seljakveseljak
Početnik
- Poruka
- 4
dobio sam zenku kokera staru 18 meseci inace pas je prelep izuzetna krvna linija ali totalno nesocijalizovan i razmazen znaci kokerka (vendi) je samo 4 puta izlazila napolje kod prethodnih vlasnika i nije joj puno paznje posvecivano. moj problem je sto ne zeli da saradjuje ja cuvam jednu zenku patuljastog pinca i sad vendi kokera. gospodjica vendi me je dva puta ujela jer sam je terao da sedi na krevet oba puta je bila bivena i oba puta je na kraju sedela gde sam ja hteo prvi put sam je malo cvrknuo a drugi put sam je ubio od batina ali i prvi put je ona mene malo ujela a vec drugi put su mi krvave ruke bile e sad dali da pokusavam i dalje da je cuvam ili ne jer kad me sledeci put ujede plasim se da cu da je ubijem a zao mi je a strah me je da mi ne ujede dete moje ili neko drugo.inace pincica(maza) mi je izuzetna ne osecam je da je imam bez batina sam je naucio sve ali sam joj posvetio puno ljubavi i paznje tako da je sad izuzetan kucni pas ali je samnom od steneta. sto se tice gospodje vendi dobija isto neznest i paznju naucio sam je da se ponasa normalno na ulici da me normalno docekuje kad dodjem da ostaje sama u kuci (sa mazom) da me ne napada dok jedem da ne pravi lom dok sam odsutan sto su sve bili problemi kad sam je doveo i sve bez batina dozvolila je da je osisam jer jer je bila sva ucebana tako da mislim da delimicno prihvata moja pravila ali jos je problem ujedanje i idenje u vc po celoj kuci ali to cu da je naucim jer je stalno izvodim ali neznam kako da joj ujedanje iskorenim jer sa mazom nikad nisam imao taj problem ona me je od pocetka prihvatila kao vodju odnosno alfa.vendi se cak i igra joj se svodi na ujedanje. sad je trenutno ljuta na mene posle batina ali lezi tamo gde sam joj rekao a ja sam zavrsio sa zavijenom rukom. sta dalje i kako hvala