Razlozi neverstva

hej pa mislim da je danas sve vishe dozvoljeno a muski su manje muskarcine a zene su vise drchne i vrednije uce.?????

ne znam da ostavim svog momka sada dodje mi posto mi cesto dodje da ga prevarim ajde ne moram uvek da igram prljavo je l tako a ne zov emi se onda kad to pomenem onda kao nisam ozbiljna a stalno stalno me to mori....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ili da budem sama bolje i to nego ovako

topmodelsica:
Moze da bude i obrnuto. Mozes da varas samo ako si zadovoljan sobom i partnerom.

da ovo mene strefi............ da li sam onda zadovoljna

ili nisam

ovo bi meni odgovoaralo ... ali to se kosi sa nekim zvanicnim kao zahtevima.. a i shta ako zatrudnish i otrgne se kontroli... mada sad nikog ni na metar al mozhe to mozhe... mada i nemam neki stazh... ????

zgodan&nezgodan:
Ma samo se pomiri sa tim i uzivaj...neka te ne zanima njen decko,u pola slucajeva je to neki idiot koji u NJU gleda kao u boginju,a takvom idiotu i treba "skinuti" devojku...Sto se romantike tice,ne zaludjuj se,chitaj "prohujalo s' vihorom", i "onjegina"... :D Ne ocekuj romantiku od devojaka kakve mislim da startujes(grandushe)...?!Jer takve i ja startujem... :lol: :lol:

hahaha pa kad idiot potegne sachmaru..... hehe bar ce umreti s osmehom na usnama...

mislim to igranje nije naivno citajte novine gledajte filmove... ok prodje al brate nekad i ne prodje...... : (((((( i sami znate kakvi mozhete da budete kao ljubomorni il samo kad vas neko napravi kretenom shto se kaze....

Tuzni_patak:
Traži se ,traži....
Na društvenoj sceni više vredi ako ima jednog u ormanu , jednog što joj donosi sa pijace ili završava stvari po gradu....
A za izlazak , jednog za narodnu muziku , drugog za splavove, trećeg za kućnu romantiku....
Veže partnera za atmosferu za koju je raspoložena , to ide kao deo usluge....kad se može sve se hoće.....

hej pa to i nije tako lose.. samo previse taktiziranja... ono na kraju morash da belezish sve detalje da ne bude milanu sam rekla ovo a milenku ovo a milosu ono a .... mada..... sve se moze kad se hoce :)

ja sam varala kad sam bila mala i zelena...i to momke koji mi nisu nikad nista ni znacili nego smo se "zabavljali" cisto radi reda :)
sto ne znaci da je tad ovo svrljanje bilo i opravdano...mozda sam ja nekom znacila mnogo vise nego on meni a ja ga ovim svojim postupkom povredila :roll:

artisti:
E, da...mozda je ovakva tema postojala vec hiljadu puta, ali ono o cemu bih hteo da
popricamo je nesto staro, ali novo - zensko neverstvo. Novo zato sto sam primetio da u su se u poslednje vreme devojke neverovatno promenile. I nije u pitanju varijanta gde sam ja los u necemu pa me varaju - posto vec duze nisam ni imao vezu nego - ja sam taj sa kim varaju! Ja sam tu kao "faca", ali mi je vec i to dosadilo i pocelo malo da me vredja i povredjuje.
Svaka nova koju upoznam ili decka i ne spomene, pa posle otkrijem da postoji, ili opusteno prizna da je u vezi, i nastavimo flert k'o da nista nije bilo. Ne prozivam ih zbog toga, i ne varaju mene, ali eto, cisto me zanima zasto? Zasto ne ostave onog ko im ne odgovara, zasto tako opusteno ulaze u bilo sta? Nisam ja bas bilo sta, ali suvise lako sve to ide, suvise lako... Cak sam se ovih dana smorio, pa kad me jedna pitala kada cemo izaci lepo sam joj rekao "ne mozemo jos da izadjemo, moram valjda malo da se potrudim oko tebe..." Jos se ja bunim sto mi smanjuju cimanje! Ali eto nestala je romantika, a meni to fali...pocinjem da smaram, nastavljate temu:-)
Hehhhee... odlicno zapazanje. Zene su iste i nekad i sad.

Problem je u tome sto muskarci tek danas saznaju neke stvari i veoma tesko prihvataju cinjenicu da su zene po pitanju vere i nevere tezi slucaj, mnogo. Cak i one najfinije.

Prevarice te iz raznih razloga, a nekad i bez razloga.

Razlozi su... hm... kako to da ti skraceno nabrojim?
Evo, na primer ovako:

- nisi je uverio da izgleda strava, da je najlepsa za tebe, ima lepsih ok, al ti zelis samo nju.

