Ray Mabus predlozen za sekretara americke mornarice!

Ljudi, nemojte da zaebavate. Tema je Nostradamus. Ok, jeste nerazumljiv i mistican. Na koji nacin je pisao i dobijao ideje, ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu. Mozda je shvatio da je proticanje vremena ciklicno pa je taj tok uspeo da pretvori u reci i stihove, koji mogu da se primene na razlicite dogadjaje. Zvuci neverovatno, ali zaista postoji mogucnost da pocne neki veci sukob, zaista je prvi put afrikanac na tako mocnoj poziciji i zaista je jedan od kljucnih igraca covek koji se zove Mabus. Prvu priliku da izadje iz senke imace veoma brzo, jer problemi sa somalijskim piratima ne mogu da cekaju.

1 - U sta to konkretno nisi verovala ?
2 - Sta te je navelo da poverujes ?
PS: Kladim se da mi nece odgovoriti ...

Nisam ni verovala uopšte u natprirodne pojave.Bilo šta u vezi toga.
Ali sam polako počela da se uveravam da ipak postoji nešto....natprirodno.
A da ti objašnjam ne želim,pošto iovako nećeš verovati tako da ne želim da gubim vreme.

ne znam da li ste culi da su amerikanci odustali od raketnog stita , ali evo kako se stvari razvijaju:

"Polazeći od obaveštajne procene da Iran program razvoja raketa kratkog i srednjeg dometa realizuje brže nego što je prvobitno očekivano, novi sistem treba da se realizuje u tri faze. U prvoj, rakete presretači SM-3 bile bi na brodovlju u istočnom Mediteranu već do 2011."

gospodin mabus dobija jos moci?

Back