RAZMISLJANJA

4TeiCl.gif

Mislih o tebi kao o Bogu
zaklinjah se da me zelis kao ja tebe
sve je delovalo tako carobno
ubedjivala sam samu sebe.
I bio si moj Bog,
Bio si moje otkrovenje
Iako si mislio da te lazem
I sa mnom gubio strpljenje.
Mislih o tebi kao o nadi
Da postoji neko meni slican
Neko iskren, duhovit
I kao ja neobican.
Svaka me rec tvoja dotakla,
Svako slovo sam toliko volela
I jos ih cuvam u srcu
Jos ih nisam prebolela.
Nista me kao ti nije
Pomerilo s mesta odavno
U srce moje nije zavirio dugo niko
Bojim se ako odes tako naglo
Da cu patiti ko nikad niko.
Sve to sa mnom nije ni vazno,
Patnja je moje drugo ime
Nikada vise nikome ne bih
Pisala stihove ni tuzne rime.
Pitam se samo da li sam
Bas gresnik najveci na svetu?
Da li mi treba uskratiti ljubav
Ko igracku nestasnom detetu?
Da li cu nekada imati
Sve ono sto zasluzujem?
Moram, ako pravde ima,
Moram jer koliko dajem
Zelim toliko i da primam.

d32b5ffdf3a8b18a02c3ba8622396650.jpg

zxy;bt101286:
Al kako može da daje ako ne prima,mislim odakle ima:confused:
mislim da je ovdje u pitanju zakon o uzrocno-posljedicnoj vezi stvari....kolko para, tolko muzike....:zcepanje:koliko joj on da,toliko ce ona primiti i uzvratiti...ne mislim para naravno:zcepanje:
p.s. Gago jesi li se to zaljubila....sudeci po ovim stihovima reklo bi se da da:ok:

RiadaT.;bt101288:
mislim da je ovdje u pitanju zakon o uzrocno-posljedicnoj vezi stvari....kolko para, tolko muzike....:zcepanje:koliko joj on da,toliko ce ona primiti i uzvratiti...ne mislim para naravno:zcepanje:
p.s. Gago jesi li se to zaljubila....sudeci po ovim stihovima reklo bi se da da:ok:
Au Riada,pa gde ti zivis...Gaga nam bre zaljubljena do usiju...:)

RiadaT.;bt101288:
E moja Riada...ja zaljubljena vec mesecima a ti sad primetila...:D :heart::cmok2::cmok2::cmok2:

zxy;bt101316:
Nemoj da izneveravaš struku sve može da se bilansira samo se mora uzeti sve u obzir.Siguran sam da ti znaš i za ljubav bilans da daš.:ok:;)
Samo sam hteo da kažem da G zaista daje puno ljubavi ali dosta i dobija a ima i sopstvenu produktivnu proizvodnju ali i to sredstvo joj je neko dao pa kad se sve sabere bilans mora biti u ravnoteži.Žalbi nema mesta.Ali pohvali za pesmu ima :klap::klap::klap:

Back