Razmena slicica

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.457
imam, imam, imam, nemam,.... :lol:

nego da vas pitam, jel vi "razmenjujete" slicice svojih golih partnera sa prijateljima?

mislim na ono slikali ste golog decka i imate te fotkice i dodje drugarica i vi joj kazete ej da ti pokazem nesto, i bum tutnete joj da vidi kakvu kitu/golo telo/pozu u seksu ima vas deckic/muz/svaler? :huh:

isto pitanje i za muske da ne pisem sad sve ponovo u drugom rodu.....

i jel vam to normalno bre? :pljus: :pop:

ps za modulatore: ne bacajte me na drugi pdf, ako vam zulja oci zatvorite, zavaljujem

svakodnevno kod moskve:heart:

:lol:

- - - - - - - - - -

pa ne , msm ima slika koje su slobodnije al' su dostupne i mojim prijateljima i njenim .
Nisam razmenjivao "eksplicitnije " jer negde smatram da bi na taj nacin ponizio devojku

pa to, i ja sam to rekla, al nesto nisam bila shvacena, izgleda da ima krugova gde je to u drustvu normalno i svakodnevno
krsti-se-1.gif

nego da vas pitam, jel vi "razmenjujete" slicice svojih golih partnera sa prijateljima?

mislim na ono slikali ste golog decka i imate te fotkice i dodje drugarica i vi joj kazete ej da ti pokazem nesto, i bum tutnete joj da vidi kakvu kitu/golo telo/pozu u seksu ima vas deckic/muz/svaler? :huh:

ps za modulatore: ne bacajte me na drugi pdf, ako vam zulja oci zatvorite, zavaljujem

Juuu, ne. Ne zato sto mi je starsno sto neko nije obucen vec zato sto nikada ne bih kompromitovala nikoga, a ne nekoga sa kim sam bliska.

:lol:

- - - - - - - - - -

pa to, i ja sam to rekla, al nesto nisam bila shvacena, izgleda da ima krugova gde je to u drustvu normalno i svakodnevno
krsti-se-1.gif

Pa znas kako , evo moje drustvo ( a cenim da smo vise nego ok u svakom smislu ) uopste nesto neiskazuje zelju da vidi i pita takve stvari , niti ja njima trazim i ispitujem .
Jednom skoro se povela neka tema o tome i drug je samo rekao "izvini ali sta mene briga kako ti j..bes svoju devojku " i na tome se zavrsilo
Znaci vecinom zreli momci sa respektom

..od kad se vise slika, a manje dela sve vise gejeva po ulici i svuda oko nas:mrgreen:
..sacuvaj me boze ludosti ovog vremena...

Не видим разлог да то радим. Јел то као неко хвалисање, као: е види какву рибу ебем или е види колики му рацку тура?
Некако је детињасто.

koliko sam ja uspela da shvatim stvar je u tom hvaljenju, to kao vidi koliku kitu ima moj deckic...... :pop:

kad sam rekla da je to isto ko da je on doso i preda mnom skinuo gace, opet sam bila neshvacena uz reci "ne nije isto"

nista meni nije jasno bre :lol:

zato sto je tema o partnerima, ne o nekim tamo ljudima nepoznatim, mogu da gledam slike kitte nekog tamo sa neta, ali decko moje drugarice je za mene svetinja i nista vise od rukovanja ne zelim
a ako mislis da neko salje slike svog partera po krsti onda jeste slicno (razlika je u bliskosti tj ako niste prijatelji, to je samo nijansa)

zato sto je tema o partnerima, ne o nekim tamo ljudima nepoznatim, mogu da gledam slike kitte nekog tamo sa neta, ali decko moje drugarice je za mene svetinja i nista vise od rukovanja ne zelim
a ako mislis da neko salje slike svog partera po krsti onda jeste slicno (razlika je u bliskosti tj ako niste prijatelji, to je samo nijansa)

Ako je meni upuceno
Ja sam rekao da ni na erotskim nema apsolutno nista autenticno sa moje tacke gledista
vec uglavnom slike sa neta

Doduse jednom sam slucajno video fotku ortakove ribe, lik je uhvatio fon da mi pokaze nov auto i slucajno preleteo preko slike svoje zenske u akciji s njim.

Malko sam se zgrozio iskreno, uopste ne zelim da ga gledam golog a jos manje u akciji. :lol:

Back