Razlupan auto poslanika SNS na Starom gradu

Hoce li demonstranti dici glas protiv ovog cina nasilja?

Нико му није разбио главу, није било крвавих кошуља. Разбили му аутомобил. И мом брату скоро неко разбио ветробранско стакло. Мени су гадно изгребали ауто. Крвнички су ми кључем или нечим сличним заклали ауто.

Нико му није разбио главу, није било крвавих кошуља. Разбили му аутомобил. И мом брату скоро неко разбио ветробранско стакло. Мени су гадно изгребали ауто. Крвнички су ми кључем или нечим сличним заклали ауто.

Hm, verovatno bi ovo privao i da su Bosku razlupali auto?

- - - - - - - - - -

Mracak prica se po Beogradu da je to bijo tvoj Auto.

Ja ne zivim na Starom gradu, vec kod Tasa. Ilije Garasanina. Prekoputa tezgi pijace.

- - - - - - - - - -

A ti u gradu nikad nidi ni bio kako vidim.

Hm, verovatno bi ovo privao i da su Bosku razlupali auto?

.

Ja stvarno ne znam da li ti ovo ozbiljno mislis ili ne? I citavu temu?

Pa nigde ne pise iz kog su razloga razlupana ta kola, mozda uopste nisu iz politickog, mozda je covek imao neki dug, neki nesporazum ili nesugasicu privatne prirode, i ti odmah hoces da preneses to na politicki motivisan nivo?

Da li si zaljubljen, pa ovako pises?

Svaki kriminalni, nasilni akt treba osuditi, sad da li je politicke prirode, drugi je padez i tvoje nagadjanje. Prekini da maltretiras ljude.

Poslednja izmena:
Bedni komentari.

- - - - - - - - - -

:lol:

Slažem se da u ove kasne sate većinu forumaša ubija loša inspiracija, mene uključiv, ali šta je lajtmotif koji možemo videti?

Od Vučićevog naoružanja kod rodne kuće, preko napada na tu ženu u Lučanima, do ovog spaljivanja kola...skoro sve što se dešava je, očigledno, fabrikacija režima. Nikada, apsolutno nikada nema nijednog svedoka, nikakvih čvrstih dokaza za ijedan događaj, niti policija ikada ima osumnjičena lica.

Za ovo sa kolima, možda se nešto i desi, videćemo, da ne bude da se vodim stereotipom. Ali ovo već postaje pravi šablon lažiranja tobožnjih incidenata. Sve je u režiji Srpske napredne stranke, uključiv i pokušaji provokacija kao npr. ono sa Kontravizijom vs. Sergeja.

Ne treba biti pametan da se primeti vrlo jasan šablon.

To, ili se radi o najnesposobnijoj vlasti u istoriji ove zemlje, pa ništa ne mogu da pronađu i utvrde sem ako pritisak ne natera tako što građani izađu na ulice. Možda čak nemaju čvrste dokaze protiv gročanskog predsednika opštine, nego ga tako, čisto, uhapsili iz političkih razloga.

Poslednja izmena:

majku im

ma da nisu te mozda zamenili sa tim

snenovcem

Back