neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

moje pitanje je, kako se borite sa preteranom posesivnoscu prema detetu i da li je uopste imate......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da odgovorim na temu: mislim da nisam posesivna. Možda sam i previše opuštena za nečiji pojam iako ih volim najviše na svetu.
Ja imam malu decu pa možda pogrešno razmišljam. Možda se ti brineš za neke druge stvari koje mogu da snađu decu od 12 godina, ali ipak mislim da ne bih brinula da je sa mojim tatom i ostalom rodbinom.
Eli mislim da puno zavisi od toga koliko koliko je dete provodilo vremena sa tetkama/babama/dedama, sa kojima negde ode na put. U nekim porodicama su babe i dede veoma prisutni i skoro deo svakodnevnog zivota deteta a negde i nisu. U nekim porodicama vec jako rano postoji mogucnost da dete provede vikend, ili prespava noc kod babe i dede a negde i ne. Ja pricam iz svog iskustva a to je da moje dete od 3 godine do sada nije prespavalo nigde van svoje kuce jer je prosto situacija takva. I da sada ode na put nedelju dana sa nekim, a ne znam ni ko bi to u nasem slucaju bio, meni ne bi bilo sve jedno.
Dvadeset dana na moru? Nisi ti posesivna, ti si ga, majko, samo poželela...dvadeset dana bez deteta, zaista je dugo.
e vidis, i ja nisam bila razdvojena od njega duze od nedelju dana kad je sa skolom bio u skoli u prirodi.....a nije navikao na rodbinu, mogu na prste da nabrojim koliko puta je sprespavao negde bez mene....situacija nam je bila takva i jako mi je zao sto nije odrastao vise sa bakom i dedom....ali bolest moje majke je bila vrlo teska....ziveli smo do nedavno sami nas dvoje, i to punih 7 godina....jako puno zajedno, upuceni jedno na drugo....mislim da je meni, realno sada tezea ceka me jos 10 dana bez njega.....
Ja sad čitam ovo i pitam se da li sam ja dobra majka?
Moj stariji sin je imao nepune 2 godine kada je otišao sa mojom mamom na vikendicu nedelju dana i ja uopšte nisam brinula. Jeste mi nedostajao i bila sam jednom da ih obiđem, ali sam bila savršeno spokojna.
A ti pričaš o momčiću od 12 godina.![]()
e vidis, i ja nisam bila razdvojena od njega duze od nedelju dana kad je sa skolom bio u skoli u prirodi.....a nije navikao na rodbinu, mogu na prste da nabrojim koliko puta je sprespavao negde bez mene....situacija nam je bila takva i jako mi je zao sto nije odrastao vise sa bakom i dedom....ali bolest moje majke je bila vrlo teska....ziveli smo do nedavno sami nas dvoje, i to punih 7 godina....jako puno zajedno, upuceni jedno na drugo....mislim da je meni, realno sada tezea ceka me jos 10 dana bez njega.....
Ako su lekovi u pitanju, onda to nije bezezleno. Dobro je što je na moru pa mu prija klima. Ti si dobra mama i nisi posesivna, samo ti nedostaje dete. Mesec dana je baš mnogo.![]()