15-ogodisnjak Zainteresovan član Poruka 120 25.01.2012. u 22:15 - Razlika #1 Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE...
Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE...
A Alfred H Primećen član Poruka 504 25.01.2012. u 22:24 - Razlika #2 15-ogodisnjak: Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE... Kliknite za proširenje... pa guglaj mozda i nesto naucis
15-ogodisnjak: Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE... Kliknite za proširenje... pa guglaj mozda i nesto naucis
MathPhysics Iskusan Poruka 5.328 25.01.2012. u 22:56 - Razlika #3 15-ogodisnjak: Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE... Kliknite za proširenje... Hoćeš li da ti odgovorimo formalnim ili neformalnim govorom?
15-ogodisnjak: Molim vas, potrebno mi je hitno objasnjenje: Koja je razlika izmedju formalnog i neformalnog govora? ALI MOLIM VAS, DETALJNIJE AKO IKAKO MOZE... Kliknite za proširenje... Hoćeš li da ti odgovorimo formalnim ili neformalnim govorom?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.481 26.01.2012. u 05:55 - Razlika #5 Forma..neforma sviranje kyrcu