Različiti stavovi o društvu,muzici i oblačenju

ja mislim da neko ko slusa britni (nije vezno za Alex koja slusa britni) i npr. neko ko slusa slipknot jednostavno ne mogu da se slazu bas najbolje.mislim jel ste nekad videli dve drugarice kako idu gradom, jedna obucena skroz u crno,nosi starke.......a druga skroz fensi???ova prva mislim da bi se ubila kada bi cula britni,a ova druga bi se ubila da joj neko pusti metal......jednostavno se ne slazu!
ja npr. ne bi mogla da blejim sa nekim ko slusa britni,beyonce,shakiru...............a verovatno ni ona osoba koja slusa navedene izvodjace ne bi mogla da bleji samnom........

donekle se slazem ali meni je to licno glupo...

Ako si sa nekim dobar nije bitno da li on slusha Slipknot a ja Pussycat Dolls(npr.lupila sam)...
A shto se oblachenja tiche...Ima nas svakakvih.. :)
Svako sebe predstavlja oblachenjem & muzikom(uopshte interesovanjima)...
i kada nekoga vidish na ulici,mozesh barem neke sitnice da zakljuchish na osnovu njegovog izgleda.
Ali to ne znachi da se sa tom osobom ne mozesh lepo slagati...
Svako ima svoje mishljenje... ;)

Ja mislim da se svako moze druziti u svakom drustvu.Npr.,uzmemo nekog metalca.Zasto se on ne bi mogao druziti sa turbofolkerima?Ha...obicno bi neki pozercici reagovali na turbofolk kao fol "seljacka muzika"...Ja ne mrzim turbofolk,samo ga ne slusam.Glupim tinejdzerima mnogo znaci ko sta slusa.O,O,O,zasto?!

Hmm...pa ti si tinejdzerka....dobrro:?

Nema veze muzika i nacin oblacenja sa druzenjem.Par mojih drugarica se maltene kune u Cecu &Co,a neke druge vole rep...Ja nista od toga ne volim da slusam,niti one vole ono sto ja slusam, a cak se i razlicito oblacimo.Ali, to nas ne sprecava da se druzimo ...Ali,eto,o muzici ne pricamo nikada,jer su misljena razlicita:).znam da nema sanse da se ikada slozimo.
cak se nekad i zezamo na svoj racun,one kazu da ce ici sa mnom u KST,ako odem na splav,a znaju da necu...Sve je stvar zrelosti :) ;)

Back