Razgovor o fantazijama

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
Više puta je predlagano da partneri povremeno razgovaraju o svojim seksualnim fantazijama, nekad i da isprobaju neku – zaista je velika stvar ako možete pred voljenom osobom da se na taj način otvorite bez straha od toga da ćete biti proglašeni za čudovište, na taj način povećavate i međusobnu bliskost, ne radi se „samo o seksu“. Ono što bi takođe moglo povremeno da bude zanimljivo jeste da samo pričate o tome.

Kako to mislimo? S vremena na vreme odvojite otprilike pola sata samo za vas dvoje, i koliko god je moguće obezbedite da vas niko ne uznemirava (recimo, onda kad su deca već zaspala, telefone ste isključili – ionako ne bi trebalo niko da vas zove u to doba – isključeni su i televizor, kompjuter i ostali uređaji koji bi vam odvukli pažnju). Obucite se lepo i lagano, nije neophodan seksi donji veš, ali nisu poželjni ni ofucana trenerka ni flekave gaćice i umrljana majica. A onda jedno drugom pričajte o nekim od svojih seksualnih fantazija, o nečemu što ste maštali da uradite, može i o nekim mislima koje vas dodatno uzbude onda kad već imate odnos.

Bojite se da tu-i-tu fantaziju podelite s voljenom osobom, i vama deluje malčice previše uvrnuto? Nemojte odabrati tu koja vas plaši, odaberite neku drugu. Ako vam je nelagodno da pričate o stvarima o kojima obično fantazirate, na licu mesta smislite neke druge fantazije. Da li će to onda biti laž? Neće ako i te fantazije budu nešto što bi vas zanimalo da isprobate, ili ne biste to stvarno isprobavali, ali vas uzbuđuje da razmišljate o tome.

U čemu je stvar? Po čemu se ovakva razmena fantazija razlikuje od uobičajenih predloga o tome da voljenoj osobi kažete o čemu maštate? Po glavnom pravilu, a ono je: jedno drugo možete da gledate u toj laganoj odeći, možete da pričate o fantazijama, ali je dodirivanje zabranjeno. ;)

Posle takvog iskustva, sledeće vođenje ljubavi najčešće ispadne jako strastveno.

- - - - - - - - - -

jel možete da pričate sa svojom partnerkom ili partnerom o Vašim skrivenim fantazijama?

Priznaćeš malo je degutantno pričati sa partnerom o mojoj sexulanoj fantaziji u kojoj je ona obučena u princes krofnu sa halterima i bičem dok topi svoje hlorofilne sokove u čeljustima konja - hobotnice..
Mislim, šta da joj kažem.. Draga hoćeš da vidiš kako izgledam kad obučem kostim hobotnice sa jednom rupom (to mi je sa selfi na fejsu) ili kakve političke stavove imaš prema princes krofnama? :)

Moja velika seksualna fantazija od pre vise godina je bila da trpam u laboratoriji, na stolu, jednu gospoju koja je slucajno bila direktorova zena i koja je radila sa nama.

Nisam mogao o tome sa njom da pricam, ali kada sam odlazio iz firme ipak sam joj rekao...:rumenko:

Smejala se i odgovorila: "Sto mi to bolan nisi rekao ranije?" :mrgreen:

Više puta je predlagano da partneri povremeno razgovaraju o svojim seksualnim fantazijama, nekad i da isprobaju neku – zaista je velika stvar ako možete pred voljenom osobom da se na taj način otvorite bez straha od toga da ćete biti proglašeni za čudovište, na taj način povećavate i međusobnu bliskost, ne radi se „samo o seksu“. Ono što bi takođe moglo povremeno da bude zanimljivo jeste da samo pričate o tome.

Kako to mislimo? S vremena na vreme odvojite otprilike pola sata samo za vas dvoje, i koliko god je moguće obezbedite da vas niko ne uznemirava (recimo, onda kad su deca već zaspala, telefone ste isključili – ionako ne bi trebalo niko da vas zove u to doba – isključeni su i televizor, kompjuter i ostali uređaji koji bi vam odvukli pažnju). Obucite se lepo i lagano, nije neophodan seksi donji veš, ali nisu poželjni ni ofucana trenerka ni flekave gaćice i umrljana majica. A onda jedno drugom pričajte o nekim od svojih seksualnih fantazija, o nečemu što ste maštali da uradite, može i o nekim mislima koje vas dodatno uzbude onda kad već imate odnos.