Muski problem je sto cesto misle ovako "jednom sam joj rekao da je lepa i da je volim i ona sad za sva vremena treba da zna da je voljena i zeljena"

Znaci, prevarice te na primer, jer ne ponavljas dovoljno cesto koliko je volis, zelis, koliko je ona lepa, koliko ona tvoj zivot cini boljim

Muskarci umeju da povremeno budu pazljivi, e to je problem. Treba da uvek budu pazljivi i posle dve godine veze i posle mesec dana veze, znaci uvek.

To nije tezak zadatak, bar jedna-dve porukice dnevno ili svaki drugi dan kad se ne nada, setite se sami da treba da je mazite, zagrlite, a ne da ona uvek prva pruza ruku, kompliment za nju svaki dan ili svaki drugi (u vezi izgleda, u vezi njene pameti, u vezi njene dobrote, sharma, u vezi njene vestine da vas zadovolji u krevetu, u vezi toga kako vas cini srecnim, sta god)

Razlozi zenskog neverstva:
- nedostatak paznje
- nedostatak komplimenata, pohvala
- nedostatak uverenja da je vasa veza jaka
- nedostatak dobrog sexa
- radoznalost
- itd.

Veoma vazno, preterivanje u komplimentima i pohvalama su jednako losi kao i njihov nedostatak. Znaci mera.

Zaista sam vam navela ono sto zene najcesce govore kao razlog za prevaru.

Da ne navodim nasilje i slicno, to je isto razlog, al to je danas redji slucaj.

Tuzni_patak:
Traži se ,traži....
Na društvenoj sceni više vredi ako ima jednog u ormanu , jednog što joj donosi sa pijace ili završava stvari po gradu....
A za izlazak , jednog za narodnu muziku , drugog za splavove, trećeg za kućnu romantiku....
Veže partnera za atmosferu za koju je raspoložena , to ide kao deo usluge....kad se može sve se hoće.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Hehehehe, on me cesto odusevi kad prica o zenama isto onoliko koliko ume i da me iznervira :-D

Heh... da, zene varaju i iz dosade. "Dosadan mi zivot, dosadan mi on, stalno, stalno prica isto, znam napamet gde ce da me pipne i kako... a da se ja malo zaljubim, a?"

Da, muskarci se cesto drze jedne formule u sexu ko pijan plota. Treba da budete nepredvidivi... da nemamo pojma gde cete nas sledece pipnuti... i sta cete uraditi... :-D

Da, sve to sto je navedeno, ali i nekad se desi da jednostavno sretnes nekoga ko te obori s nogu pa izgubis kontrolu. A to moze, ali i ne mora da ima veze sa tvojim emocijama prema partneru i odnosu koji imas sa njim...

gossca:
Hehhhee... odlicno zapazanje. Zene su iste i nekad i sad.

Problem je u tome sto muskarci tek danas saznaju neke stvari i veoma tesko prihvataju cinjenicu da su zene po pitanju vere i nevere tezi slucaj, mnogo. Cak i one najfinije.

Prevarice te iz raznih razloga, a nekad i bez razloga.

Razlozi su... hm... kako to da ti skraceno nabrojim?
Evo, na primer ovako:

- nisi je uverio da izgleda strava, da je najlepsa za tebe, ima lepsih ok, al ti zelis samo nju.

Muski problem je sto cesto misle ovako "jednom sam joj rekao da je lepa i da je volim i ona sad za sva vremena treba da zna da je voljena i zeljena"

Znaci, prevarice te na primer, jer ne ponavljas dovoljno cesto koliko je volis, zelis, koliko je ona lepa, koliko ona tvoj zivot cini boljim

Muskarci umeju da povremeno budu pazljivi, e to je problem. Treba da uvek budu pazljivi i posle dve godine veze i posle mesec dana veze, znaci uvek.

To nije tezak zadatak, bar jedna-dve porukice dnevno ili svaki drugi dan kad se ne nada, setite se sami da treba da je mazite, zagrlite, a ne da ona uvek prva pruza ruku, kompliment za nju svaki dan ili svaki drugi (u vezi izgleda, u vezi njene pameti, u vezi njene dobrote, sharma, u vezi njene vestine da vas zadovolji u krevetu, u vezi toga kako vas cini srecnim, sta god)

Razlozi zenskog neverstva:
- nedostatak paznje
- nedostatak komplimenata, pohvala
- nedostatak uverenja da je vasa veza jaka
- nedostatak dobrog sexa
- radoznalost
- itd.
Svidja mi se :) A sebi postavljam dijagnozu pod 3.

Gazdarica:
Da, sve to sto je navedeno, ali i nekad se desi da jednostavno sretnes nekoga ko te obori s nogu pa izgubis kontrolu. A to moze, ali i ne mora da ima veze sa tvojim emocijama prema partneru i odnosu koji imas sa njim...
sve sto je prije navedeno nije bitno, ovo je jedini pravi razlog....srce ne bira...pamet se ne pita...a emocije prema partneru nemaju ama bas nikakve veze....to je zelja koja je jaca od svega i tako to onda biva...

Back