razlike...

Ne ponasam se po principu 'daj sta das'. Cak ni za kombinaciju mi nije dovoljno samo da ona bude fizicki 'podobna' (citaj: zgodna i priglupa). Smatram da nas kriterijum cini onime sto jesmo, tako da protiv njega nikada ne igram.

Olala, Lorde ono u zagradi sam stavila upravo zato da se ne bi uhvatio za primjer koji sam iznijela, buduci da mi je dobro poznato tvoje izricito insistiranje na tome da razmisljas glavom, a ne k-itom...
No, dobro, nema veze... Odustajem...

Gazdarica:
Olala, Lorde ono u zagradi sam stavila upravo zato da se ne bi uhvatio za primjer koji sam iznijela, buduci da mi je dobro poznato tvoje izricito insistiranje na tome da razmisljas glavom, a ne k-itom...
No, dobro, nema veze... Odustajem...

Ne vidim zasto bi ga iznosila ako ja za njega ne mogu da se 'uhvatim'. Sto se mog izricitog insistiranja tice, bicu ti zahvalan ako mi bilo ovde, bilo na pp navedes gde sam to sebi bio nedosledan.

ra-ta-tat:
LoC
"kombinacije" obavljaš isključivo sa Miss Universe i prve dve pratilje, sezona 2000-2005
jel da?

Ako su ti izbori za Miss merilo zenskog intelekta, stvarno ne bih da polemisem sa tobom dalje od navoda da pod kombinacijom podrazumevam zenske osobe sa kojima bih bio, ali to iz objektivnih razloga nije moguce.

ra-ta-tat:
@ Loc
meni je svejedno sa kim se ti družiš :D
Nervira me samo kada neko kaže nešto za šta nisam trenutno raspoložena... a ti si imao neodgovarajući ton i mogao si da kažeš i: draga, da li si za jednu masažu
dobro... to bih prihvatila
ali...
ovo
ne
ajde pozdrav :P

Isto tako je meni svejedno za sta si ti raspolozena i sta ti odgovara, a sta ne. Pozz.

Kada je pogadjanje u pitanju, predlazem ti da probas prstom u pekmez jer ti ovo nesto lose ide. TI moras jos jako puno da vezbas da bi se igrala sa mojom sujetom. So, ako mislis da to vredi, pocni da vezbas. Pozz.

poqshaj da progutash qtiju nekih diazepama il nechega.....i da napishesh.....otrovah se mlada zbog toga i toga.....al isqsno pozovi par drugarica da dodju u 5 kod tebe....a ti se recimo otruj u pola 5 il tako neshta....evo na zdravlju tje ti dr savetovati farmakokinetiq i slichno....kolko treba vremena da se absorbuje to i slichni saveti....a potom....kada prezhivish.....u bolnici.....sigurno tje dotji na kolenima oni koji nisu shtjeli do sada da te posetjuju....

izvedi ga u večernji džoging i reci mu da će se osećati mnogo bolje nakon teninga ,,, pa ga onda vodi na neko brdo i vikni " KO ZADNJI MAGARAC""" ,,,, nek skot dobije upalu pluća ,,, sram ga bilo ,,, mogao je bar da svrati ,,,,,

Back