Razlike

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo zvuči

mnogo strašnije nego araonov uvodni post :lol:
Pa valjda je taj materinski instikt zeznuta stvar, žena hoće dete i svesna je da joj vreme ističe. Najbolje joj je da dobije dete sa nekim delijom kao što je autor teme a posle nađe nekog dobrog momka i uda se za njega, da joj pomogne u odgoju deteta na pravi način, tako bi svaka dobra majka trebala da uradi. Dakle da se pari sa nekim dobrim mužjakom. Najbolje bi bilo i da se uda za njega ali pošto je jako teško naći takvog lika koga zanima porodica i koji neće trčati za drugim ženama ostaje joj mogućnost koju sam naveo. Nek obezbedi svojoj deci dobre gene a onda nek mu nađe očuha, nekog dobrog momka, koji će joj pružiti svaku podršku i njoj i njenom detetu. Tako bi svaka dobra majka uradila koja misli dobro svojoj deci

Pa valjda je taj materinski instikt zeznuta stvar, žena hoće dete i svesna je da joj vreme ističe. Najbolje joj je da dobije dete sa nekim delijom kao što je autor teme a posle nađe nekog dobrog momka i uda se za njega, da joj pomogne u odgoju deteta na pravi način, tako bi svaka dobra majka trebala da uradi. Dakle da se pari sa nekim dobrim mužjakom. Najbolje bi bilo i da se uda za njega ali pošto je jako teško naći takvog lika koga zanima porodica i koji neće trčati za drugim ženama ostaje joj mogućnost koju sam naveo. Nek obezbedi svojoj deci dobre gene a onda nek mu nađe očuha, nekog dobrog momka, koji će joj pružiti svaku podršku i njoj i njenom detetu. Tako bi svaka dobra majka uradila koja misli dobro svojoj deci
nisam skoro pročitala gluplji post, oprosti na iskrenosti.
tebe je oblikovala zatucana okolina.

nisam skoro pročitala gluplji post, oprosti na iskrenosti.
tebe je oblikovala zatucana okolina.
Mislim da puno žena rade to nesvesno, izlaze sa visokim, zgodnim momcima, udaju se, rode. Zatim ih ti isti momci napuštaju u potrazi za mlađim ženama i one ostaju same sa decom i posle okrenu list i traže dobre momke. Ako malo bolje razmisliš one su dobro prošle, jer su obezbedile svojoj deci dobre gene ali i predispozicije za normalno detinjstvo i dobru budućnost jer su posle našle čoveka koji će ustvari brinuti o toj deci. Naravno ima i žena koje su to našle u jednom muškarcu i dobre gene i dobrog muža i oca njihovoj deci ali su ti slučajevi dosta retki.

Ja znam dosta neoženjenih momaka kojima realno nisu materijal za razmnožavanje ali kojima nije problem da ožene ženu koja već ima decu i koji bi vrv bili dobri muževi i očevi.

Neznam zašto misliš da je moje mišljenje nazadno, danas puno žena radi i nemaju potrebu da se udaju radi neke finansijske stabilnosti kao pre, budimo realni. U budućnosti i to vrlo skorijoj će biti sasvim normalno da žena ode u banku sperme i izabere oca za svoje dete o kojem će brinuti sama. To je budućnosti i ne vidim ništa loše u tome jer neke žene jednstavno imaju jaku potrebu da budu majke da se staraju brinu o nekome dok nekima to ne pada na pamet i radije bi bile same ceo život.

Zato kad poredimo vreme od pre kada su se sve žene udavale tako što su im roditelji pronolazili ili dogovarali muževe i današnje vreme kad svaka traži sebi ko joj odogovara nalazim da je današnje vreme neuporedivo bolje. Prije je svako mogao da širi svoj loš genetski materijal, danas ne može i ne treba

Back