Razlika izmedju broja setova izmedju muskaraca i zena

Zasto muskarci igraju na vise setova nego zene? Iako zamahnu lopticu jace kardiovaskularni sistem im nije kvalitetniji, zapravo je suprotno u prosjeku. I zasto se onda njihovo srce mora muciti vise, odn duze kad ima istu izdrzljivost kao i srce zene?

Pa ne gleda se cije je srce izdrzljivije nego jednostavno muskarci bolje podnose fizicki napor od zena.
Zasto recimo muskarci brze istrce maraton od zena?

Zasto muskarci igraju na vise setova nego zene? Iako zamahnu lopticu jace kardiovaskularni sistem im nije kvalitetniji, zapravo je suprotno u prosjeku. I zasto se onda njihovo srce mora muciti vise, odn duze kad ima istu izdrzljivost kao i srce zene?

Zene u premijama u tenisu su izjednacene sa muskarcima.

Ali u setovima nisu.

Ravnopravnost polova, sta ces?

Na sta tacno mislis? Zar duzina maratona nije ista i kod zena i kod muskaraca?

pa vidiš to nisam znao. mislim da razlika u broju setova potiče više iz engleskog džentlemnstva iz doba prvih turnira po britaniji nego iz nekog egzaktnog istraživanja na tom polju. pravilno po mom mišljenju

- - - - - - - - - -

Brzina i snaga da, ali bolje podnosenje fizickog napora... sta to zapravo znaci po vama. I zene mogu da igraju 6h, sporije i slabijom snagom, ali isto izdrzljivo.

slabijom snagom i sporije da, ali za njih je to maksimalni napor i maksimalna brzina
pa ne znam baš koliko žena može da izdrži maksimalni napor isto vreme koje i muškarac

Zašto žene ne rade u rudnicima ?
A, kontakt sa ugljem imaju samo zimi ?
Kad lože "smederevac"....!

- - - - - - - - - -

Ma, kak'i istu ?
Žensko je jače !
Kad si čula da je ženu pokosila "slatka smrt" ?
A, matorci...?
I ne samo oni, često i sredovečni švaleri riknjavaju u toku seksa !
Po hotelskim sobama....

Ah, kako bih voleo da vidim jedan egzibicioni mec izmedju Serene i Noleta.....

Verujem da bi to mnogi rado gledali?

Bilo je toga.
Tih egzibicionih, iliti revijalnih mečeva.

Češće kao mešoviti dubl, ali ima i singlova.

Novak ih, po pravilu pušta, pušta, pa ih onda kokne !
Da ispadne da su, kobajagi, ispoljile žilav....da, otpor, otpor ....

- - - - - - - - - -

Sarapova mnogo eroticno stenje kada udara lopticu.....Mnogi idu da je gledaju samo zbog tog stenjanja....

Kriči, Blajbiša, kriči....
Ne, stenje....
Stenje onda kad se kundači !

Bilo je ozbiljnih zalbi od drugih igracica na to njeno kricanje, da ih dekoncentrise i nervira, ali su joj organizatori teniskog cirkusa progledali kroz prste.

Sasvim tačno !

- - - - - - - - - -

molim te reci da me zayebavaš.

Ma, ko tebe sa takvim dupetom sme da zajebava ?
Ko ?
Dajder mi ga !
Da mu ja zube prošetam....

pa vidiš to nisam znao. mislim da razlika u broju setova potiče više iz engleskog džentlemnstva iz doba prvih turnira po britaniji nego iz nekog egzaktnog istraživanja na tom polju. pravilno po mom mišljenju

- - - - - - - - - -

Da upravo iz doba prvih turnira jer nema naucnu osnovu.....

slabijom snagom i sporije da, ali za njih je to maksimalni napor i maksimalna brzina
pa ne znam baš koliko žena može da izdrži maksimalni napor isto vreme koje i muškarac

Pa ne mora da bude isti maksimalni napor ...nije ni sada...samo kazem da bi se sa naucnog nivoa broj setova kod zena mogao izjednaciti onima kod muskaraca...razliku u brzini i snazi gledaoc bi primjetio na isti nacin kao sto primjeti i sada ...znaci pun stadion gledaoca ...

Igralo se svojevremeno na 3 dobijena seta na zavrsnom turniru za zene, ali se nije pokazalo kao produktivno sto se tice popularnosti. Zene (devojke) ne udaraju lopticu jako kao muskarci, ne koriste uglove koje muskarci koriste i redje izlaze na mrezu. Time samo pokazuju da se brze umaraju od muskaraca i da je stoga nepotrebno da igraju mec na tri dobijena seta.
Ne secam se dobro, ali mislim da je u tim mecevima uvek pobedjivala teniserka koja je dobijala prva dva seta ili koja je prethodni dan imala laksi mec.

Back