Raznežavanje :)

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta vas razneži u trenutku, kad ste nešto naopako popisdeli na pantera/panterku ili uopšte?
Šta je to što vas odma' spusti i razvuče usta u kez?
Mene ovo malopre tako raskezilo da ću ceo dan da izgledam k'o pareza :D
Kad neko okrene na šalu pa počne da me zayebava što sam besna :lol: mada, naravno, s merom :rumenko:

I dobro, mačka. Dovoljno je da ga gledam i da mu se divim. Osim ako me je, naravno, on pre toga iznervirao :evil:

Šta vas razneži u trenutku, kad ste nešto naopako popisdeli na pantera/panterku ili uopšte?
funny-pictures-kissing-squirrels-tree1.jpg

:) Mihihi, ako počnem da nabrajam, nikad kraja...:heart:

:zag: i
d_turn.gif
i
Laie_15.gif
i
connie_38.gif
i
2nh3q8l.gif
i tako...:)

hehe, vidi ovo...
l_moto.gif

Jao sad ste me podsetili..gledala sam neki turski film na festivalu evropskog filma, pre par meseci valjda..toliko mi je bio tuzan da sam plakala kao kreten u bioskopu, i kad su se upalila na kraju svetla bilo me blam posto sam bila totalno crvena u licu i brzo stavila kacket (kao da to monogo pomaze)..mom momku nije bilo jasno kako me film toliko ganuo..al bio je uzaaasno tuzan. Inace nisam takva da zaplacem na javnim mestima, ali ono je bilo covece hehe strasno...ne znam sta mi bi

Jao sad ste me podsetili..gledala sam neki turski film na festivalu evropskog filma, pre par meseci valjda..toliko mi je bio tuzan da sam plakala kao kreten u bioskopu, i kad su se upalila na kraju svetla bilo me blam posto sam bila totalno crvena u licu i brzo stavila kacket (kao da to monogo pomaze)..mom momku nije bilo jasno kako me film toliko ganuo..al bio je uzaaasno tuzan. Inace nisam takva da zaplacem na javnim mestima, ali ono je bilo covece hehe strasno...ne znam sta mi bi

zar zbog turci, leleeee
:evil:

Ja se danas raznežila iako sam bila iznervirana. Neko me nervirao a paralelno mi bilo žao treće osobe u celoj priči i baš mi došlo da je zagrlim i potapšem kao, sve će biti u redu :think:

Ако ми приђе, загрли ме и каже ... ма пусти то...
Или ако ме у тренутку насмеје неком досетком.
Или ако се искрено покаје и обећа да ће у недељу он испеглати сав веш. :)))))

Back