Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za desetak godina ce joj izrasti zubici, za petnaestak prohodati i za dvadesetak zapevati Zanovetak cvetak.Objavljeno: 28.10.2021.
SVE KRAĆE I KRAĆE! CECA DOŠLA NA SNIMANJE U MINIĆU: Nikad mlađe nije izgledala!
![]()
Nek se zna !Objavljeno: 28.10.2021.
SVE KRAĆE I KRAĆE! CECA DOŠLA NA SNIMANJE U MINIĆU: Nikad mlađe nije izgledala!
![]()
Ajde, ovo kao i valja nestoNaime, Ceca iz emisije u emisiju izgleda sve elegantnije, a novim stalingom ponovo je raspametila gledaoce.
Ona se pojavila u kratkoj haljini celoj od cirkona koja je istakla njenu vitku figuru, ali i bujne grudi. Uz to je nosila dugi krem kaput, kosu je vezala, a ogromne minđuše začinile su kompletan imidž.
![]()
https://www.espreso.co.rs/data/imag...de-granda-26102021-0019_ff.jpg?ver=1635443969
Sta se prica za svlacenje?Nek se zna !
Niko bolje ne zna da je obuče od VIDIĆA !
Ako ti uspe kod Cece ti nam ispričajSta se prica za svlacenje?![]()
A ona ih je kao smanjila...kuku lele..to treba nositi...a o ruznom da ne pricamo..ko stapici nogice...Primetila sam da je ovaj vidis oblacio kao sako i pantalone koje se sire odmah od kukova
Da dodje do tog balansa
A ovi ostali
Kako je oblace ?
Tako sto je utegnu i gore i dole
I onda grudi dodju do izrazaja, normalno, posto su vece
A noge su mrsave
I to izgleda ruzno, bez uvrede
Zanimljivood sinovanja njene fizionomije nastupa smrt mozga
mozda nije pricala sa dobrim psihicem,kako to deluje ...od sinovanja njene fizionomije nastupa smrt mozga
Da, ne znam kako se nije pogrbilaA ona ih je kao smanjila...kuku lele..to treba nositi...a o ruznom da ne pricamo..ko stapici nogice...
imas,mogao bi da joj dodas...meni ne može ništa pošto nemam mozak al žao mi dobrih ljudi
E, bas ti hvala. Ali, za tvoju info, ne vracam se opet gde sam bio.Ako ti uspe kod Cece ti nam ispričaj
pa njoj mogu pošto imam nula a ona je u minusuimas,mogao bi da joj dodas...
prica se a i citala sam negde da ih i smanjuje jer je tesko..ma sva je sitna..ti baloni joj stvarno nisu trebali..al ajde to je svet drugaciji od naseg...Da, ne znam kako se nije pogrbila
Ne hvalis se, aE, bas ti hvala. Ali, za tvoju info, ne vracam se opet gde sam bio.![]()
necu tako da te citam...sto o sebi tako?! znas da nije tako...pa njoj mogu pošto imam nula a ona je u minusu