RAZGNEŽĐA

uputstvo sam zapisala
na trećem sloju
papirnate maramice
napravivši najlepšu pticu

gledale smo se dugo
uzdrhtavši još jedno
hotimično gaženje beline

tu poslednju pesmu
razgnežđa
pronaći će u dušniku

forenzičar

-ovo je samo ubistvo!
reći će, otresajući belo pero sa dlana

( dan će mirisati pojanjem )

Jasmina Popović

Igra reči, pravopisna nesmotrenost ili neznanje forenzičara? Može da se protumači svakojako. Ljiljka moja, ljubim te. Mislila sam na ''samo još jedno ubistvo''. Hvala ti, dragi moj klematisu, na brizi koju čitam u pitanju. Hvala... :heart:

Tako i ja pročitah, msm, tako kako si i mislila da napišeš. Da je forenzičar u pravu
Sad mi je lakše....kad se pesnik samoubije je mnogo gadna i po svest pesničku opterećujuća stvar a i pogubna, ali ako je pesnik ubijen, ondaK je mnogo lakše....bar njegovoj svesti :lol:

Samo još jedno ubistvo pesnika...neće ni u lokalnim novinama da bude :lol:

Odlična pesma mila, u tako malo teksta ima svega.....uvod, zaplet, rasplet
Bravoooooooo :klap::heart:

ps stalno bre menjaš te avatare....ne mogu da te prepoznam, a znaš da ja pamtim slikice....sad moram da čitam ispod slikice :rida:

Hvala, Ljiljka moja... ne znam jesam li postavila pesmu o oslobađajućim presudama svim ubicama pesnika....ako nisam, hoću... :heart:

Ma, koja bi to vest bila, čak i u lokalnim novinama...pihhh... :D

Ne znam ni ja da li si je postavljala, ali sumnjam....zapamtila bih ja to, ili bar da nisam saglasna sa oproštajem :lol:
odoh da sačekam kočije :zcepanje: i pravac u njivče na astalu da rasadim onaj silni rasad čeri paradajza u saksije, pa u boks ....psi su napolju :rotf:

Back