Razlika..

• Začetnik teme Začetnik teme Navar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da sudis na osnovu previse predrasuda..vise zdravih i normalnih procentualno ima bilo gde drugde na zapadu nego u srbiji

Онда твоје разумевање здравог и нормалног није исто с мојим.
Свуда на западу је далеко већи духовни геноцид него у Србији.

Онда твоје разумевање здравог и нормалног није исто с мојим.
Свуда на западу је далеко већи духовни геноцид него у Србији.
kamo srece da je tako..ja bih rekao da je obrnuto..
kod nas se samo stancuje kic sund i ostalo..
koliko samo kvalitetne literature dolazi sa zapada..dobre muzike ..dobrih filmova..
naravno ima i losih i to mnogo

kamo srece da je tako..ja bih rekao da je obrnuto..
kod nas se samo stancuje kic sund i ostalo..
koliko samo kvalitetne literature dolazi sa zapada..dobre muzike ..dobrih filmova..
naravno ima i losih i to mnogo

Које квалитетне музике,којих квалитетних филмова?
Да не мислиш можда на АЦ-ДЦ,Депеш Мод,или на филмове као што су "Анђели и демони","Господар прстенова","Хари Потер" и сличну окултистичку "уметничку" тематику?

Чињеница је да је 99% филмске и музичке индустрије на западу управо устројено у функцији менталног разваљивања.

Ја не кажем да овога нема и код нас.Има,као што је Велики Брат(који је опет њихов продукт),или Гранд Шоу,али је у далеко мањој мери.

..izmedju Srba i Amera..
pa Ameri su zavrsili medjusobno klanje pre vise od 150 godina ..a Srbi se medjusobno kolju vec vise od 5 vekova i jos nisu zavrsili..:think:

Разлике ће тек ових дана да "испливају"....
(нисмо имали прилика да видимо како изгледа ПРАВИ Американац
видљиви,..
......................ови до сада били невидљиви)

.

Које квалитетне музике,којих квалитетних филмова?
Да не мислиш можда на АЦ-ДЦ,Депеш Мод,или на филмове као што су "Анђели и демони","Господар прстенова","Хари Потер" и сличну окултистичку "уметничку" тематику?

Чињеница је да је 99% филмске и музичке индустрије на западу управо устројено у функцији менталног разваљивања.

Ја не кажем да овога нема и код нас.Има,као што је Велики Брат(који је опет њихов продукт),или Гранд Шоу,али је у далеко мањој мери.

ocigledno trebas da vidis jos ostvarenja..medjutim ljudi su cesto skloni da vide samo ono sto zele da vide:think:

Amerikanci su vrsta trolova,jednig vrlo glupih,poslusnih i debilnih stvorenja koje kontrolise sam djavo.
Razlika izmedju njih i srba je ta sto srbi pripadaju ljudskom rodu tacnije-
http://sr.wikipedia.org/wiki/Homo_sapiens.......

Slicnost samo ta sto obitavaju na planeti zemlji,na koju su ove horde zla trolova iz pakla poslate da uniste ljudski rod i zavladaju planetom.

Centar moci na im je smesten unutar kipa slobode i kad on bude srushen,njihova moc ce ispariti.

Srbi-
http://sr.wikipedia.org/wiki/Срби

Poslednja izmena:

Back