razmisljanje

Nekad se cini da upoznate osobu za koju pomislite-to je to!
Drugacija!
Jedinstvena.
Sa svojim stavom i sa svojim misljenjem...
A onda, u momentu se, na jedan,sruse sva vasa neka nadanja da ste mozda pronasli osobu koja nije zavidna, ne misli tudjom glavom nego svojom, koja nije ,,uvlakac,,....
Na zalost takvih je oooonooooolikoooooo.
Onih pravih, LJUDI je vrlo malo i vrlo ih je tesko uociti u moru zavidnika,i nemocnika da bilo sta dobro ucine ZA SEBE prvenstveno, jer se iskljucivo bave tudjim stvarima..
Kako ovde tako i u RL.
Ali srecom, ipak ih ima!
Onih koji su podstrek, koji misle dobro i ne izigravaju pametnjakovice u svakoj,ama bas svakoj situaciji...i koji , naravno, misle ISKLJUCIVO svojom glavom tako da niko ne moze uticati na njihove stavove...
Jadni su oni koji nemaju svoj stav i svoje misljenje!
Time su cista meta za manipulatore, za ljude koji ne mogu opstati bez podrske onih kojima su uzeli misljenje, i kojima treba publika da bi ih ljudi saslusali i primetili.
Sto vise upoznajem ljude-toliko vise volim zivotinje.

U pravu si Izabel, ima ih dosta...Ja imam slična iskustva ali imam i pravih prijatelja koji su uvek tu kad mi trebaju i za koje sam tu ja...Za ostale, koji to nisu ne možemo brinuti jer im ne možemo pomoći...A njima treba neko na koga mogu računati, zato su takvi...pametnjakovići....;) uvlakači i sl.nezadovoljni sobom i svojim životom...:ok:
Nastavi tako...:ok:

Back