Bojite se da tu-i-tu fantaziju podelite s voljenom osobom, i vama deluje malčice previše uvrnuto? Nemojte odabrati tu koja vas plaši, odaberite neku drugu. Ako vam je nelagodno da pričate o stvarima o kojima obično fantazirate, na licu mesta smislite neke druge fantazije. Da li će to onda biti laž? Neće ako i te fantazije budu nešto što bi vas zanimalo da isprobate, ili ne biste to stvarno isprobavali, ali vas uzbuđuje da razmišljate o tome.

U čemu je stvar? Po čemu se ovakva razmena fantazija razlikuje od uobičajenih predloga o tome da voljenoj osobi kažete o čemu maštate? Po glavnom pravilu, a ono je: jedno drugo možete da gledate u toj laganoj odeći, možete da pričate o fantazijama, ali je dodirivanje zabranjeno. ;)

Posle takvog iskustva, sledeće vođenje ljubavi najčešće ispadne jako strastveno.

- - - - - - - - - -

jel možete da pričate sa svojom partnerkom ili partnerom o Vašim skrivenim fantazijama?

Mogla bih da mu nisam već otkrila sve svoje fantazije, ne baš po propisanom receptu iz uvodnog posta ali to mi nije donelo manje benefita i smatram da je to zanimljiv stimulans za partnere samo ne možeš ga rabiti u nedogled. :)

Poslednja izmena:
Pre svega mislim da mi voljena osoba ne može biti neko pred kim ne mogu da se ogolim do kraja. I ko ne bi mogao da Razume moju fantaziju. Ko mi ne želi ispuniti istu zarad mog zadovoljstva. Jer sam.mu bitnija od nekih glupih predrasuda. Zajedno smo da bi uživali u svemu i pomerali granice jedno drugom.sve ostalo je hendikepiran odnos

Vidi ti njega!

Ja bih možda rekla noćas sam sanjala veoma čudan san. Bilo je nestvarno dobro šteta što je to bio samo san :lol:

ako ovo ne bi ukapirao....morala bih ozbiljno da se zapitam pored koga se ja budim!??

opa, odlican :)
a ima i direktnije, tako pricajuci dok smo odmarali u krevetu, isprica da je njena najbolja prijateljica poljubila u pijanom stanju dok su plesale u diskoteci
ja je pitam kako, pa kaze lepo nabila mi jezik u usta, i kako si odreagovala, kaze zbunjeno, prvo sam mislila bice ono prijateljski poljubac al kaze bilo je mnogo vise od toga, intenzivnije, osecajnije, nakako nisam mogla da se oduprem
e sad dal je bila samo mamac za soma ili istinito ne znam, al je u svakom slucaju primetila moje odusevljenje za to, pa mi je ponekad to saputala u toku :rumenko:

Ko praktikuje drti tok :lol:

Možda neko ima takvu fantaziju...
Nisu sve fantazije krevet sa ružinim laticama, i obelisk koji se vidi kroz prozor u parodijama...
neko voli da začini čilijem :lol:

- - - - - - - - - -

kao ovaj gore...
parking, javni wc, štajga, sve raspoložive rupice, navijači...:lol:

nikad
a ako ona hoce da mi ucini sa tom drugaricom, jer me ne voli?

Možda te baš voli i nema problem sa tim da te deli, mene je zanimalo kako ti gledaš na to.
Ni ja ne bih nikada mogla da delim muškarca koga volim sa nekom drugom.
Ostavljam neku minijaturnu nevidljivu mogučnost da pod nekim okolnostima....,0,1%

Poslednja izmena:
Njoj npr jeste fantazija. Uzbudjuje njo jako.
Znaci bitan si samo ti :p

ok, ako nju uzbudjuje da me gleda, to bi i moglo da se razmotri
mislim ipak da fantazije treba da obuhvate nas, i da ne mora po svaku cenu da se poseksas sa drugima
meni je prihvatiljiva ta varijanta sa jos jenom zenom, al sam, ne vidim svrhu, jer to mogu i bez nje
i to mi rekla da sam joj ja bitan i znam sta je pali

Back