...rawnoprwanost medju polowima...hmm...?

Danas sam gledala KEFALICU (neka emisija gde decu pitaju sve i svasta a deca lupaju sta im padne na pamet...). Danas je bilo pitanje koja je razlika izmedju muskih i zenskih poslova. Citiracu neke koje sam zapamtila: "Muskarci piju rakiju i vodu i gledaju tv."
"Muskarci puse i izlezavaju se"
"Muskarci piju i cekaju da zena opere kuci i spremi rucak"
"Zene cuvaju decu, kuvaju rucak"
"Zene peglaju, kuvaju, i rade da bi njihovi muzevi bili zadovoljni"

Da kazem ovako.Ceo zivot je nepravda.Secate se onog idiota kalimera "nepravda,pa to ti je.."

Nepravda je kad ni na jednom evropskom aerodromu ne mozes da zapalis cigaretu.Nepravda je kada nekima traze vize,nekima ne.Nepravda je kada crnca placaju manje nego belca za apsolutno isti posao.Nepravda je sto je olimpijada jednaka za crne i bele,a crni imaju totalno drugaciju muskulaturu.Nepravda je sto u EU litar benzina kosta kao galon(3.75l) u USA.Nepravda je sto u USA Accord kosta 20000 $ a u EU 20000 e.Nepravda je sto neki imaju,neki nemaju.Sve je nepravda.

I sta uraditi povodom toga?

Nista,zapaliti cigaretu u policijskom WC-u na aerodromu,tamo ne proveravaju:wink:

Danas sam gledala KEFALICU (neka emisija gde decu pitaju sve i svasta a deca lupaju sta im padne na pamet...). Danas je bilo pitanje koja je razlika izmedju muskih i zenskih poslova. Citiracu neke koje sam zapamtila: "Muskarci piju rakiju i vodu i gledaju tv."
"Muskarci puse i izlezavaju se"
"Muskarci piju i cekaju da zena opere kuci i spremi rucak"
"Zene cuvaju decu, kuvaju rucak"
"Zene peglaju, kuvaju, i rade da bi njihovi muzevi bili zadovoljni"
e, i ja sam skoro ovo kuckala i to mislim baš na temi s koferima.
-mama kuva ručak pere blabla, a tata samo spusti guzu u fotelju
-zašto tata to radi?
-zato što je bezobrazan i nije ga briga za mamina osećanja.

=(
e ta će devojčica da razvije zdrav odnos prema suprotnom polu i polnim ulogama.

Back