Ravnopravnost polova

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.128
sad me nesto podseti da prokomentarisem kako muskarci i zene nikad ne mogu biti ravnopravni.

Definitivno su muskarci, jaci, odlucniji, pametniji pol koji vise razmislja glavom nego srcem 8)

Zene su mekane ,nezne, neodlucne, nemaju volje toliko, nigad ne mogu da budu u rangu sa muskarcima.

Govorim uopsteno(gledano za vecinu), cast izuzecima!

Interesuje me Vas misljenje na ovu temu, i molim moderatore da ne premestaju ovo na filozofiju, please.

loop:
sad me nesto podseti da prokomentarisem kako muskarci i zene nikad ne mogu biti ravnopravni.

Definitivno su muskarci, jaci, odlucniji, pametniji pol koji vise razmislja glavom nego srcem 8)

Zene su mekane ,nezne, neodlucne, nemaju volje toliko, nigad ne mogu da budu u rangu sa muskarcima.

Interesuje me Vas misljenje na ovu temu, i molim moderatore da ne premestaju ovo na filozofiju, please.

ma nemoj...

a sta sa muskarcima koji su mekani,nezni,neodlucni i nemaju volje?????!!!!!!!!

zasto generalizovati? :!:

Slazem se sa time sto si rekao. Odnosno - lepo je sto imate iluziju da je svet vas, jer to znaci da niste svesni da mi upravljamo njime. 8)

Ali... Muskarac ako je emotivan - on je emotivniji od zene. Kod nas je to malo suptilnije, zamagljenije... Mada... Ima ponekad i elemenata proracunatosti u nasem ponasanju. Nisu zene bas uvek samo u osecanjima...
A muskarca kad sludis - e, to je mnogo gore...

Muskarci su generalno nezniji pol. Sa fatalnom zenom.

Ne znam koliko su granice stroge. :P

slazem se sa tobom da iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena...ali...

nikad zene nece znati tj. nece imati hrabrosti da se i psihicki uzdignu iznad muskarca, uplasice se i zadovoljice se i svojim polozajom.

mozda zato sto su "cistije" od muskaraca :idea:

loop:

A da ti stavis i jedno G ispred nicka, a?

Snezna_kraljica:
Slazem se sa time sto si rekao. Odnosno - lepo je sto imate iluziju da je svet vas, jer to znaci da niste svesni da mi upravljamo njime. 8)
Ali... Muskarac ako je emotivan - on je emotivniji od zene. Kod nas je to malo suptilnije, zamagljenije... Mada... Ima ponekad i elemenata proracunatosti u nasem ponasanju. Nisu zene bas uvek samo u osecanjima...
A muskarca kad sludis - e, to je mnogo gore...

Muskarci su generalno nezniji pol. Sa fatalnom zenom.

Ne znam koliko su granice stroge. :P
cuti bre sto si im rekla! :evil:

loop:
Definitivno su muskarci, jaci, odlucniji, pametniji pol koji vise razmislja glavom nego srcem 8) .
Znaš da ovo jednostavno nije tačno.

loop:

paaah, hah
oh, živiš u zabludi.
Ja sam mislila da je taj profil žene davno izumreo...ma, verovatno je pri ktaju. Bar se nadam.
Vi, muškarčine ste nas dugo tako gledali...
hihihi
_________________________________________________-
Ravnopravnost...recimo - vojska
(...jer ja ne idem sigurno)

ravnopravnost.... ovo je kao u komunizmu...

zene su za tu pricu o ravnopravnosti jedino kad njima odgovara, a kad treba nesto konkretno uraditi 75% zena kaze nesto u stilu "pa ti si musko"

ne mislim da je ovo muski svet kao sto neko rece, ali zene su globalno, iako mrzim generalizovanje, u podredjenom polozaju, i htele ili ne htele to da priznaju - dopada im se sto je tako.... uglavnom....

sve je relativno.... niko od nas ne odgovara u potpunosti ni jednom sablonu....

E, nije tačno da nema ravnopravnosti! Ne postoji muško/ženski volan, devojke kupuju patike br.40-42 za sebe, svi nose crvenu boju bez obzira na pol, većina ima sirovu aroganciju u ophođenju, bez obzira na pol, pa ne postoje ni muško/ženske kvake, pa... :roll:
A kad malo bolje razmislim - pa ne postoje ni kvake za levake razdvojene od kvaka za dešnjake...
Šmrc, ipak ovim svetom vlada neravnopravnost! Gde nam je sad Klara Cetkin da povede u borbu za izjednačavanje levih i desnih... 8) :lol:

ma daj molim te...kakva ravnopravnost.nikad ne nije bilo i nikad nece.sto se pre pomirimo sa time lakse ce nam biti.
ali to ne znaci da su muskarci samo zato sto su fizicki jaci,i intelektualno superiorniji...

da se zene pitaju...nikada ne bi doslo do ratova jer su zene promucurne i nasle bi kompromis.

tako da ...muskarci..slatki su,nezgrapni,znaju da grle i da te usrece :lol: ,ali...nekako glupkasti u odnosu na zene.

ispravka

loop:
sad me nesto podseti da prokomentarisem kako muskarci i zene nikad ne mogu biti ravnopravni? -kakva glupost!!!!!!!!!!!

Definitivno su muskarci, jaci, odlucniji, pametniji pol koji vise razmislja "glavom" nego srcem

Zene su mekane ,nezne, neodlucne, nemaju volje toliko, nikad ne mogu da budu u rangu sa muskarcima - zato muškarac nikad nebi uspeo da nema iza sebe ženu.

Govorim uopsteno(gledano za vecinu), cast izuzecima! - definitivno ne poznaješ žene. :twisted:

Ma,ravnopravni su,smo je PRVI ženin posao ručak i čistoća kuće.Žena koja ne ume da kuva nije žena!U redu,budite politički aktivni,budite direktori,diktatoi AL ZA IME BOGA NAUČITE DA ČISTITE KUĆU I KUVATE RUČAK!!!

Back