Ta košava što sa Istoka dolazi
mora da je nekoj buri odgovor
što sa Zapada tamo odlazi.
A sve to stalno
preko naših glava prolazi.
mora da je nekoj buri odgovor
što sa Zapada tamo odlazi.
A sve to stalno
preko naših glava prolazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste okružuje al me ova košava danas baš rastužuje.RiadaT.;bt71466:Sve sto nas okruzuje je u nekoj vezi....čak i onda kad mislimo da to nema nikakve veze sa nama....pozz.
Ma te vetrove prave neke vetrogonje ali što se preko nas gone.lelavi;bt71468:Da,s jedne strane leptir zamahne krilom na drugoj strani oluja...
Kao sto rekoste i vi,sve je povezano...Retko da smo i svesni svega toga ali je sve uzrocno-posledicno.
SibirskiTigar;bt71481:Al ste svi ozbiljni bre.
Ja se sećam jednog vetrovitog dana,duvala je kočava a ja pored Dunava...sećam se i cure koja me je volela i košave koja nas je zbližila
Baš me zanima ko će tebi da ugodi ili bolje reći ko će moći tebi da naškodi.Poz.lelavi;bt71472:Ja volim vetar tacnije,uzivam u takvom danu.
Rastuzuje me, a opet sam srecna kad duva....
Sigurno duvala sa njene strane pa ti je nabacivala.Poz.SibirskiTigar;bt71481:Al ste svi ozbiljni bre.
Ja se sećam jednog vetrovitog dana,duvala je kočava a ja pored Dunava...sećam se i cure koja me je volela i košave koja nas je zbližila
Polako sa dizanje to će dodje posle.Poz.lelavi;bt71485:Ja sam vec pomislila da ces reci da joj je kosava podigla suknju
I ti si se uozbiljio![]()
Ljiljo kod tebe u dvorištu zavetrina znam ja ali to je samo za uži krug.Mada i ja sam ti sa bloga drug.Poz.LJILJA MMM;bt71473:Krug.....sve ide u krug, svakog dokači manje ili više zavisno koliko je blizu ili daleko od vetra.....ali niko nije izuzet
lelavi;bt71485:Ja sam vec pomislila da ces reci da joj je kosava podigla suknju
I ti si se uozbiljio![]()
Dalje dalje ova pesma u prozi neka trajeSibirskiTigar;bt71507:Suknju sam podigao ja a kosava,bezobraznica, naterala je oboje da se stisnemo jako. Detalje ne mogu da pricam prepustam ih tebi i tvojoj masti...a mnogo smo bili neozbiljni,oboje znatiželjni i spremni za istražvanje. Najlepsi kristali su duboko u pecini
Dobro prekrstiću se i jaSibirskiTigar;bt71512:Dalje je duvala kosava a znatizeljni su se krstili