? Da li su to postupci neke vama drage osobe ,prijatelja ili zivotne situacije na koje ne mozete da uticete ?
Razocarava me laz i sebicnost .Svakom ljudskom bicu se deshava da se zbog neceg ili nekog razocara....Shta vas najvishe razocara ? Da li su to postupci neke vama drage osobe ,prijatelja ili zivotne situacije na koje ne mozete da uticete ?
zato sto je sujetna i vestacki odnos se odrzavao..imao sam takve tzv prijatelje cak i vecina je takva..znaci postoje dokazi i svedoci za moje tvrdnje da sam im pozajmljivao novac i zaposljavao..ali se to zaboravi..i onda pomenu neku nebuloznu sitnicu po cemu oni cene prijateljstvo..zamisli to..zaposlis nekoga a on kaze e taj i taj je dosao da mi sredi komp..a ja isao s njim da kupi taj isti..retardGledaj sad ovo...znash se sa jednom osobom godinama i zna te kakav si itd.i sad jednom kazesh ono tvoje pravo mishljenje i istinu bez onoga okolo naokolo znaci direktno i to povredi tu osobu..kako bi ti reagovao na to ??? Ova se npr.naljutila na mene jer je zabolela ocigledno istina...
hehe ko ona fora ne mogu da oprostim drugome, dok ne oprostim sebi.
veruj mi sto pre oteras takve u 3 lepe osetices se rastereceno i prosvetljeno..progledaces..za ovog prijatelja sto imam u poljskoj bih menjao 3 rodjena brata..steta sto nije blize