Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
Nisam do sada imao iskustva ali bi voleo da cujem tudja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost, honeybunny, takvi su muskarci vecinom, bar do 25-30 godina.
Mozemo mi da ukljucujemo razum koliko hocemo, ali hormoni rade svoje i tesko ces naci muskarca koji se u tim godinama vezuje na dugo i veran je.
Posle toga, uglavnom smo mirni do srednjih godina, onda opet posandrcamo i posle smo isti kao i babe, fino se druzimo i pricamo o pritiscima i prosirenim venama sa vrsnjakinjama![]()
Nemam ni ja takva iskustva.
Jel bi vredelo da znam, zbog čega me je taj neko varao, kada bi varao? Govorim hipotetički. Ne bi. Jer prevara je prevara i kada bi neko toliko bio rad da tako nešto uradi, mene apsolutno ne zanimaju izgovori, razlozi, objašnjenja...Pravo da vam kažem, verovatno ne bih tada znala šta ću sa objašnjenjima.
Razlozi prevara...kada neko nešto hoće, razloga je na izvolite - koliko hoćeš..Jel kada ima volje ima i načina a razloga je onda i too much.![]()
@Stroncijum
Pazi, gde je tu resenje? Cutati i prihvatiti to tako kako jeste?!
On je muskarac, Macho, to se ocekuje od njega, tako je vaspitan, On je Osvajac
On je http://vukajlija.com/alfa-muzjak
Ili ga otkaciti... i onda naci drugog koji je isti takav/ tako vaspitan (da ne kazem isto s.ranje drugo pakovanje)
Koje razloge moze neko da ti ponudi, koje izgovore za prevaru???
Mislim, mora da sam ja zesca naiva kada verujem u to da dobra komunikacija resava sve nesporazume i barijere...ali ocigledno da je ljudima lakse cutati i varati nego pokusati da razjasne neke stvari.![]()
Meni razlog pravi razliku.
Postaviti cin prevare kao jedinu bitnu cinjenicu u prostoru mi je malo previse crno-belo.
@Stroncijum
Pazi, gde je tu resenje? Cutati i prihvatiti to tako kako jeste?!
On je muskarac, Macho, to se ocekuje od njega, tako je vaspitan, On je Osvajac
On je http://vukajlija.com/alfa-muzjak
Ili ga otkaciti... i onda naci drugog koji je isti takav/ tako vaspitan (da ne kazem isto s.ranje drugo pakovanje)
Koje razloge moze neko da ti ponudi, koje izgovore za prevaru???
Mislim, mora da sam ja zesca naiva kada verujem u to da dobra komunikacija resava sve nesporazume i barijere...ali ocigledno da je ljudima lakse cutati i varati nego pokusati da razjasne neke stvari.![]()
Ma nema tu vaspitanje previse veze. On je mlad, hormoni divljaju, oce da jede, oce da ebe, nema program u glavi da se vezuje, zanima ga samo zensko "meso" sto vise, sto cesce, sto raznovrsnije....
Ne mozes od muskarca od dvadeset ocekivati neko mnogo drugacije ponasanje.
Ustvari, moze, ali od takvih bezite kao djavoli od krstova, ili vam bivaju drugovi ili su vam dosadni do bola i tuge.
Za kasnije godine, za neverstva u tridesetim, cetrdesetim, neverstva u braku ima mnogo drugih razloga sem navedenog, ali ne bih rekao da je to tema ove teme
A sta raditi?
Nista.
Ne traziti ono sto ne mozes da dobijes od tih koji to ne mogu da ti daju.
Vidi, ma sta Stroncijum rekao, ima dosta muskaraca koji nisu takvi i veoma su raspolozeni da budu verni svojoj zeni.
Znaci, ne moras da cutis i prihvatis takvo ponasanje svog momka ako ti ne prija. Ako on ne moze da bude drugaciji, ima ko moze.
A sta raditi?
Nista.
Ne traziti ono sto ne mozes da dobijes od tih koji to ne mogu da ti daju.
Ne moze poznavanje razloga da izbrise nesto sto se desilo, nemoguce je izbrisati.
Ali tu bol koju osecamo, moguce je prevazici ili ublaziti, ako se malo udaljimo od sebe samih i sagledamo situaciju iz partnerovog ugla. Mozda uspemo da ga razumemo. A ako smo to uspeli, tu vec postoje temelji za razumnu komunikaciju i mozda prevazilazenje onoga sto se desilo.
Mozda je moja greska sto nemam stroga pravila tipa: prevario si me- ostavljam te bez pogovora, ali meni se to cini razumnim.
To znaci: pomiriti se sa time da ce me moj dvadeset- i nesto -godisnji momak varati?
Zanimljivo mi to.
Ne, nego ne traziti one kojima na celu pise da CE te varati, da CE te povrediti, da CES im trajati koliko i boks cigara i da nemaju potencijal da budu verni, dobri, osecajni, duboki, slatki i mazni.
Problem je sto bi devojke htele sve dobre osobine u pakovanju na kome pise "baaaaad boy" A to ne ide
Podignu mu...RaspoloženjeHahaha, i moj decko je u depresiji, ali nije u depresiji kada se muva sa drugim devojkama...![]()
Hahaha, i moj decko je u depresiji, ali nije u depresiji kada se muva sa drugim devojkama...![]()