Razbijeni prozori hrvatske udruge u Petrovaradinu

ne prodje dan da nekom ne skinu krov, zapale vec opljackanu kucu pa i siluju, ubiju nekog starca ili staru u krajini gde nema novinara i nikog ne intereseje sta se tamo desava.
chak bre i zardjale ograde shokci kradu. ono starog sveta sto je tamo preostalo bezi u shumu kad divljaci navale pa se posle vrati u opljackane kuce.

nema nikog da javi o tome, nijedan beogradski medij.

ima puno izbeglica u srbiji, krajisnika, i ljudi su povezani, znaju sta se desava svakog dana u starom kraju.
da sam na njihovom mestu, ko zna sta bih tek ja radio po vojvodini

To je upravo ono sto ja hocu da kazem, ovi rVati su digli frku oko pisljivog prozora, i odmah se osjecaju nesigurno, a sto Srbe po hrvatskoj premlacuju, sto im unistavaju imovinu, i sistematski vode kampanju protiv njih (pogledaj im samo medije , sve ce ti biti jasno), za to nikoga nije briga, i to jos ovi rVati imaju obraza da se javljaju.....ma sve bih ih ja....:evil::evil::evil:

To je upravo ono sto ja hocu da kazem, ovi rVati su digli frku oko pisljivog prozora, i odmah se osjecaju nesigurno, a sto Srbe po hrvatskoj premlacuju, sto im unistavaju imovinu, i sistematski vode kampanju protiv njih (pogledaj im samo medije , sve ce ti biti jasno), za to nikoga nije briga, i to jos ovi rVati imaju obraza da se javljaju.....ma sve bih ih ja....:evil::evil::evil:

:super: Ма ти си златан....шта би ја.....све урадио.

Po svemu sto se desava u poslednje 2 godine moram istaci da Srbi u Hrvatskoj imaju daleko veca prava od Hrvata u Srbiji a ne zaboravite da su Srbi i Srbija unistavali i palili Hrvatsku dok to isto Hrvati nisu cinili po Srbiji, voleo bih vidjeti da je situacija bila obrnuta.

daleko od toga da smatram da je normalno šta je rađeno tamo, ali daleko i od toga da bih to voleo da vidim npr. u našemu Sremu, Bačkoj, Banatu, Šumadiji, Nišu, Novome Sadu . . . Ne bi to voleo nigde da vidim, nikad više!

ne prodje dan da nekom ne skinu krov, zapale vec opljackanu kucu pa i siluju, ubiju nekog starca ili staru u krajini gde nema novinara i nikog ne intereseje sta se tamo desava.
chak bre i zardjale ograde shokci kradu. ono starog sveta sto je tamo preostalo bezi u shumu kad divljaci navale pa se posle vrati u opljackane kuce.

ima puno izbeglica u srbiji, krajisnika, i ljudi su povezani, znaju sta se desava svakog dana u starom kraju.

Šta bi ti radio po Vojvodini :dontunderstand:
Kako se to tamo ništa ne dešava i niko ne izveštava, da se zna za takve stvari, zar ne misliš., da se ne bi našao neki pametnjaković(više jak nego . . .) da to ovekoveči, postavi na youtube, ili nešto . . .

Hrvati nemaju problema u vojvodini, to je sigurno. Oni su zasticeni ko medjedi, kako i nece kad nam je vecina vlasti ustaska pocevssi od razlicitih dudlica, canaka, tadica, itd. Hrvati u srbiji normalno zive, jos normalnije dolaze, drze razne skupove, cak je i onaj ustasa ante djapic dolazio u novi sad, a sacekala ga je prepodobna godpodja dudlic-markovic. To je isto ko da je vojvoda otisao i hr, bas me interesuje kako bi ga tolerantni baca rvati docekali....sa cvjecem???

Hrvati nemaju problema u vojvodini, to je sigurno. Oni su zasticeni ko medjedi, kako i nece kad nam je vecina vlasti ustaska pocevssi od razlicitih dudlica, canaka, tadica, itd. Hrvati u srbiji normalno zive, jos normalnije dolaze, drze razne skupove, cak je i onaj ustasa ante djapic dolazio u novi sad, a sacekala ga je prepodobna godpodja dudlic-markovic. To je isto ko da je vojvoda otisao i hr, bas me interesuje kako bi ga tolerantni baca rvati docekali....sa cvjecem???

Друже да не направиш забуну већина и то велика Хрвата у Војводини нема никакве везе са провокацијам и покушајима које ови наши изроди раде
Они су сасвим обични и нормални људи и родољуби наше земље

Brate, ja svakako osudjujem huligane, ma ciji da su, i znam da veliki broj hrvata u vojvodini zivi mirnim zivotom, i znam da u miru nema boljeg komsije od hrvata.Ali sta hocu da kazem da te hrvate niko ne dira, i desi se neki mizerni incident, oni svim silama trube da su nezasticeni, a sta je sa srbima u hrvatskoj, sta je sa njihovim pravima, svakodnevno se vrsi kampanja protiv srba, pogledaj im dnevnik, pogledaj im emisija (posebno novu tv). Svi su hrvati dobri dok su manjina, a kad postanu vecina cuvaj se.....ja hrvate najbolje znam, maltene su mi komsije, zato znam sta pricam..

