Brak. Ja sam u njega usla iz ciste ljubavi i postovanja. Mislila sam da je to za ceo zivot. Prevarila sam se. Cudan splet okolnosti, mesanje od strane njegovih roditelja, i oca i majke, problemi sa poslom, a posle u brak usla je treca osoba. Mislim da zaista ima pravih muskaraca, ali uglavnom ovi nasi muskarci su mamine maze i necene svoje zene. Ako mama kaze da ne valjas, onda vremenom sigurno neces valjati. Divim se zenama koje se izbore sa tim.
Svi poroblemi bi se i nekako savladali, ali prisustvo trece osobe ne. Zaista zena primeti, oseti. Muskarac odjednom ima mnogo obaveza, pocinje sve vise da se doteruje (kupuje garderobu, ide u teretanu itd.), postaje zamisljen i zaboravan. Cesto podsvesno, iako je nekad branio zenu, pocinje sve da mu smeta. Za svaku sitnicu je nervozan, za svaku sitnicu plane. I naravno samo je njemu tesko. Niko njega, jadnog, ne moze da shvati. On se bori i trudi, a druga strana to ne vidi. Ako zena kaze nesto, cak i u sali, da sumnja, on se ljuti, prekida kontakt, kaze da taj neko izmislja, da halucinira, da je lud. I tako u krug.
Zene upamtite, ali vecina muskaraca voli da laze. Cast izuzecima!
Dobro, ima i nas zena svakakvih.
Kakve izgovore oni znaju da smisle, u sekundi, pa ga posle odredjenog vremena moras da podsecas sta i kako je rekao ili slagao.
Kad je u pitanju prevara, ja najvise krivim onoga ko je u braku, a vara. Ta treca osoba koja se upusta u to, kriva je ako zna da je taj neko ozenjen, mada cesto se desava da ne zna ili vremenom sazna. Cim se izigra necije povrenje, bez obzira kolika je ljubav, ta prevara ne moze da se oprosti, naravno kad sam ja u pitanju. Ima zena koje cesto prastaju ili zbog dece, radi neke finansijske egzistencije, radi okoline, ili su jednostavno takve. Mislim da ukoliko muskarac poklanja zeni par malo paznje, da zena ponekad moze i da predje preko prevare, ali ako je ignorise, zanemaruje, onda nema kud, vec da se razidje. Ne moze niko, nikoga naterati da ga voli i postuje.
Ponekad zena svojim ponasanjem tera muskarca od sebe. Cesto zvocanje, moze da otera i najboljeg muskarca. A mislim da kada jednom proba tu nema stajanja.
Kako kaze jedan moj drug "Prevara je lepa, samo kad se krije, cim se sazna za nju, onda nastaje pakao".
Pozdrav