- Poruka
- 20.280
mislim da sudis na osnovu previse predrasuda..vise zdravih i normalnih procentualno ima bilo gde drugde na zapadu nego u srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da sudis na osnovu previse predrasuda..vise zdravih i normalnih procentualno ima bilo gde drugde na zapadu nego u srbiji
kamo srece da je tako..ja bih rekao da je obrnuto..Онда твоје разумевање здравог и нормалног није исто с мојим.
Свуда на западу је далеко већи духовни геноцид него у Србији.
kamo srece da je tako..ja bih rekao da je obrnuto..
kod nas se samo stancuje kic sund i ostalo..
koliko samo kvalitetne literature dolazi sa zapada..dobre muzike ..dobrih filmova..
naravno ima i losih i to mnogo
..izmedju Srba i Amera..
pa Ameri su zavrsili medjusobno klanje pre vise od 150 godina ..a Srbi se medjusobno kolju vec vise od 5 vekova i jos nisu zavrsili..![]()
Које квалитетне музике,којих квалитетних филмова?
Да не мислиш можда на АЦ-ДЦ,Депеш Мод,или на филмове као што су "Анђели и демони","Господар прстенова","Хари Потер" и сличну окултистичку "уметничку" тематику?
Чињеница је да је 99% филмске и музичке индустрије на западу управо устројено у функцији менталног разваљивања.
Ја не кажем да овога нема и код нас.Има,као што је Велики Брат(који је опет њихов продукт),или Гранд Шоу,али је у далеко мањој мери.
Srpski vepar ne može da kresne Američku svinju...kontra navoj...![]()