Razboleo se

Astranabis

Početnik
Poruka
7
Imam macka, 5-6 meseci star, razboleo se pre par dana, ima temperaturu i spava po ceo dan... Prvih par dana je copao, davali smo mu sinacilin danas i juce, deluje da je bolje, ali i dalje ima temperaturu... Saveti?

2-3 хиљаде уме да буде само преглед... И онда га као прегледа и наплати ми још хиљаду ипо инекцију која је исто тако разблажени синацилин... Није ми прва мачка, знам како раде ветеринари... Мислио сам да ћу имати среће да се јави овде неко ко зна неку бољу опцију...

2-3 хиљаде уме да буде само преглед... И онда га као прегледа и наплати ми још хиљаду ипо инекцију која је исто тако разблажени синацилин... Није ми прва мачка, знам како раде ветеринари... Мислио сам да ћу имати среће да се јави овде неко ко зна неку бољу опцију...

Ne naplaćuju svi veterinari toliko pregled
Moj godinama naplaćuje samo injekcije
Ako ćopa možda ima negde apsces ili flegmonu
Molim te ga vodi kod veta
P.S.za razliku od pasa aspirin za mačku moze biti fatalan tako da mu nemoj davati za temperaturu
I ja sam iskusna mačkara
Ljubim mačka da prodje

Poslednja izmena:
Ljubim ga danima, mada mu samo sinacilin pomaze... Danas je ustao, jurio je neku muvu i setao se po dvoristu, kontam da mu je bolje...
Opipaj mu nežno tu nogu
da te ne bi od bola ujeo ili ogrebao
Između tetiva od povrede hoće da se napravi otok - flegmona - zapaljenje vezivnog tkiva
Onda je dobro da mu namažeš mast Flogocid - ima je i u humanim apotekama i nije skupa
Nju sme da liže

Хвала свима на помоћи, поготово mimi's mom, ова књига ће много помоћи и у будућности... Симба је као нов... За синацилин сам сазнао од пријатељице, испоставило се да је управу била... Температура и ћопање су били симптоми неке инфекције, чије име, нажалост, не могу да упамтим... Доза од 1ml синацилина на сваких 6 сати га је вратило у живот након само 3-4 дана... Како је она рекла та доза синацилина не може да му штети никако, тако да је вредно покушати ако приметите симптоме инфекције код вашег љубимца... БИТНО!!! Синацилин купите у апотеци и нагласите да буде разблажен ЗА БЕБЕ...

Drago mi je da je bolje. :) Žao mi je što Deda Žika više ne učestvuje u radu ovog foruma, kao ni svoje google grupe, čovek je silom prilika naučio toliko stvari o mačkama, da smem da se opkladim da bi mogao bolje da ih leči od bilo kog veterinara kog poznajem, a poznajem ih dosta.

Back