ChristopherWalken Elita Poruka 18.762 11.10.2015. u 20:48 - razmišljanje #26 хероина: ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste.. esam u pravu? Kliknite za proširenje...
хероина: ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste.. esam u pravu? Kliknite za proširenje...
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 22.10.2015. u 00:28 - razmišljanje #27 хероина: ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste.. esam u pravu? Kliknite za proširenje... to je, prije svega, razlog za razgovor, a od ishoda istog će zavisiti šta dalje neš valjda brzati ko balavica
хероина: ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste.. esam u pravu? Kliknite za proširenje... to je, prije svega, razlog za razgovor, a od ishoda istog će zavisiti šta dalje neš valjda brzati ko balavica