razmišljanje

ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste..
esam u pravu? :strika:

Nisi zems, razlog za raskid moze biti samo odraz koji neko poprima u nasim ocima nakon takvog postupka, slika koju reflektuje takvim cinom, a nije bitno to kakva je doticna meta, ona je tu samo epizodna uloga, ne znam da li cu biti jasan - moze neko da muva sa strane i ubalegan stalski direk ili pak plejbojevu zecicu, isti djavo, on ce ispasti ***** i derpe samim tim cinom.

Pa, možeš da igra: ako me neće, onda me ne zaslužuje.

No, svi mi znamo da je to tek okidač da ženama takav postane još privlačniji.

Avaj. Nije usklik iz sevdalinki. Da, ne mora da bude, ako je još uvek zainteresovan za tebe.

Svejedno, najbolja ili najgora treba ga udaljiti i zaboraviti.

Mada, pitanje je šta se krije iza toga, šta si ti uradila, kakav je Vaš odnos.
Nekad neko leči neki svoj kompleks ili ti na glupav način, krajnje nezreli, nešto vraća.
Nema opravdanja svakako.

Ili i ima, ako je večni dečačić a ti to voliš.

ovako.. muškarac krene da muva goru od tebe.. ono baš goru u svakom pogledu.. ako to nije razlog za raskid onda ne znam šta jeste..
esam u pravu? :strika:
Pa nije ako to radi da bi ti on i ona imali trojku, iskreno da ti kažem, ili ako oće da je nagovore da je gleda dok ona tebe zadovoljava, možda se pali i na tu normalnu stvar koja nije u svačijem opsegu stila, a ako ga ona sama po sebi zanima...onda je to razlog za raskid.
Gora u smislu da su joj grudi velike kao neko brdo, gora? :)
"Ej, goro moja, ko te tako ljuto kleo, ko te tako ljuto kleo, i goro moja, zasto nosis crni veo, zasto nosis crni veo" :) salim se.

Back