- Poruka
- 3.416
Ako ima kisele krastavce kod kuće, poseduje me.
Imam onaj najveci srico lipa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ima kisele krastavce kod kuće, poseduje me.
Tucao bih je odmah tu na licu mesta. Samo zbog odvaznosti. Status: Ozenjen, cetvoro dece / direktor firme, nisam kresno 6 meseci, ne bih vezu, nego da hebem.
vrlo odvažno i moram da priznam da je i kod mene tako nekako, osim što nisam udata i nemam baš četvoro dece..![]()
startuje vas neka random osoba koja želi sa vama sex (ne nužno odmah, ali možda već nakon drugog susreta), koji je primarni razlog zašto biste pristali na sex sa tom osobom?
da li je tu presudan izgled te osobe, vaš trenutni status (brak/veza/singl), vreme koje ste pre toga bili bez sexa, želja da upišete +1, želja da sa tom osobom ostvarite vezu ili nešto deseto? znači, ne koji je razlog zašto to ne biste uradili, već šta je to zbog čega biste na to pristali?
Sve jedno. Ionako se svasta naziva ljudima.
nužno odmah, svaka, potpisujem.
ne biraju oni, ja biram.
pitanje je na osnovu čega biraš..![]()
to je zavisno od stanja u kom sam.
pa i to je bio deo pitanja..![]()
startuje vas neka random osoba koja želi sa vama sex (ne nužno odmah, ali možda već nakon drugog susreta), koji je primarni razlog zašto biste pristali na sex sa tom osobom?
da li je tu presudan izgled te osobe, vaš trenutni status (brak/veza/singl), vreme koje ste pre toga bili bez sexa, želja da upišete +1, želja da sa tom osobom ostvarite vezu ili nešto deseto? znači, ne koji je razlog zašto to ne biste uradili, već šta je to zbog čega biste na to pristali?