Razmena slicica

Malo li je sto pojedini salju slike svojih kita po Forumu....:lol:
@ tema:

Ne saljem i ne bi mi to palo na pamet, to da radim...Sto je moje , moje je i samo za moje oci i mene..

Malo li je sto pojedini salju slike svojih kita po Forumu....:lol:
@ tema:

Ne saljem i ne bi mi to palo na pamet, to da radim...Sto je moje , moje je i samo za moje oci i mene..

Isto :)
Mislim da ta drugarica koja ti je pokazala te slike samo voli da se puvaka i nema ozbiljnu nameru da bude sa tim tipom. Pa de se to pokazuje drugima...

imam, imam, imam, nemam,.... :lol:

nego da vas pitam, jel vi "razmenjujete" slicice svojih golih partnera sa prijateljima?

mislim na ono slikali ste golog decka i imate te fotkice i dodje drugarica i vi joj kazete ej da ti pokazem nesto, i bum tutnete joj da vidi kakvu kitu/golo telo/pozu u seksu ima vas deckic/muz/svaler? :huh:

isto pitanje i za muske da ne pisem sad sve ponovo u drugom rodu.....

i jel vam to normalno bre? :pljus: :pop:

ps za modulatore: ne bacajte me na drugi pdf, ako vam zulja oci zatvorite, zavaljujem

Sebicna sam i ne, nikako :lol:

Aj ozbiljno sad: niti mi je to ikada palo na pamet, niti bih pozelela da gledam decka neke drugarice golog, ili nedaobog u akciji :pljus:
Ne hvala.

nego da vas pitam, jel vi "razmenjujete" slicice svojih golih partnera sa prijateljima?

mislim na ono slikali ste golog decka i imate te fotkice i dodje drugarica i vi joj kazete ej da ti pokazem nesto, i bum tutnete joj da vidi kakvu kitu/golo telo/pozu u seksu ima vas deckic/muz/svaler? :huh:

ps za modulatore: ne bacajte me na drugi pdf, ako vam zulja oci zatvorite, zavaljujem

Isuviše mator i staromodan za tako nešto jbg, mada to je valjda ovoj deci danas normalnije, mada meni to i dalje nije baš preterano u vezi sa mozgom :lol:

Jel se racunaju audio snimci?

Jednom mi je drugar pustao urlike svoje drage dok ju je taslacio :lol:

a jojjj :bljuc:
sa ili bez vizuelnih efekata?

- - - - - - - - - -

Isuviše mator i staromodan za tako nešto jbg, mada to je valjda ovoj deci danas normalnije, mada meni to i dalje nije baš preterano u vezi sa mozgom :lol:

nisu deca :aaa: 4+ banke

Onda je moja greška, iz uvodnog posta sam razumela da se radi o dečku. Ako je muž, onda mi to malo devijantno...
Šta malo.... mnogo...

A bre, pa sa kim se vi to družite...

pise decko/muz/svaler jer se i radi o vise slucajeva koji se medjusobno druze i pokazuju, starije zene 40+ neke udate, neke udate sa svelerom, neke decko, neke kres kombinacije, kako koja
sto kaze nemka nije mi na pamet palo da ima toga..... dok nisam ovo videla :pop:

- - - - - - - - - -

Pa kazem audio snimak, nema video

aha, nisam obratila paznju

Jok... vec duze vreme sam posvecen konspiraciji, maksimalno diskretan... nemam zajednickih snimaka sa bivsim zenama, jer formalno to ni nisu bile moje zene... :rumenka:
Da l' je normalno? Ne znam, rade ljudi svasta, razmenjuju i partnere, pa sto ne bi postojali i oni koji razmenjuju "uradke" i fotke.

prvo ne osećam potrebu da partnerku slikam golu...što bi je slikao i eventualno gledao slike kad mogu uvek da je vidim golu...a drugo još manju potrebu vidim da neko to daje nekom drugom...uvrnuto
jedino opravdanje jedino znači može da bude da kad omatorimo gledamo kako smo lepa tela imali...mada ni u tome ne vidim neko zadovoljstvo

Poslednja izmena:
Ma to su valjda klinacki fazoni, glupo je i da pokazuje a i ja da gledam ko da ***** u zivotu nisam vidio pa sad se nalozio tu na njegovu zensku.
Inace jedna mi je slala takve slike preko telefona i nisam mogao vjerovati kolika je budala i da ima toliko povjerenja u mene, nesto takvo nikada ne bih uradio.

boles'
valjda se moja intimnost nikoga ne tice

imala sam skoro pitanja od strane jedne raspandrpace koja svoje krije a meni postavljala neprimerena pitanja
posto ide sa nama na trening pa se svi znamo, jel...
pa sam rekla ovom mom, on kaze slobodno joj reci da zove mene da me pita :lol:
i ja joj lepo kazem, intimno je to sto tebe zanima, ona kao pa volim da znam :eek:

Back