savke4
Primećen član
- Poruka
- 557
Stvarno ne znam koja je razlika izmedju recimo Windows 7 Home Premium i Windows 7 Ultimate ili Professional ili Enterprise?
Da li neko zna razliku?
Da li neko zna razliku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smehotres...Ako ne znas razliku i /home ce da bude dovoljan![]()
Razne su mogucnosti za svaki ponaosob.Stvarno ne znam koja je razlika izmedju recimo Windows 7 Home Premium i Windows 7 Ultimate ili Professional ili Enterprise?
Da li neko zna razliku?
A koja verzija je najbolja za Windows 10, sad na kompu imam pro a na laptopu home.Razne su mogucnosti za svaki ponaosob.
Kod Windowsa."Ultimate" su najaci OS-i.Podrzavaju sve od igrica pa do najzahtevnijih programa.A koja verzija je najbolja za Windows 10, sad na kompu imam pro a na laptopu home.
Ne bih rekao da je razlika u tome. Stvar je da imas neke servise koje nemas na home, sto se tice programaKod Windowsa."Ultimate" su najaci OS-i.Podrzavaju sve od igrica pa do najzahtevnijih programa.
Ma ima,sigurno ce neki zahtevniji programi raditi na Ultimate dok na Home nece.Ne bih rekao da je razlika u tome. Stvar je da imas neke servise koje nemas na home, sto se tice programa
nema razlike.
Razlika je samo u stvarima koji dolaze sa winom.Ma ima,sigurno ce neki zahtevniji programi raditi na Ultimate dok na Home nece.
Za Win.7 su velike razlike od Home verzije do Ultimate.za Win.10 Isto Home,Enterprise i Pro,velika razlika u samoj instalaciji i propratne aplikacije koje idu uz njih.Razlika je samo u stvarima koji dolaze sa winom.
https://www.microsoft.com/en-us/windows/compare-windows-10-home-vs-pro
Na pr? Zasto?Ma ima,sigurno ce neki zahtevniji programi raditi na Ultimate dok na Home nece.
Home ne moze da pokrene neke aplikacije koje moze Ultimate.Na pr? Zasto?
Koje?Home ne moze da pokrene neke aplikacije koje moze Ultimate.
Mislim ono, izvalio si definitivno. Kernel je potpuno isti, da li se aplikacija moze pokrenuti zavisi iskljucivo od procesora, kolicine rama i grafike,
Sta ce ti to ,to je zastarelo,salim se ,razlika je koliko se secam u bezbednosti navodno kao Professional ,Ultimate ili Enterprice koje su verzije za firme ,navodno su bezbednije .Stvarno ne znam koja je razlika izmedju recimo Windows 7 Home Premium i Windows 7 Ultimate ili Professional ili Enterprise?
Da li neko zna razliku?
Ma nikakve razlike ,koristio sam i Professional i Ultimate isto sranje niti je drugo pakovanje.Samo je razlikau enkripcijama.Za Win.7 su velike razlike od Home verzije do Ultimate.za Win.10 Isto Home,Enterprise i Pro,velika razlika u samoj instalaciji i propratne aplikacije koje idu uz njih.
Sta da ti pisem,probah windows 7 Home,pa stavi Win.7 Ultimate i videces razliku.Mnogi program ni blizu dobrog ne rade na Home verziji kao na Ultimate..Probao odavno i proverio.Mislim ono, izvalio si definitivno. Kernel je potpuno isti, da li se aplikacija moze pokrenuti zavisi iskljucivo od procesora, kolicine rama i grafike,
ne od OS-a.
Na Win.10 Enterparise i Pro,nikako nisu isti.Enterprise je mnogo brzi,ali citanjem po netu,a i neke programe koje sam imao na Pro,ne rade bas dobro na Enterprise.Na Win.7 Home i Ultimatum,velika razlika u mnogo stvari.Evo na primer ovo.Ma nikakve razlike ,koristio sam i Professional i Ultimate isto sranje niti je drugo pakovanje.Samo je razlikau enkripcijama.