RAZGOLICENOST NA ULICAMA BEOGRADA...

Cim je Prolece ozbiljnije osuncalo ulice nasega Glavnog Grada,devojke i mladje zene,otpocele su da se opasno

razgolicuju.To sto je Prolece,i sto ce za nesto vise od mesec dana,otpoceti Leto,ne znaci da je dat znak,zenskoj

populaciji,da skine svoje "krpice",i da pocne da "mlati" razgolicenim dojkama,po Beogradskim bulevarima.l

Mislim da je evidentno nepristojno,sto veliki broj devojaka i mladjih zena,"koristi" toplo vreme,da pokaze svoje

duboko gole noge,i to cesto,i dobar deo golih butina.Sto se tice gornjih delova odece,tu je situacija jos gora.

Haljinice od lakog materijala,dubok,pre dubok izrez na grudima.Dojke bez brus haltera,drze se jedva na

bradavicama

samo sto cele ne ispadnu.Naravno,kada te i takve devojke hodaju,u ritmu njihovih koraka,dojke im mlate,levo

i desno.Ja ne kazem,da takav nacin oblacenja,ne pali zestoko,musku populaciju.Ali,nije moralno,nije civilizovano

izazivati seksualno muske prolaznike na ulicama,nasega lepoga grada.Zna se gde,i zna se koje mlade zene

i u koje svrhe,to rade.Budimo moralni,kako nas je ucio,nas pocivsi Patrijarh Pavle.!:dash::rtfm:

Pa samo to i umeju, da mlate grudima, da stavljaju tonu sminke, kojekakve smoki ajseve :), vestacke trepke, guraju botoks u usta, jagodice, pa one zastrasujuce obrve, vidi im se i sta treba i sta ne treba.
Pa se kao ljute kad ih neko pogleda ili kaze nesto, ponasaju se kao da su mnogo bitne.
To samo treba na ignore.

U manastir dušebrižnici - mada tamo , po tim bogougodnim zdanjima , tvrde da kačevendizam caruje....sodoma i gomora....posle kao Kačevenda , dobije se orden ( da ne pripovedam čiji ) i časno se skonča kao svetački kandidat !.....pa da !
....nego , kažu da prestonicom hara neki nov muški modni trend - "CAR JE GO".....visoko moralna muška moda , jel !

NN6ktkqTURBXy9kNDZiNzA4MTI0YmE4MDNhMjc1MmZjMTdmOGV  jZjk4Mi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjb  XMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTB  mNi5wbmcHwgA

Beograđani sve češće kroz grad šetaju POTPUNO GOLI

http://www.blic.rs/vesti/beograd/opklada-ili-novi-trend-beogradani-sve-cesce-kroz-grad-setaju-potpuno-goli/6kxmnmz

.....sudeći po ovoj novinskoj fotografiji , možda je bolje gradom da šetaju DEVOJKE U LETNJIM HALJINAMA - bar za mene !....pa u to ime evo jedne lepe pesmice na tu temu :

.....ima tu sa moralnim žandarmisanjem lečke problema - mislim , kako da sastave listu prioriteta hapšenja.....jel' prvo da hapse ratne profitere , političke razbojnike , ubice , lopine , intelektualne plagijatore , rijaliti kulturnjake , pa gole i razgolićene ----ili možda obrnutim redosledom !

Miislim da se postovani Kolega Loncar,sprda,sa ovako ozbiljnom temom,kao sto je moda gologuzih,nabotoksanih usana i guza,prepunih botoksa
devojaka.Mi,ljubitelji lepih,prirodnih,bujnih i skladno gradjenih devojaka,bukvalno smo zgadjeni,onim sto na ulicama naseg Beograda hoda
a sto treba da "lici" na zenske likove.Veoma mi se svidja,tekst,koji je ovim povodom,napisala" Linejna" nasa Koleginica sa Foruma.Ovim putem
je pozdravljam i ocekujem jos puno njenih prikladnih izrazavanja misljenja,po raznim pitanjima.!

Nije mi bas savim jasno,zasto neko ima nesto,protiv tih crnih mantija,kojima se zene u arapskim zemljama pokrivaju.Evo bas dobar primer,koji
nam je omogucio da vidimo,kolega Loncar.Maja Predsednica Parlamenta na primer.Ona je je prelepa zena,koja mami uzdahe muskaraca,ma gde
se pjavila.To sto je od glave do pete,obavijena crnom odorom,ni za pedalj ne umanjuje njen sarm,i neodoljivi seksualni intezitet,koji prosto na
prvi pogled,omamljuje,muskarce svih godista.Od golobradih tinejdzara,koji onanisu,kad vide seksi zenu,pa sve do oronulih staraca,koji i na sam
pogled na lepu zenu,pocnu da bale i da ispustaju mokracu,iz svog smezuranog punoglavca,koji im visi obesen izmedju nogu,ko izduvani gumeni
decji balon,probusen iglom,neobuzdanog deristeta.

Treba imati mere u svemu.
Ne pokazivati bas sve atribute.
Ostaviti da masta posmatraca dalje radi, ako je to cilj pokazivanja svojih atributa.
Iako sam zensko i ja volim da vidim lepu zensku odobu, prikladno obucenu.
Znaju valjda sta se oblaci za posao, a sta za vecernje izlaske.
Hvala Lorde na lepim recima.
Samo pisem sta mislim...

Linejna;bt302634:
Treba imati mere u svemu.
Ne pokazivati bas sve atribute.
Ostaviti da masta posmatraca dalje radi, ako je to cilj pokazivanja svojih atributa.
Iako sam zensko i ja volim da vidim lepu zensku odobu, prikladno obucenu.
Znaju valjda sta se oblaci za posao, a sta za vecernje izlaske.
Hvala Lorde na lepim recima.
Samo pisem sta mislim...
Da Lord ima sestru bliznakinju bila bi msm ko ti,mada ti si očito lepša od njega,al tako i treba:DAli možda ima dva nika :eek:...mada ,nije valjda...:confused:

Umri_muski;bt302633:
Nista ja vas ne razumem.

....nema šta da se razume !

Lord leček provocira svetinu ......no iskrslo je narodnjačko razbojničko policaj mudrovanje.....ograničiti slobode , stilove i kulturu oblačanja i podvesti pod policijski čas......atak na ljudske slobode , koje su ovde zakopane do koske , i uvođenje moralne policije.....kao ako ideš go , čak ako su te i uz pomoć države opljačkali do gole kože , velika je narodna izdaja - a ako pak ubijaš , pljačkaš , razaraš i rušiš iz patriotskih nekakvih veliko srpskih i nebeskih pobuda , e brajko , tad si junački sin , patriota nad patriotama , častan i mudar čovek kome se dele ordeni , nacionalna priznanja i bivaš za života podignut u nebesa !....
....šta ima da se razume razbojnički brlog i njegovi pametnjakovići....ko se još trudio da išta razume i sazna o Augijevim ( čitaj srpski - ajgirskim ) štalama !.....a mi u njima bitišemo nekoliko veka - izgleda , zahvaljujući svekolikoj pa i moralnoj policiji !

Back