cao lutkice!
imala sam slicno iskustvo:
poznavali se vec 2 godine, i od jednom smo se kao "priblizili"! medjutim, izasli smo mesec dana i to dva tri puta nedeljom i .... NISTA!! :shock:
bilo je "skriveno" udvaranje , ali nista konkretno!
jednostavno pukao mi film...
A on me i dalje zvao, slao poruke,cak sam i bila kod njega jedno vece gledali tv i NISTA ... i ja odluci da ga pozovem kod mene kuci, skoro tri sata smo pricali , zezali se itd i dalje NISTA!!
e tad sam TOTALNO POLUDELA! znala sam da mu se uzasno svidjam ali bre decko je bio maksimalno SMOTAN!
i na kraju sam odlucila da ga ja poljubim...
bilo mi je glupo... jednostavno toliko sam dugo cekala da na kraju nisam vise bila zagrejana...A on naprotiv!!
dakle, posle lupanje glavom mesec dana, dosadilo mi je sve to...jednostavno za mene nije bio MUSKO iako je stvarno zgodan i dobar momak, ebiga !!!za mene muskarac treba da bude onaj ko vodi igru...znas onu poslovicu: "da vas zena voli zenski, morate s njom postupati muski!"
lepo on njega sto toliko dugo ceka, ali mislim preterao sa cekanje...(ako uopste zeli da ima nesto s tobom)
tvoj problem je malo drugaciji, sve zavisi sta on zeli zaista! mozda je suvise STIDLJIV, ili zeli da saceka malo! a da li ti se "malo" udvara? , naprimer da li ti salje neke lepe poruke?, o cemu razgovarate itd... moras da ga "bockas" da bih saznala sta zeli : prijateljstvo ili ljubav?!
ali nemoj lupati glavom lutko , jednostavno ako zaista zelis da imas nesto s njim, trudi se malo!! jer ocigledno taj momak je uzasno smotan (ako mu se svidjas)!!! Nadam se samo da neces proci kao ja, pa da na kraju ti dosadi sve to...
srecno...