Brate, ja svakako osudjujem huligane, ma ciji da su, i znam da veliki broj hrvata u vojvodini zivi mirnim zivotom, i znam da u miru nema boljeg komsije od hrvata.Ali sta hocu da kazem da te hrvate niko ne dira, i desi se neki mizerni incident, oni svim silama trube da su nezasticeni, a sta je sa srbima u hrvatskoj, sta je sa njihovim pravima, svakodnevno se vrsi kampanja protiv srba, pogledaj im dnevnik, pogledaj im emisija (posebno novu tv). Svi su hrvati dobri dok su manjina, a kad postanu vecina cuvaj se.....ja hrvate najbolje znam, maltene su mi komsije, zato znam sta pricam..

:ok:
не трубе они то трубе разне НВО и Сецесионистичке Партије

ti si jedan najobicniji, bijedni lazov...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/razbijeni-prozori-hrvatske-udruge-u-petrovaradinu/442878.aspx
NAKON nedavno "osvanulog" grafita "Smrt Hrvatima" ispisanog na jednom kiosku u Petrovaradinu, dogodio se još jedan incident - na prostorijama HKPD "Jelačić" nepoznati su provokatori sinoć razbili prozore.
...
"Ovo ne možemo promatrati kao izolirani slučaj, već kao dio kontinuiranog pritiska na Hrvate u Petrovaradinu", rekao je Groznica. Groznica podsjeća na spomenuti grafit koji je ispisan u svibnju te na nedavnu provalu u prostorije "Hrvatska riječ" u Somboru. Niti u jednom od ta dva slučaja, počinitelji nisu pronađeni.

amo sad dušebriznici. neki dan kad je u vukovaru osvanuo grafit dizali ste revoluciju ovdje na forumu. šta sad velite???

Ovo me neodoljivo podseca na onaj sluca cini mi se u Vukovaru prosle god.kada je onaj 'rvat ispisivao pretece parole prosrpskog sadrzaja. Digla se citava halabuka,a kad su ga uhvatili i kad je priznao..nikom-nista.:eek:

Nije iskljuceno da iz nekih razloga sve to montiraju..:confused:

a ti kao sila ode:per:

:dontunderstand: шта си тио рећ?

Јеси ли ти онај који навија за репрезентацију која је састављена од СРБА?
мрзиш србе и кад носе шаховницу?
за то мораш да се родиш.јер мрзети ђеда који је славио славу и желети његовом унуку врбу,то је већ уметност мазохизма.
ЈЕЛ` МАЈКЕ ТИ КАКАВ ЈЕ ТО ОСЕЋАЈ ДА ТИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК HDZ СТРАНКЕ СРПКИЊА?:manikir::cistinaocare::strika:

Дудеку јадан!

VRHOVNI SUD ODLUČIO
Smanjena kazna ubojicama obitelji Olujić
Odlukom Vrhovnoga suda, trojici od petorice bivših pripadnika HOS-a smanjene su zatvorske kazne za ubojstvo četveročlane obitelji Olujić.
Smanjena kazna ubojicama obitelji Olujić

Autor
Hina

Objavljeno: 22.07.2009 20:19h

Odlukom Vrhovnog suda, trojici od petorice bivših pripadnika HOS-a, osuđenih u veljači prošle godine na Županijskome sudu u Vukovaru zbog ubojstva četveročlane obitelji Olujić 1992. godine u Cerni, nedaleko od Županje, smanjene su zatvorske kazne.

Odlukom Vrhovnog suda od 25. ožujka, koju je ovih dana zaprimio Županijski sud u Vukovaru, Tomislavu Madiju kazna je s 20 godina zatvora smanjena na 15 godina, Miji Starčeviću s 10 na osam godina, a Zoranu Poštiću s osam na sedam godina zatvora.

Ubili dvoje malodobne djece

Vrhovni je sud potvrdio prvostupanjske presude optuženima Mariju Juriću i Davoru Laziću, osuđenima na 12 i sedam godina zatvora.

Optužnica je bivše HOS-ovce Madija, Jurića, Poštića, Lazića i Starčevića sumnjičila za ubojstvo Radomira (38) i Anice Olujić (37) te njihovo dvoje djece - Milene (16) i Marka (13), čime su, kako je utvrđeno, počinili ratni zločin protiv civila.

Prvooptuženome Madiju vukovarski je Županijski sud dosudio maksimalnu zatvorsku kaznu od 20 godina zbog izdavanja zapovijedi podređenima da ubiju Radomira Olujića, njegovu ženu i njihovo dvoje malodobne djece, Milenu i Marka.

I TO JE U REDU,NE?

Back