Razočarani roditelji

:fdlan: Upravo mi je bila u poseti drugaricina ćerka. Devojka više nije, ili trenutno nije, narkoman, a njen novi dečko je u istom fazonu.
Jadna njena majka, ni meni nije bilo baš lako da ih gledam, oboje obrijali glavu (valjda da bi ličili), tetovirani, pirsing, i oboje nose iste majice. Kao, mladost-ludost :sad2:

(Devojka je fakultetski obrazovana, oba roditelja profesori na fakultetu, dečko je mesar.)

E o ovome pricam.
Trava i okej nekako, mada ja ne bih ni to nikad, ali nesto jace.:sad2:

I ja bi bio razočaran da mi je dete alkoholičar ili narkoman, ali ga se nebi nikad odrekao već bi mu bio podrška i dao bi sve da mu pomognem da se izleči. Poznam izlečene i jedne i druge. Nebi uspeli s izlečenjem bez ljubavi i podrške familije i voljenih.

Što se tiče homoseksualnosti, nebi mi bilo pravo, bilo bi mi i neugodno, ali bi dete podržao i nadam se s vremenom naviknuo.

Kad se već spominju pedofili, da se izjasnim i na tu temu. Homoseksualnost ne gledam kao bolest već seksualnu orijentaciju, ali pedofilija je bolest koju treba lečiti. Ako lečenje ne uspe ili na lečenje ne pristane, sam ga kastriram ili zašijem koncem, jer ima i žena pedofila.

...za ove prva tri mislim isto, alkoholizam i narkomanija su bolesti zavisnosti i to se leci, koliko upsesno to je drugo pitanje, ali se ne bih odrekla svog deteta zbog toga, smatrala bih da je to
moj promasaj kao roditelja da nisam primetila na vreme i reagovala...sve bi icinila da tom svom detetu pomognem i izvucem iz tog zla....
...homoseksualnost je prosto nesto sa cim se rodis, ne postanes naprasno, samo kasnije shvatis da sti to sto jesi, i da ne bi mi bilo prijatno ni lako da prihvatim da mi cerka ima devojku, ili
sin decka, ali ga se isto ne bih odrekla, valjda bi se nekad navikla na to...moje je pa nije ono krivo sto je takvo...desi se neki kvrc u genetici verovatno ne znam, ali ne mislim da je neko postao
homoseksualac iz zabave...

...ubica, pedofila, bi se odrekla, ne bih zelela da imam nista sa tim, ma koliko da bi me bolelo, zakonski se ne mozes odreci ni deteta ni roditelja, ali mozes da prekines kontakt....i sigurno da
je to bolan cin, samo saznanje da ti je tvoje dete, tvoja krv, takva...ali i sa tim se zivi, kako to znaju oni cija su to deca..daleko bilo...

...zato uvek zelim samo da su zdrave i zive i normalne...

Razočarana bila par puta, sin je napravio veliku glupost.naravno bila sam ljuta kao ris
i sad kad se setim obuzme me gorčina.Ipak sve to nije uticalo na moju veliku
ljubav prema njemu .Oboje(imam i ćerku) mnogo volim i ništa na ovom svetu
ne moze umanjiti tu ljubav,šta god se desilo ja sam na njihovoj strani,
a razočaranost potiče od prevelike očaranosti zapravo:lol:

Razočarana bila par puta, sin je napravio veliku glupost.naravno bila sam ljuta kao ris
i sad kad se setim obuzme me gorčina.Ipak sve to nije uticalo na moju veliku
ljubav prema njemu .Oboje(imam i ćerku) mnogo volim i ništa na ovom svetu
ne moze umanjiti tu ljubav,šta god se desilo ja sam na njihovoj strani,
a razočaranost potiče od prevelike očaranosti zapravo:lol:
od nerealnih ocekivanja

Znate li neke situacije gde su roditelji baš razočarani decom?
Šta bi vas razočaralo od vaše dece?
Kako biste se vi poneli u toj situaciji?

Šta mislite o situaciji da se ćerka uda za bivšeg robijaša koji ima problema i sa drogom i kockom?

Ili o situaciji gde se sukob snaja-svekrva proširi i na muža, a onda umeša i maloletni sin pa se čak desi i tuča?

Znam, svoju :zkez:

Ja o svom detetu mogu da pricam samo hipoteticki, jer ga nemam. Sta bi me razocaralo? Da se bavi kriminalom ili necim nemoralnim. Ostlo moze da prodje.

razocarala bih se da mi je dete monstrum bez empatije i emocija...ovo je nesto na sta ne bih mogla da uticem...ta cudovista se tako radjaju al srecom to se rano vidi
zlostavljane nisu,tako da tu nemamo ulogu nikakvu i razocarana bih bila zbog cinjenice da sam rodila monstruma

da je alkos i narkoman isto i tu bih bila razocarana i u sebe i u dete

i razocarala bih se da ide okolo i spava sa svima

ne znam dal bih se bas odrekla deteta...ne znam sta bi tacno moralo da se desi da uradim tako nesto
i ne zelim nikada da saznam

Back