serbiano
Aktivan član
- Poruka
- 1.878
E kad god procitam ovo mi hrvati,asocira me na MI DEBILI,nema veze sa temom,ali morao sam ovo ispisati!
a mene asocira na ono MI SVPSKI VADIKAVI !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad god procitam ovo mi hrvati,asocira me na MI DEBILI,nema veze sa temom,ali morao sam ovo ispisati!
ne prodje dan da nekom ne skinu krov, zapale vec opljackanu kucu pa i siluju, ubiju nekog starca ili staru u krajini gde nema novinara i nikog ne intereseje sta se tamo desava.
chak bre i zardjale ograde shokci kradu. ono starog sveta sto je tamo preostalo bezi u shumu kad divljaci navale pa se posle vrati u opljackane kuce.
nema nikog da javi o tome, nijedan beogradski medij.
ima puno izbeglica u srbiji, krajisnika, i ljudi su povezani, znaju sta se desava svakog dana u starom kraju.
da sam na njihovom mestu, ko zna sta bih tek ja radio po vojvodini
To je upravo ono sto ja hocu da kazem, ovi rVati su digli frku oko pisljivog prozora, i odmah se osjecaju nesigurno, a sto Srbe po hrvatskoj premlacuju, sto im unistavaju imovinu, i sistematski vode kampanju protiv njih (pogledaj im samo medije , sve ce ti biti jasno), za to nikoga nije briga, i to jos ovi rVati imaju obraza da se javljaju.....ma sve bih ih ja....![]()
Po svemu sto se desava u poslednje 2 godine moram istaci da Srbi u Hrvatskoj imaju daleko veca prava od Hrvata u Srbiji a ne zaboravite da su Srbi i Srbija unistavali i palili Hrvatsku dok to isto Hrvati nisu cinili po Srbiji, voleo bih vidjeti da je situacija bila obrnuta.
ne prodje dan da nekom ne skinu krov, zapale vec opljackanu kucu pa i siluju, ubiju nekog starca ili staru u krajini gde nema novinara i nikog ne intereseje sta se tamo desava.
chak bre i zardjale ograde shokci kradu. ono starog sveta sto je tamo preostalo bezi u shumu kad divljaci navale pa se posle vrati u opljackane kuce.
ima puno izbeglica u srbiji, krajisnika, i ljudi su povezani, znaju sta se desava svakog dana u starom kraju.
Hrvati nemaju problema u vojvodini, to je sigurno. Oni su zasticeni ko medjedi, kako i nece kad nam je vecina vlasti ustaska pocevssi od razlicitih dudlica, canaka, tadica, itd. Hrvati u srbiji normalno zive, jos normalnije dolaze, drze razne skupove, cak je i onaj ustasa ante djapic dolazio u novi sad, a sacekala ga je prepodobna godpodja dudlic-markovic. To je isto ko da je vojvoda otisao i hr, bas me interesuje kako bi ga tolerantni baca rvati docekali....sa cvjecem???
Brate, ja svakako osudjujem huligane, ma ciji da su, i znam da veliki broj hrvata u vojvodini zivi mirnim zivotom, i znam da u miru nema boljeg komsije od hrvata.Ali sta hocu da kazem da te hrvate niko ne dira, i desi se neki mizerni incident, oni svim silama trube da su nezasticeni, a sta je sa srbima u hrvatskoj, sta je sa njihovim pravima, svakodnevno se vrsi kampanja protiv srba, pogledaj im dnevnik, pogledaj im emisija (posebno novu tv). Svi su hrvati dobri dok su manjina, a kad postanu vecina cuvaj se.....ja hrvate najbolje znam, maltene su mi komsije, zato znam sta pricam..
ti si jedan najobicniji, bijedni lazov...
хдз мрш
http://www.index.hr/vijesti/clanak/razbijeni-prozori-hrvatske-udruge-u-petrovaradinu/442878.aspx
NAKON nedavno "osvanulog" grafita "Smrt Hrvatima" ispisanog na jednom kiosku u Petrovaradinu, dogodio se još jedan incident - na prostorijama HKPD "Jelačić" nepoznati su provokatori sinoć razbili prozore.
...
"Ovo ne možemo promatrati kao izolirani slučaj, već kao dio kontinuiranog pritiska na Hrvate u Petrovaradinu", rekao je Groznica. Groznica podsjeća na spomenuti grafit koji je ispisan u svibnju te na nedavnu provalu u prostorije "Hrvatska riječ" u Somboru. Niti u jednom od ta dva slučaja, počinitelji nisu pronađeni.
amo sad dušebriznici. neki dan kad je u vukovaru osvanuo grafit dizali ste revoluciju ovdje na forumu. šta sad velite???
a ti kao sila ode![]()