razbrojavanje

ja sam...

• dobra, hot riba, izuzetna riba, mrze me i obozavaju

• lepa sam zena, ok sam, ali ne zaustavljam saobracaj

• postoje muskarci kojima sam se dopala, ipak

• gabor, grob, raspad, panj...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ima dana kada se osecam lepom,i jako sam zadovoljna sobom a ima dana..kada bih stavila kesu na glavu i tako otrcala do prodavnice..Nekada se iznenadim kad mi neko udeli kompliment,ono nikad ne bih pomislila da taj i taj misli da sam lepa.Al mi jos niko nije rekao da sam gabor,bar ne u lice:lol:E,da jednom je u srednjoj skoli neki decko koji mi se dopao rekao mojoj drugarici da sam kratka za njega:eek::lol: a u njemu dva metra..

:lol:
ovo za kesu:lol:
ja bih nekad sebi i u kuci stavila kesu na glavu koliko se osecam gadnom:confused:

I jos ovo da dodam.Taj visoki me je odbio i to preko drugarice,i bas mi je bilo trulo zbog toga.A to vece mi prilazi jedan mali,sav sitan ko vrabac i jadnicak pola veceri me je muvao ali tako stidljivo da ja uopste nisam skapirala sta radi.I sad trebalo je da krenemo sa zurke,skupljamo se svi kad taj malac,hvata me za ruku i krece da drami/Neeeeeeee..nemoj molim te da ides..ti ces sada da odes i ja te nikada vise necu videti.:lol::lol:a ja ono:eek:E ulazim u bus a on sirotan mase mi i zove me:rumenko:E onda sam pomislila gde si dugonjo da vidis sad ovaj zenski kratez a..:mrgreen:

Back