Razmišljanje puslicom

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Utiska sam da mnoge forumašice prenaglašavaju značaj dobre obrade penisom. Ali zar seks nije samo jedna od čovekovih potreba?

U redu, lik zna da tuca, ali ume li da vas šeta, podudaraju li vam se muzički ukusi, kako idu razgovori?

Previše jednodimenzionalno gledate na problematiku veze koja je kompleksna stvar.

Utiska sam da mnoge forumašice prenaglašavaju značaj dobre obrade penisom. Ali zar seks nije samo jedna od čovekovih potreba?

U redu, lik zna da tuca, ali ume li da vas šeta, podudaraju li vam se muzički ukusi, kako idu razgovori?

Previše jednodimenzionalno gledate na problematiku veze koja je kompleksna stvar.
Ni jedna zena ne voli da se seta jer onda ispada kao kerce. Voli obradu mesnom oklagijom koja je pre toga bila u odeci punoj kesha.

Secam se jednog lika kada sam bio brucos na filozofskom. Nosio stap i neki fensi mantil non stop. Kao grof se oblacio i tako isao okolo ne primecujuci nikoga. Ok, odmah se videlo da je neko bogatasko dete.
I sad nesto sedim i on prilazi, a kao, gleda okolo, bez kontakta ocima i pita: jel znas k'lko je sati jbte?
Pa imas sat iza tebe. A sat na zidu ko semafor.
Kapiram sad kad se setim, ok, njegov neki nacin komunikacije sa svetom. Ne osudjujem ga. Mozda je i smuvao neku na tu foru.
Vish.. Njje losa ideja..

Da li ste se zapitali zašto će 99% devojaka umesto lepo vaspitanog kućevnog romantičnog tipa sa prosečnim polnim organom pre izabrati neku qratu barabu skitaru koji voli da dreždi po kafanama?

Odgovor:
Zato što razmišljaju puslicom.

Back